Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

Africa Cup of Nations Vinder

 • 01
  BettingGuru
  11. juni 2019 14:34
  Info om spil
  Tip Senegal
  Odds 8,00
  Units 1 units
  Spillet ved

  Africa Cup of Nations. 21/6 - 19/7 - Egypten.

  Africa Cup of Nations er fra første gang med 24 nationer, mod 16 tidligere. Etteren, toeren og de fire bedste treer går videre fra grupperne.

  Senegal er at finde i gruppe C med Algeriet, Kenya og Tanzanier.

  Værterne fra Egypten er favoritter men et stærkt felt, med bla Senegal, byder sig til.

  Senegal.
  Senegal er en fodbold-nation i fremgang. De indtager i skrivendestund 23'ende pladsen i verden, deres bedste placering nogensinde. Vestafrikanerne kan også glæde sig over at flere af de bærende krafter er i deres bedste fodboldalder og at træneren Cisse ser ud til at få det bedst ud af gruppen. Dette bliver Cisse's tredje slutrunde og fjerde år med ansvaret (V31-U13-T7 Målscorer: 81-38). Fire af syv tabte var træningskampe.

  Flere af de øvrige favoritter til mesterskabet har skiftet trænere indenfor det seneste år, hvilket fra et kontinuitet synspunkt er til Senegal fordel.

  Til slutrunder er et sammenspillet hold med en stærk organisation oftest en fordel. Senegal kan glæde sig over at målmand Mendy kommer fra et god sæson hos Remis. Forsvaret med Koulibaly (Napoli), Sane (Schalke) og Sabaly (Bordeaux) er alle anerkendte spillere med international erfaring. De Premier League kendte Gueye (Everton) og Kouyaté (Palace) danner en stærk central midtbane mens offensiven er særlig kendetegnet ved Mane (Liverpool) samt Balde (Inter), Niang (Rennes) og Sarr (Rennes). Flere af dem gengangere fra AFC17 og WC18 trupperne. Alt i alt et slutrunde erfarent hold.

  Konkurrenterne.
  Der er flere stærke konkurrenter at tage hensyn til. Værterne fra Egypten er favoritter og anført af Salah er de en trussel. Truppen har dog sine mangler og de faldt helt igennem til VM18 (0-0-3). Træner Aguirre har blot haft ansvaret i seks kampe, primært mod svage modstandere.

  Skulle Senegal og Egypten begge vinde deres grupper, står de til at møde hinanden i en evt semifinale.

  Nigeria, Elfenbenskysten, Ghana og Cameroun er med i top feltet. Der er flere spændende spillere på holdene men de virker umiddelbart mindre sammenspillet end Senegal og med større defensive mangler. Det kan vise sig at være en fordel for Senegal at deres hold er mere balanceret, såfremt de skulle møde en eller flere af dem på et senere stadie.

 • 02
  BettingGuru
  11. juni 2019 14:34

  Senegal har udtager deres ACN hold og det er heldigvis uden mangler. Oddset nede i 7,00 hos Bet365* mens Pinnacle ligger i 6,12.

  Flere af de øvrige hold er også udtaget og med flere gode spillere i blandt men få med en tilsvarende balance som Senegal kan præsterer.