Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Benjamin Leander: Spiltips til uge 32

 • 01
  Spilxperten
  6. august 2019 13:50

  Spiltips fra LeanderBenjamin Leander satte 3 for 3 (inkl. odds 3,95) i sidste uge, og den dygtige ekspert er klar med flere spændende spiltips til uge 32. Leanders Luringer inkluderer som vanligt 'Leanders Lette', 'Leanders Listige' og 'Leanders Langskud' – så er der serveret!

  Spilforslag fra Benjamin Leander

  Leanders Lette – søndag d. 11. august kl. 17:00

  Boavista – Desportivo Aves: Boavista scorer under 1,5 mål til odds 1,44 ved bet365*

  Boavista har haft en elendig sæsonoptakt med seks venskabskampe i træk uden at score, ligesom man i første runde af den portugisiske Liga Cup røg ud til Casa Pia, der i sidste sæson lå i den tredjebedste række. Holdet mangler i den grad en målscorer, hvilket 16 forskellige målscorere til 34 sæson-træffere sidste sæson også fortæller en del om, ligesom mandskabet fra Porto også lå fjerdesidst i "Expected Goals" tabellen.

  Deportivo Aves endte otte point under Boavista i sidste sæson, men havde fortjent bedre udfra diverse lommeregner- og kugleramme tabeller. På Expected Goals underpræsterede Aves med fem mål (35 scoret, 40 på Expected Goals), mens man også defensivt var hårdt ramte med 49 mål lukket ind kontra kun 39 på Expected Goals. Her overpræsterede Boavista grelt med 47 Expected Goals mod sig og kun 40 lukket ind.

  Samtidig viste Aves fremragende defensive takter i begge indbyrdes opgør mod Boavista, hvor lørdagens værter i udekampen mod Aves, der blev tabt med 0-2, havde sølle tre afslutninger med en Expected Goals-ratio på 0,08, mens det omvendte opgør blev 1-0 til Benfica på et freak hovedstøds-selvmål fra Aves med 20 minutter igen.

  På den baggrund virker det voldsomt at gøre Boavista til relativt klare favoritter med odds 2,25. Man kan gå efter Aves-point til omkring 1,6, men 1,44 på, at hjemmeholdet maksimalt scorer en enkelt gang, ser også både værdifuldt og overordentligt sandsynligt ud. Vovepelsene går efter 3,25 på nul scoringer fra hjemmeholdet, der også skal være rigeligt spilbart.

  Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,35)

  Leanders Listige – lørdag d. 10. august kl. 13:00

  Motherwell – Celtic: Motherwell +1,5 Asian Handicap til odds 1,93 ved Mr. Green*

  Siden Stephen Robinson blev udpeget som Motherwell-manager i foråret 2017, har holdet formået at være en torn i øjet på Celtic i kampene på Motherwells hjemmebane Fir Park. Tre gange uafgjort og tre gange få mål med 1-1, 0-0 og 1-1 er facit sidenda, og det kunne meget vel blive tæt og målfattigt på lørdag, når de otte-dobbelt forsvarende mestre kommer på besøg lørdag eftermiddag. Motherwell har nemlig startet sæsonen fabelagtigt med otte gange Clean Sheet i træk - tre i venskabskampe, fire i Liga Cuppen og et enkelt i ligaen, så holdet må siges at fremstå enormt sammentømret defensivt.

  Celtic kommer formentlig til kampen med temmelig tunge ben efter CL-kvalifikationskamp i Rumænien så sent som onsdag aften. Slutfløjt i Cluj sker ikke før klokken 21:50 - blot 63 timer før man går på banen på Fir Park. Læg dertil den enorme betydning for Celtic i at komme i europæisk gruppespil, så manager Neil Lennon blander formentlig kortene godt til opgøret her.

  Alt andet lige virker resultater som 0-0, 0-1 eller 1-1 som temmelig sandsynlige her, så man kan både overveje Motherwell til maksimalt at tabe med et enkelt mål eller maksimalt to fuldtræffere i kampen (omkring odds 2,20) Fin værdi i begge ting, omend Motherwell til at yde solid indsats og maksimalt tabe med en enkelt pind virker som det bedste spil.

  Spil Leanders Listige til odds 1,93* (spilbar til 1,80)

  Leanders Langskud – søndag d. 11. august kl. 15:30

  Germania Halberstadt – Union Berlin: Begge hold scorer til odds 2,85 ved Bethard*

  Union Berlin har ikke holdt nullet i pokalen siden 2013, og med tanke på, at holdet i denne sæson spiller i Tysklands bedste række for første gang nogensinde, bør pokalturneringen ikke få noget voldsomt fokus. I tidligere sæsoner har mandskaber som Heidenheim, Saarbrücken, Carl Zeiss Jena og Viktoria Köln alle scoret mod Union, som til gengæld har scoret i samtlige pokalkampe siden 0-3 mod Kaiserslautern i december 2013.

  Det åbner for et spændende spil på mål fra begge sider i opgøret mod Germania Halberstadt fra den fjerdebedste række.

  Halberstadt har spillet tre runder i Regionalligaen med en målscore på 6-5, som inkluderer mål fra begge sider i alle tilfælde. Holdet spiller angrebslysten fodbold under ny træner Sven Körner, og man har også formået at holde på sidste sæsons forårstopscorer Dennis Blaser, som scorede syv gange på under 1.000 minutters fodbold siden han kom til fra Oberlausitz Neugersdorf midtvejs i sæsonen.

  Halberstadt deltog også i pokalturneringen i 2017/18-sæsonen, hvor man tabte med knebne 1-2 hjemme til Freiburg. Union bør rotere inden sæsonåbneren mod ærkefjenden fra RB Leipzig, og derfor skal odds oppe omkring tre gange indsatsen på mål fra begge sider være helt uhørt. Union holdt trods alt kun nullet i fire ud af 17 udekampe i 2. Bundesliga sidste sæson, så her bør der være værdi langt ned.

  Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,40)

  Spilforslag fra Benjamin Leander

 • 02
  SpilXperten.com
  6. august 2019 13:50

  Med 100 % ramt i sidste uge præsterer Leander nu en tilbagebetalingsprocent på 125,5 % for de første 12 uger. Se regnskabet via menupunktet "Leanders Luringer" i top-menuen.

  Vi krydser fingre for mere succes i denne uge. :-)

  God fornøjelse,

  /SpilXperten.com