Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Alison Riske-Magdalena Rybarikova

 • 01
  Bech
  9. juni 2019 13:54
  Info om spil
  Tip Rybarikova har ikke breakpoint imod sig i sit første serveparti
  Odds 1,72
  Units 4 units
  Spillet ved

  ITF kvinder Subiton, finale, græs.

  Jeg har i mit andet spil på denne kamp, redegjort for hvor stærk Rybarikova var i egen serv i hendes to kampe i går. Derfor er det yders attraktivt, når man kan få odds 1,72 for hun ikke har breakpoint imod sig i sit første serveparti i dag. I går spillede hun til sammen 19 servepartier, vandt dem alle, og havde kun 4 breakpoints imod sig tilsammen i alle de 19 partier. Der var 3 forskellige partier hvor hun havde breakpoint imod sig, og altså 16 hvor det ikke var tilfældet. Hendes modstandere i går var Watson og Maria, hvilke i returspillet, mindst er på lige niveau med Riske som hun møder i dag. Egentligt har jeg god fidus til Riske kan følge med Rybarikova i dag, men det er langt mere pga. Riskes niveau i egens serv, frem for hendes spil i returfasen.

  Satser man lidt mere kan man spille på Rybarikova holder serv til 0 i første serveparti til hele odds 7,5, eller den lidt mere forsigtige vælger hun holder til 0 eller 15 til også fordelagtige 3,25. Jeg er dog endnu mere forsigtig og spiller på hun ”bare” holder serv uden at have breakpoint imod sig, til et meget flot odds 1,72, når man ser på hendes servestats fra i går.

  Egentligt kan man sætte de samme spil i Riskes første serveparti. Men jeg synes Rybarikova imponerede mest i går i egen serv, men derfor betyder det ikke at der ikke er god værdi i at spille når Riske server.

 • 02
  Bech
  9. juni 2019 13:54

  Rybarikova sled partiet hjem til 40, men heldigvis uden at få breakpoint imod sig