Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Burnley - Tottenham

 • 01
  SpilXperten.com
  7. marts 2020 01:26
  Info om spil
  Tip Burnley 0 (AH)
  Odds 1,00
  Units 1 units
  Spillet ved

  Hos Bethard* er det muligt at spille dette flotte odds på Burnley 0 (AH). Fuld gevinst ved 1-tallet, pengene retur på uafgjort.

  Der er nærmest krisetilstand hos Mourinho og co., og lørdag aften kan problemerne fortsætte mod et stærkt spillende Burnley-hold. Vi har et godt øje til hjemmeholdet.

  Burnley er ubesejret i de seneste seks Premier League-kampe, der blandt andet har budt på sejre over Leicester og Manchester United og uafgjort med Arsenal. I tabellen er hjemmeholdet at finde på 9. pladsen med to point op til Tottenham, og sæsonen har indtil nu været mere end godtkendt for Burnley.

  Det samme kan den ikke siges at være for Tottenham, der er inde i en svær periode. Senest blev man slået ud af FA Cuppen til Norwich, hvor Eric Dier tilmed angreb publikum efter slutfløjt, mens man i Premier League er fem point efter Chelsea på 4. pladsen og i Champions League tabte på hjemmebane til RB Leipzig. Læg dertil, at man har tabt de seneste fire kampe.

  Burnley vandt med 2-1, da Tottenham senest var på besøg og står igen med fine muligheder.

 • 02
  sigs86
  7. marts 2020 01:26

  Ehh? odds 1.96 har der aldrig været på tale ifølge oddsportal det højeste var åbningslinjen som var 1.77.. da i postede tippet her, var oddset i 1.50'ish

  Hvordan hænger det sammen med jeres odds (1.96)?

  • 03
   BettingGuru
   7. marts 2020 06:51

   Det kunne godt ligne +0 oddset fremfor 1X.

   Formentlig en tastefejl.

  • 04
   Hasenkam
   7. marts 2020 06:56

   Det må være pengene tilbage ved uafgjort. 1.94 hos unibet* nu.

   • 05
    SpilXperten.com
    7. marts 2020 07:00

    I har helt ret: Analysen er nu opdateret.

    Det er selvfølgelig Burnley 0 (AH), der er tale om (hvilket betyder 1-tal, med pengene retur på uafgjort).

    I skrivende stund har Bethard* odds 1,97 på spillet, mens bet365* faktisk er i endnu bedre odds 1,99.

    /SpilXperten.com