Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Allesø - Vejle (3-0)

 • 01
  Kellogs
  7. august 2019 15:26
  Info om spil
  Tip 2
  Odds 1,90
  Units 4 units
  Spillet ved

  Allesø er en lille hyggelig klub belligende på Fyn.
  Til hverdag spiller de i Fynsserien/Albaniserien, hvor deres sæson endnu ikke er startet...

  Der er lagt op til en festlig aften på Allesø stadion, hvor der er i dagens anledning tilbydes medister med brød til en flad 20´er.
  Sæsonen er endnu ikke startet for Allesø, der over sommeren har skiftet trænerduoen ud, efter den gamle havde siddet 3 år i sædet.
  Umiddelbart en ulempe for Allesø at der her er debut til en ny trænerduo, der kun har et par testkampe med deres nye hold at gøre godt med.

  Vejle kommer dog næppe for at deltage i den hyggelige stemning som Allesø forsøger at lave.
  De har fået en rigtig skidt start på sæsonen med bare 1 point i deres første 2 kampe, hvor de nok selv havde håbet på 6.
  2-2 ude mod Fremad Amager og et 2-4 nederlag til Nykøbing er facit efter 2 kampe, og jeg forventer derfor at det er en flok sultne Vejlespillere der løber på banen i aften, i jagten på en succesoplevelse.

  Efter 2-4 nederlaget til Nykøbing i søndags, hvor Vejle var nede med 0-3 ved pausen, har det ikke været sjovt at være Vejle spiller.
  Træneren gik fuldstændig amok i omklædningsrummet og vil forlange at hans hold er fuldstændig klar fra start fremadrettet, med start i aften.

  Vejle er en fuldtidsprofessionel Superligaklar klub, med en bred trup med masser af kvalitet.
  Deres trup kommer i super fysisk form og bør have gode forudsætninger for at køre Allesø over, der udelukkende består af amatører og hvis sæson endnu ikke er startet.

  Synes 1,90 er glimrende betalt for at Vejle vinder med mindst 4 kasser her.

 • 02
  Kellogs
  7. august 2019 15:26

  Har opsnappet at Allesø mangler hele deres normale centrale forsvar samt deres topscorer til denne her kamp.
  Selvsagt massive svækkelser hvor det især virker kritisk med de 2 forsvarsspillere...