Forum

I Spilxperten.coms forum kan du bidrage til sportsbetting debatten enten i "Odds", "Strategi" eller "Resultater". Henholdsvis med diskussion af spilobjekter, debat om forskellige indgangsvinkler til sports betting samt med live score og slutresultater.

Alle indlæg i "Odds" skal være begrundede spilforslag samt relevante kommentarer eller spørgsmål til de oprettede spilforslag.

Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, så alle vinkler bliver vendt og berørt. Du skal være bruger for at kunne bidrage - opret dig som bruger her: Spilxperten bruger

OBS: Det er ikke tilladt at reklamere for andre sider, og der skal altid holdes en ordentlig tone. Læs mere om regler og praksis.

Deltag i debatten

AGF - AC Horsens

 • 01
  Rasmus G
  14. august 2019 10:30
  Info om spil
  Tip 1
  Odds 1,95
  Units 3 units
  Spillet ved

  AGF har grueligt brugt for en sejr i Superligaen, da de efter 5 kampe blot har 2 point. Spillet har dog været til betydeligt mere end blot 2 mere. Senest mod Sønderjyske blev der spillet en meget taktisk låst opgør, hvor der først blev låst op for sluserne i slutningen af kampen. Både AGF og Sønderjyske satsede og Sønderjyske blev farlige på deres agerrige pres, mens AGF var farlige på omstillinger.

  Horsens ligger med acceptable og fortjente 6 point. De får meget på deres fight og vilje, som Bo Henriksen altid har draget fordel af. De har dog stadig deres fodboldmæssige kvalitetsmangler. F.eks. så man mod Nordsjælland, at hvis der bliver spillet hurtig om dem, så kan de blive kørt rundt. Mod Midtjylland blev de testet meget på deres fart og fysik i forsvaret, hvor de ikke helt kunne følge med.

  Nicolai Poulsen vil have karantæne til dette opgør, men med den formodning om at AGF kommer til at være i kontrol, så bliver det måske ikke det største savn. Sana er skiftet, hvilket kan betyde, at Thorsteinsson bliver rykket ned og Ankersen ind. Netop Ankersen og Bundu kan gøre rigtig ondt på Horsens, som har haft store problemer med hurtige kanter/angribere. En trio med Ankersen, Bundo og Ammitzbøll skriger af fart og problemer for Horsens.

  AGF har ikke spillet dårligt, men frøken fortuna har heller ikke været på deres side. Dertil skal man også huske på, at det er et AGF hold, som har spillet 4/5 af deres kampe på udebane. I Sønderjyske kunne AGF trods alt overleve med uafgjort, men nu er det hjemmebane mod Horsens og her er alt andet end 3 point uacceptabelt.

 • 02
  Rasmus G
  14. august 2019 10:30

  Horsens har solgt Sivert Heltne Nilsen til Elfsborg, hvilket kun er et absolut plus for spillet. Sivert der har været blandt Horsens vigtigste spillere.
  https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/ac-horsens-saelger-norsk-rekordindkoeb/