Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Dresden-Kiel

 • 01
  Kindberg
  30. november 2019 14:56
  Info om spil
  Tip 2-tal
  Odds 2,35
  Units 2 units
  Spillet ved

  Kiel leverer igen på et højt niveau efter en sløj start på sæsonen, og det bør gå ud over Dresden, som kan lide samme skæbne som Wehen, der blev nedlagt med hele 6-3 af Kiel i seneste runde.

  Det er en kamp, der står godt til Kiel, som har flere hurtige offensive spillere, der nok skal få scoret minimum én gang og måske også flere i denne forventede relativt højtscorende affære.

  Dresden kommer fra et 1-2-nederlag til HSV, der spillede ufatteligt langsomt i 1. halveg, hvorfor Dresden længe var med i kampen. Men med xG-resultatet 3,20-0,30 hersker der ikke den store tvivl om, at det var en fortjent sejr til HSV og samtidigt et gevaldigt nyrestød til Dresden, som indkasserede HSVs andet mål i overtiden.

  Dresden er et hold med pil nedad, og et Kiel-hold med pil op i formentlig stærkeste opstilling bør have gode chancer for at vinde denne kamp, som Bwin* ligger over resten af markedet på.

 • 02
  Toffe
  30. november 2019 14:56

  Super start på lørdagen!

  Tak for tippet :)