Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Chelsea - Everton

 • 01
  Thomas Schyth
  3. marts 2020 21:40
  Info om spil
  Tip Everton +0,5
  Odds 2,16
  Units 2 units
  Spillet ved

  Everton ser gode ud under Ancelotti, og bør have en fordel i matchup mod Chelsea. Chelsea er et stærkere hold og favoritter til top 4, men er også hårdt ramt af fravær.

  Elementer jeg mener markedet overser og/eller undervurderer

  * Chelsea har en masse vigtige fravær, der hæmmer holdets kvalitet og bredde. I et presset kampprogram kan det give holdet store ulemper (Se mere under Teamnews).

  * Everton er i god form under Ancelotti og spiller rigtig god fodbold. Markedet virker til at undervurdere dem på baggrund af sæsonresultater, men bl.a. senest var man lettere uheldige med ikke at hente en sejr over Manchester United.

  * Everton er rigtig farlige på omstillinger og vil formentlig overlade meget af initiativet til Chelsea. Det passer Chelsea rigtig dårligt, da de ofte har meget svært ved at åbne kompakte forsvar, men samtidig selv er yderst sårbare overfor omstillinger.

  Oddsmarked og fuldt CV

  CV 1-X-2: 52 - 36 - 22

  Oddset har de seneste dage været faldende på Everton-siden, hvilket i bund og grund nok hænger sammen med at det startede for højt ift. nuværende niveau mellem de to mandskaber.
  Chelsea spiller tirsdag aften FA Cup hjemme mod Liverpool, og resultatet af det opgør kan sagtens få betydning for udviklingen af oddset til denne kamp.

  De nuværende odds indikerer at markedet vurderer Everton som et svagere hold end Man Utd, Arsenal og Tottenham, men jeg mener bestemt at de niveaumæssigt i øjeblikket er meget tæt på de nævnte holds styrke. Deraf mener jeg at Everton generelt undervurderes ift. odds i øjeblikket - også i dette opgør.

  Generelt om holdene

  Chelsea har haft en sæson med op- og nedture som de fleste andre mandskaber, men befinder sig flot på 4. pladsen i rækken. Det er helt som håbet, og lettere imponerende i en sæson hvor Lampard debuterer som manager i Premier League, mens man samtidig har haft en transferban over sig, der har betydet at man har været tvunget til at benytte mange unge spillere (med god succes).
  Chelsea har gennem hele sæsonen haft det svært i kampe de skal tage styring over, mens de er yderst skarpe når det kommer til at skabe chancer på omstillinger.

  Everton har haft en sæson der startede yderst skuffende, og selvom han fik længere snor end de fleste havde forventet, så fik manager Marco Silva til sidst sparket.
  Ind er kommet den internationale, nærmest legendariske Ancelotti, og han har nærmest fra dag 1 skabt bedre spil og en rigtig god stemning i og omkring klubben.
  Man præsterer bedre både offensivt og defensivt under italieneren, der samtidig har skaffet gode resultater, som har propelleret holdet op i nærheden af de europæiske placeringer.

  Teamnews

  Chelsea må til kampen her undvære Kante (midtbanestjerne), Jorginho (midtbane, fast), Hudson-Odoi (offensivspiller, reserve), Pulisic (offensivspiller, reserve), Abraham (angriber, fast) og har tvivl om den danske stopper Christensen (fast).
  Det er en stor bunke potentielle fravær i en periode hvor man har - og har haft - mange kampe på kort tid, og det kræver meget af de tilbageværende spillere der skal være klar flere gange om ugen hver uge.

  Everton har ikke de store fravær til opgøret her, og ift. seneste kamp bør man blive forstærket i defensiven af tilbagevenden af Lucas Digne på venstre back. Man fik i seneste kamp backen (og anfører) Coleman skadet, men her har man yderst kompetente Sidibe til at tage over, så det er ingen spillemæssig svækkelse - tværtimod.

 • 02
  Thomas Schyth
  3. marts 2020 21:40 1 synes godt om dette indlæg

  I aftenens kamp mellem Chelsea og Liverpool er Kovacic gået ud med skade i 1. halvleg. Det kan forventes at holde ham ude i et stykke tid, og dermed vil Chelsea være uden Kante, Jorginho og Kovacic der er de 3 førstevalg til midtbanen. Godt for spillet her umiddelbart.

 • 03
  Toffe
  4. marts 2020 08:48 1 synes godt om dette indlæg

  Den skade var en velsignelse for dette spil. :)

  Held og lykke

 • 04
  Thomas Schyth
  4. marts 2020 10:05

  Ja, og derudover kom der også skade til Willian. Det skulle efter sigende ikke være helt så slemt som skaden til Kovacic, men det er immervæk voldsomt hvis man må undvære begge folk.
  Så er midtbane og offensiv særdeles hårdt ramt til opgøret mod Everton.

 • 05
  Toffe
  4. marts 2020 10:27

  Ja bestemt.

  Det er i så fald kun Pedro, Giroud, Batshuayi, Mount og Barkley som er tilbage fra midten og frem. Loftus Cheek er måske tilbage (spillede for U-holdet tidligere på ugen) og Gilmour kan også komme i kamp igen men det bliver et klart svækket Chelsea hold.

  Under 2.5 mål til 2.12 hos unibet* kan også være et godt spil til kampen :)

 • 06
  Thomas Schyth
  4. marts 2020 10:34

  Helt enig i at det også ligner et interessant meget interessant spil der ligner værdi. Dog spændende hvordan de vil løse den defensive midtbane hos Chelsea hvor man ikke har nogle spillere klar.

  Med eks. AC rykket frem på midtbanen ser det ok solidt ud defensivt, men hvis Barkley og Mount/Gilmour skal spille der er det langt mere sårbart.

 • 07
  Toffe
  4. marts 2020 10:47

  AC som 6'er er nok ikke et dårligt bud.

  Tænker at Kepa fik spillet sig på i går, så en defensiv/midtbane allá nedenstående er nok ikke urealistisk.

  Kepa
  Alonson-Zouma-Rudiger-Azi
  AC
  Barkley-Gilmour

  I så fald ryger Mount op på en af kanterne og Pedro tager den anden. :)

 • 08
  Thomas Schyth
  8. marts 2020 14:05

  Startopstillinger:

  Chelsea kommer med Gilmour, Mount og Barkley på midtbanen. Dvs. uden en eneste defensivt orienteret midtbanespiller, og det kan sagtens give problemer mod Evertons hurtige angreb og direkte spil. Offensivt har Chelsea fået Willian klar hvilket selvsagt er et plus for dem.

  Hos Everton er både Bernard, Digne og Sidibe klar fra start til at forbedre holdet fra seneste runde.

  Odds på spillet her er da også faldet til ca. 1,95.