Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Benjamin Leander: Gratis spiltips til weekenden i Uge 48

 • 01
  Spilxperten
  2. december 2019 07:47

  Spiltips fra LeanderBenjamin Leander trakterer med spilforslag til både lørdag, søndag og mandag i denne udgave af Leanders Luringer på SpilXperten. Motivationsspots krydret med målscorer-magi er på menuen, velbekomme.

  Spilforslag fra Benjamin Leander

  Leanders Lette – lørdag d. 30. november kl. 06:00

  Kashima Antlers – Vissel Kobe: 1-tallet til odds 1,60 ved bet365*

  Kashima Antlers kæmper stadig for det japanske mesterskab, men har også en top3-placering og dermed kvalifikation til næste sæsons AFC Champions League at spile for. Derfor skal holdet være storfavoritter hjemme mod et Vissel Kobe-mandskab, der reddede sig matematisk med 1-0 over Cerezo Osaka sidste weekend. Dermed kan holdet holde fuldt fokus på den japanske pokalsemifinale, hvor man om tre uger møder Shimizu S-Pulse i semifinalen.

  Aldrende spillere som David Villa, Andres Iniesta og Lukas Podolski skal næppe risikeres i en ligegyldig sidste udekamp i sæsonen, så her ligner det både motivation og klasse til forskel. Kashima Antlers vandt det omvendte opgør med 1-0 og bør gentage succesen lørdag morgen dansk tid til klart godkendt odds.

  Spil Leanders Lette til odds 1,60* (spilbar til 1,48)

  Leanders Listige – søndag d. 1. december kl. 18:00

  Lillestrøm – Sarpsborg: X ved pausen til odds 2,10 ved bet365*

  Skæbnetime i Norge, hvor seks hold skal fordele to direkte nedrykningspladser og en play-off nedrykningskamp mellem sig. Lillestrøm og Sarpsborg er begge en del af duellen med 29 point, men er stillet udmærket med uafgjort, i det man i så fald kun kommer i farezonen for direkte nedrykning hvis både Ranheim og Mjøndalen vinder sine respektive kampe mod Stabæk og Rosenborg. Sarpsborg har tilmed så god en målscore, at de med 99% sikkerhed redder sig med uafgjort, så det lugter af en afventende start på Åråsen Stadion.

  Lillestrøm er uden sejr i de seneste 10 runder og vil med statsgaranti også gå forsigtigt til værks og holde øje med udviklingen i de andre kampe med bundholdene involveret.

  Al logik taler for kryds til pause her. Nydelig betaling på det udfald.

  Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

  Leanders Langskud – mandag d. 2. december kl. 19:00

  FC Midtjylland – Silkeborg: Awer Mabil scorer til odds 2,75 ved Mr. Green*

  Awer Mabil er i skydegalt humør for tiden med ikke færre end 12 afslutninger i de sidste tre kampe mod hæderlig modstand fra AaB, OB og FCK. Nu møder man Superligaens med afstand dårligste defensive mandskab, og Mabil burde være kommet på tavlen i det omvendte opgør med fem afslutninger, heraf de fire indenfor rammen, og en Expected Goals-ratio på skyhøje 1,30.

  Silkeborg laver de samme børnefejl i defensiven igen og igen hvilket også blev tydeliggjort mod Esbjerg senest i dødskampen, som endte med nederlag på 1-2, og holdet kan ikke forsvare sig til et resultat om det gjaldt deres liv.

  Storsejr i vente til FCM og meget flot betaling på, at Mabil kommer på tavlen for fjerde gang i sæsonen.

  Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,40)

  Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

  Du kan se regnskabet for Leanders ugentlige spiltips HER.

  Foretrækker du at få Leanders Luringer serveret som podcast, og er du nysgerrig efter eksperten Rasmus G's spiltips til weekenden, så lyt med her:

  Spilforslag fra Benjamin Leander

 • 02
  SpilXperten.com
  2. december 2019 07:47

  Bemærk at "weekenden i uge 48" i det aktuelle tilfælde også rummer mandagen (i dag) i uge 49, hvor Langskuddet afvikles. :-)

  Held og lykke til dem, der spiller med!

  /SpilXperten.com