Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Dustin Poirier - Conor McGregor

 • 01
  Loke Barrett
  23. januar 2021 08:50
  Info om spil
  Tip McGregor w/ KO, TKO el. disq
  Odds 1,63
  Units 2 units
  Spillet ved

  UFC 257. Main event i Abu Dhabi. Letvægt. Rematch.

  McGregor ownede Poirier i første opgør. Underdoggen har udviklet sig betydeligt siden, så han kan bestemt overraske, hvis vi får en lang kamp, men ireren står stadig med en række fordele, der klart taler for, at han finder endnu en knockout.

  Det taler for spillet:

  •McGregor tog Poirier ud på under to minutter i det første møde. Resultatet betyder stadig lidt.
  •McGregor er en ultra fast starter, dette gælder ikke den anden vej, så Poirier kan blive blitzet.
  •McGregor har en solid fordel stående, mens han er frisk, med sin fart, timing og bevægelighed.
  •McGregor besidder one-punch knockout power i sin lige venstre og er samtidig rigtig præcis.
  •Poirier er en kriger, men han bliver ofte landet på tidligt. Han skal normalt lige komme i gang.
  •Poirier er ikke en stor offensiv bryder, så han skal formentlig stå med McGregor helt fra start.

  Det taler imod spillet:

  •Poirier er en formidabel fighter på alle områder, der har forbedret sig meget siden første kamp.
  •Poirier er en glimrende bokser med stor power, så han kan bestemt true, hvis han lander rent.
  •Poirier bør have en markant fordel med sin jiu-jitsu, hvis han kan få McGregor taget til jorden.
  •Poirier har haft en del krige, det er på godt og ondt, men han bør være stærkest i en lang kamp.
  •McGregor har været meget inaktiv de seneste år, så det er ikke sikkert, at han er helt sig selv.
  •McGregor havde sine bedste resultater på fjervægt. Han kan desuden blive træt sent i kampe.

  Odds

  Conor McGregor er stor favorit overalt på markedet. Comeon* og Onsidebetting* giver 1,29 på en irsk sejr, Bet365* giver 1,30, Betfair* Sportsbook, Bwin* og Nordicbet* giver 1,33, mens 888Sport* og Unibet* giver 1,34. Jeg har meget svært ved at give en præcis chancevurdering på kampen. Der er simpelthen ikke procenter nok til at anerkende begge mænd tilstrækkeligt. Jeg har i sidste ende lagt mig totalt op ad bookmakerne med 25-75, selvom det ikke engang var med vilje. Dette er mit bedste bud, men jeg føler stadig, at Poirier bliver kriminelt undervurderet. Det er meget forståeligt, hvis man forsøger et vinderspil på ham.

  Bookmakerne ser en favoritsejr på knockout som kampens mest sandsynlige udfald. Jeg er helt enig i denne vurdering, jeg føler faktisk rigtig meget for den, hvorfor ovenstående chancevurdering er så ensidig, selvom jeg taler så varmt om begge fightere. Man kan lige nu få 1,63 hos Betfair* Spillebørs efter nettogevinstkommission med en likviditet på mange tusinde kroner. Jeg tror, at oddset falder, så det kommer til at følge bookmakernes linje bedre, men intet er givet, da McGregor er en polariserende figur, som mange fans er imod. Til sammenligning med dette spil giver Betfair* Sportsbook blot 1,50, Comeon* og Onsidebetting* giver 1,54, Nordicbet* giver 1,56, mens 888Sport*, Bwin* og Unibet* giver 1,57. Vi får en betvalue på 104,32 % med en chancevurdering på 64 procent. Der er stadig en smule værdi at hente, hvis man ikke er aktiv på spillebørsen.

  Hvis man har fået appetit på mere, så har jeg skrevet en optakt til kampen, som man kan finde her.

  Dustin Poirier

  USA
  32 år (19. januar 1989)
  26-6, 1 NC, 12 KO, 7 sub
  Southpaw
  Højde: 175 cm.
  Rækkevidde: 183 cm.
  Vægt: 70 kg.

  Dustin ”The Diamond” Poirier er tidligere interim-mester på letvægt hos UFC og er rangeret som nummer to i divisionen og nummer ti pound-for-pound hos Sherdog. Han har bl.a. besejret Josh Grispi, Pablo Garza, Max Holloway, Erik Koch, Diego Brandao, Akira Corassani, Carlos Diego Ferreira, Yancy Medeiros, Joseph Duffy, Bobby Green, Jim Miller, Eddie Alvarez, Anthony Pettis, Justin Gaethje og Dan Hooker, han har en NC mod samme Alvarez, mens han har tabt til Danny Castillo, Chan Sung Jung, Cub Swanson, Conor McGregor, Michael Johnson og Khabib Nurmagomedov.

  Conor McGregor

  Irland
  32 år (14. juli 1988)
  22-4, 19 KO, 1 sub
  Southpaw
  Højde: 175 cm.
  Rækkevidde: 183 cm.
  Vægt: 70 kg.

  ”The Notorious” Conor McGregor er tidligere UFC-mester på både fjervægt og letvægt, men han er ikke rangeret i top ti hos Sherdog pga. inaktivitet. Han er desuden tidligere mester hos Cage Warriors i de samme divisioner. Han har bl.a. besejret Dave Hill, Ivan Buchinger, Marcus Brimage, Max Holloway, Diego Brandao, Dustin Poirier, Dennis Siver, Chad Mendes, Jose Aldo, Nate Diaz, Eddie Alvarez og Donald Cerrone, mens han har tabt til samme Diaz samt Artemij Sitenkov, Joseph Duffy og Khabib Nurmagomedov.

 • 02
  Loke Barrett
  23. januar 2021 08:50

  Jeg ville have anbefalet spil på Azaitar til 1.62 og Tsarukyan w/ point til 1.83, men deres kampe er desværre blevet aflyst før indvejningen fredag. Azaitar har simpelthen fået en fyreseddel fra UFC, da han tilsyneladende har forbrudt sig mod sikkerheden på Fight Island. Der kommer sandsynligvis flere detaljer de kommende dage, men det lyder som en vild historie. Det er bestemt ikke noget, som man ser hver dag.

  Tsarukyan skulle have været oppe mod Mark O. Madsens sparringspartner, Haqparast. Det havde været en spændende test for stortalentet, som jeg er rigtig begejstret for. Han blev dog desværre syg. Den kamp vil jeg gerne se blive sat op igen, hvis nu Tsarukyan vinder natten til søndag. Han møder nu Frevola, Azaitars modstander, så selvom alting bliver ekstremt usikkert med så kort varsel, så er jeg glad for, at vi i det mindste får dem i aktion.

  Der er også en interessant boksekamp på tapetet imorgen, når Fulton møder Leo, men den kommer jeg ikke til at se live pga. dramaet, som venter i UFC. Her er jeg dog rimelig lun på en Fulton-sejr på point til 2.38 hos Betfair*. Jeg ville have skrevet et tip på dette spil, hvis tiden tillod det, men jeg spildte desværre kræfter på at forberede mig til Azaitor og Tsarukyan. Nu vil jeg tage et hvil efter en hård uge på arbejdet, inden det rigtig går løs. Fulton bør have speeden og teknikken på sin side i kampen. Jeg er imponeret over Leo, men jeg tror ikke, at han har poweren til at give favoritten problemer. Han kommer til at jage ham, have et output, så vi får formentlig en tæt kamp, som går tolv runder, men finessen bør gøre udslaget.