Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

AaB - Esbjerg

 • 01
  Rasmus G
  7. august 2019 15:25
  Info om spil
  Tip Tom van Weert scorer
  Odds 1,00
  Units 2 units
  Spillet ved

  OBS: Det bør nævnes at Van Weert udgik med en hovedskade senest mod FCM, men hvis han ikke skulle starte, vil spillet på Unibet*/888Sport* blive annulleret.

  Tom van Weert kan man elske eller hade, men en ting er sikkert - han kommer til sine chancer. Der kan drages mange paralleller mellem Van Weert og Mart Lieder, omend sidstnævnte måske kan mere på egen hånd. Van Weert er dog en fox in the box, som ikke bør give 2,88 for at score mod et sløjtspillende Esbjerg mandskab.

  Kigger man på chancer og underliggende stats, så burde Van Weert have scoret 1 mål pr. halvanden kamp. Bevares angriberen har virket uskarp, men vi snakker altså om en angriber, som i ligaregi har scoret 88 mål i 202 kampe - Han har altså evnerne. Han brændte senest straffespark mod FCM, så det vil han dog formentlig ikke stå for igen.

  Det skal også nævnes at Esbjerg er det andet bedste defensive hold, hvis man kigger på underliggende stats. Til dette skal man dog også tillægge en målmand Højbjerg, som bestemt ikke trækker Esbjerg chancer op for at holde nullet.

  Interessant er det også, at Van Weert er den 2. mest afsluttende spiller pr. 90. minut i Superligaen. Endnu mere interessant er det at stille spørgsmålstegn ved om, han er uskarp eller i virkeligheden uheldig, da han har den anden bedste rate af kvalificerede afslutninger på mål.

  Umiddelbart fra hvad Van Weert har vist indtil videre denne sæson, de chancer han er kommet til, sammenlagt med de chancer AaB har skabet, så kan der godt findes over 35% for at Van Weert kommer på tavlen.

 • 02
  Rasmus G
  7. august 2019 15:25

  Samtidig som jeg sad og var ved at være færdig med tippet, kom det ud at Tom van Weert er ude på ubestemt tid. Væddemålet bliver derfor VOID.