Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Cornella - Prat

 • 01
  BettingGuru
  24. januar 2021 10:35
  Info om spil
  Tip 2 AH +0,5
  Odds 1,00
  Units 2 units
  Spillet ved

  Spanien, Segunda B. Cornella kommer fra 120min mod Barcelona i midtugen mens Prat har haft en uges forberedelse.

  Cornella har været relativt målrige i en målfattig liga. På trods af deres ottende plads har de scoret tredje flest mål men omvendt lukket tredje flest ind. Eftersom Cornella fik et godt Cup run med tre kampe denne sæson, der inkluderer en sejr over Atletico Madrid, har de spillet mange kampe på det seneste. Dette bliver deres femte på 18 dage, og blot tre dage efter de måtte ud i 120min mod Barcelona. En kamp der formentlig sidder i hoved og benene en dag eller to efterfølgende. Senest manglende de midterforsvarene Prieto (fast), Jiménez (rotation) & Estellés (rotation/udvist mod Barca) samt angriberen Fernández (fast). Cornella har blot vundet tre af 11 kampe.

  Prat har ikke ligefrem været et sindsoprivende bekendtskab indtil videre. Deres 11 kampe har et snit på 1,27 mål pr kamp mens de blot har scoret fem mål selv. Selvom de ligger sidst, er de dog ikke hægtet helt af, da det er blevet til point i seks af 11 kampe. Prat har lidt mere luft mellem deres kampe, og har haft en uge til at forbedrede sig til denne kamp. Senest var midtbanemand Berlanga (rotation) angriber Montero (fast/topscorer) fraværende. Montero har scoret tre af deres fem mål, og det er en ulempe at han, måske, er ude.

  Cornella kommer til kampen med trætte ben efter en stor kamp mod Barcelona. Omvendt har Prat haft god forbedredelses tid. Begge befinder sig i den nederste halvdel af tabellen og der skal helst point på kontoen i fleste af de resterende ni kampe, hvis de skal undgå nedryknings play-off deltagelse efterfølgende. Ligaen er relativt lavtscorende og med mange uafgjorte kampe. Prat har ekstra gode chancer for at slippe fra kampen med point, og måske endda tre af slagsen.

  Prat vandt det omvendte opgør med 1-0.

 • 02
  BettingGuru
  24. januar 2021 10:35

  Kampen er aflyst grundet et Covid-19 udbrud i Cornella truppen. Spillerne er sendt hjem indtil d. 02/02.