Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

Deltag i debatten

Danmark - Rumænien

 • 01
  Publica
  8. oktober 2017 00:31
  Info om spil
  Tip Christian Eriksen scorer i kampen
  Odds 2,60
  Units 4 units
  Spillet ved

  Danmark skal gerne have en sejr i aftenens kamp mod Rumænien ellers kan dels selve den videre kvalifikation til næste års VM i Rusland komme i fare, dels kan det gøre vejen langt mere vanskeligt. Det handler om seedning med videre, så Danmark skal meget gerne vinde denne kamp.

  Der er rigtig fin stemning omkring holdet, der har været mange fine præstationer i de seneste kampe. Dog ikke mod Montenegro i torsdags. Der var det kun de tre point, der var noget at skrive hjem om, som hold i hvert fald. For en spiller sprudlede igen-igen. Nemlig Christian Eriksen. Den begavede offensive midtbanespiller fra Tottenham spillede atter en forrygende kamp, hvor han for femte kamp i træk scorede. Nu har Eriksen scoret 7 mål i de seneste 7 landskampe.

  Eriksen sparker de fleste frispark og straffespark formentlig med undtagelse af, hvis det skulle blive begået mod ham selv.

  Bet365 stikker næsen langt frem her med flotte odds 2,60. Det fortjener et spil.

  God kamp. Og kom så Danmark!!!

 • 02
  Publica
  8. oktober 2017 00:31

  Et spil jeg også har prøvet hos bet365 er Eriksen til at score 2 til odds 10.

  Hilsen

  Publica

 • 03
  Larsen
  9. oktober 2017 09:13

  Lækkert med det store spil på Polen og Christian Eriksen i hus :-)

  /Larsen