Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Cameroun U20 - Mozambique U20

 • 01
  BettingGuru
  20. februar 2021 11:06
  Info om spil
  Tip 1
  Odds 2,45
  Units 1 units
  Spillet ved

  African Cup of Nations U20. Cameroun er videre mens Mozambique er ude. Begge forventes at rotere men kvaliteten i bredten er i Cameroun's favør.

  Cameroun U20 har gjort rent bord med to sejre, to clean sheets og dermed en kvartfinale billet. Cameroun har udtaget et stærkt hold hvor otte mand er fra Europa og resten lokale spillere. Senest blev topscorer Sunday Junior skadet men han erstattes her af Samuel Eto's søn Etienne Eto'o der til dagligt spiller i Oviedo. Cameroun har få unge U20 spillere med da blot fem mand er 18.

  Mozambique U20 har udspillet sin rolle efter to nederlag og flere personlige fejl. De lader ikke til at holde samme niveau som de øvrige hold og må derfor rejse hjem. Træneren udtaler at han kommer til at give spilletid til backup spillerne, da de også skal have oplevelse af AFCON U20 inden turen går hjem. Man må alt andet lige formode at backup spillerne er et lille niveau under starterne. Mozambique U20 har flere yngre spillere med og hele otte mand er 17-18 år.

  Ingen kan reelt bruge sejren til noget men Cameroun har generelt et højere niveau end Mozambique, også selvom begge roterer meget her. En sejr ville være godt for begge men med kvalitet's forskellen i menté, har Cameroun gode sejre for at lukke gruppen med lutter sejre.

 • 02
  BettingGuru
  20. februar 2021 11:06

  Bwin* med 2,40