Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Colorado Rapids - Montreal Impact

 • 01
  Rasmus G
  5. august 2019 08:53
  Info om spil
  Tip Over 2,5 mål
  Odds 1,78
  Units 6 units
  Spillet ved

  Montreal Impact har offensivstjernen Ignacio Piatti tilbage, samtidig med den stærke midtstopper Victor Cabrera og den defensive midtbanespiller Piette er ude. De skal på en udebanetur til det magtesløse defensive mandskab Colorado Rapids.

  Efter en forfærdelig sæsonstart, med noget af det dårligste spil i MLS, så blev Rapids trænerne Anthony Hudson fyret. Ind kom Conor Casey, det tidligere klubikon, men som aldrig har været træner før. Efter en kort bedringsperiode gik det nedad igen, hvilket bringer spørgsmålet er truppen ikke bedre? På Conor Caseys 14 kampe har Colorado Rapids lukket 23 mål ind og er gået over 2,5 10/14 gange. I alt er Colorado Rapids gået over linjen 15/22 gange og 9/12 gange på hjemmebane.

  Montreal er klatret op I top 6 efter en række stabile præstationer. Den 34 årige kant Piatti, som med distance er Montreals bedste offensive spiller, har spillet 60 minutter i de to seneste kampe. Første var i det canadiske mesterskab, hvor han scorede det enlige mål. Senest i MLS hvor det blev til en assist. Selvom Montreal er et stabilt fodboldhold, så spiller de stadig målrige kampe. Denne sæson er de gået over 2,5 mål 17/24 gange, på udebane voldsomme 11/13 gange.

  På trods af en sidsteplads i MLS, så har Colorado Rapids stadig præsteret offensivt. Det kan til en stor grad tilskrives de to kompente angribere Kamara og Diego Rubio.

  Rapids har nu 11 point op til en playoffplads, og selvom der er 12 kampe tilbage, så ser det overordenligt svært ud. De skal dog give det forsøget, men det kræver de jagter 3 point i alle kampe.

 • 02
  uchi
  5. august 2019 08:53

  Stærkt spil, som man må sige gik rimeligt sikkert hjem.