Reklamelink*

Formel 1 oddsFormel 1 odds

Formel 1-sæsonen 2019 skydes i gang d. 17. marts, når Australiens Grand Prix køres i Melbourne. I alt venter 21 løb over hele kloden med verdens bedste racerkørere - her i blandt andet danske Kevin Magnussen. Vi har samlet de bedste Formel 1 odds, så du kan spille på Hamilton, Vettel, Verstappen, Magnussen og alle de andre store stjerner. Du kan oddse på vinderen af næste Grand Prix, vinderen af verdensmesterskabet, konstruktørernes mesterskab og meget mere.

Spil på Formel 1 2019

Odds på Formel 1 i 2019

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på F1-sæsonen i år. Du kan hele tiden spille på det samlede verdensmesterskab. Odds på de enkelte løb frigives frem mod løbsstart.

Hvem vinder Abu Dhabi Grand Prix?
Lewis Hamilton: 2,65 - SPIL HER >>*

Charles Leclerc: 4,00 - SPIL HER >>*

Max Verstappen: 4,00 - SPIL HER >>*

Valtteri Bottas: 5,50 - SPIL HER >>*

Sebastian Vettel: 6,50 - SPIL HER >>*

Alexander Albon: 34,00 - SPIL HER >>*

Pierre Gasly: 501,00 - SPIL HER >>*

Carlos Jr. Sainz: 501,00 - SPIL HER >>*

Daniel Ricciardo: 1001,00 - SPIL HER >>*

Daniil Kyvat: 1001,00 - SPIL HER >>*

Lando Norris: 1001,00 - SPIL HER >>*

Nico Hülkenberg: 1501,00 - SPIL HER >>*

Sergio Perez: 1501,00 - SPIL HER >>*

Kimi Räikkönen: 1501,00 - SPIL HER >>*

Lance Stroll: 2001,00 - SPIL HER >>*

Antonio Giovinazzi: 2001,00 - SPIL HER >>*

Romain Grosjean: 2501,00 - SPIL HER >>*

Kevin Magnussen: 2501,00 - SPIL HER >>*

George Russel: 5001,00 - SPIL HER >>*

Robert Kubica: 5001,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 19. november 2019 kl. 08:35. Odds kan ændre sig.

Bookmakere med odds på F1

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på Formel 1, men nogle er bedre end andre. Vi har her fundet de fem bedste af slagsen i prioriteret rækkefølge.

1. bet365*
Er altid først ude med odds på Formel 1-løbene. Det er desuden her, at vi oplever det største udvalg af spilmuligheder på hvert Grand Prix, så der med garanti er noget for dig at spille på. Du får desuden svært ved at finde en mere omfattende live betting end her.

Spil på Formel 1 hos bet365 - KLIK HER >>*

2. LeoVegas*
Hos LeoVegas* er der altid fart over feltet, og den nyeste bookmaker i flokken er helt med fremme, når det kommer til at udbyde gode spilmuligheder og odds på Formel 1-Grand Prix’erne.

Få din bonus til Formel 1 hos LeoVegas - KLIK HER >>*

3. NordicBet*
Hos NordicBet* får du altid et tilfredsstillende udvalg af spil på Formel 1, og deres odds er rigtig gode.

Få din bonus til Formel 1 hos NordicBet - KLIK HER >>*

4. 888sport*
888sport* leverer et ganske flot udvalg af odds, hvor de specielt på vinderspil ofte har nogle helt "skæve" odds i forhold til andre bookmakere. Så de er bestemt værd at tjekke ud, hvis du vil have mest mulig værdi for dine indsatser.

Få din bonus til Formel 1 hos 888sport - KLIK HER >>*

5. Betfair*
Betfairs* spillebørs kan du købe og sælge odds på Formel 1 før og under løbet. Sker der noget i løbet, kan du lynhurtigt fange gode odds eller sælge odds, du ikke tror på, til andre.

Få din bonus til Formel 1 hos Betfair - KLIK HER >>*

Live stream Formel 1

Du kan følge samtlige 21 Grand Prix'er i løbet af året, hvis du har et abonnement hos Viaplay. Med Viaplay Sport, der koster 289 kroner om måneden, får du adgang til løbene fra motorsportens kongeklasse - lige fra det første Grand Prix i Australien til Abu Dhabis Grand Prix, der runder 2019-sæsonen af i starten af december. Det er dog ikke kun Formel 1, du får adgang til med Viaplay Sport. Du kan nemlig også, blandt andet, se det bedste fra dansk og international fodbold - lige fra Superligaen til Premier League og ikke mindst Champions League.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find det løb, du vil se, i kalenderen

Stream Formel 1 hos Viaplay – KLIK HER!*

Guide til motorsportens mesterklasse

Læs med her, så du er klædt på til at følge en hæsblæsende sæson med Formel 1 og motorsport i mesterklasse.

Formel 1 i TV
Du kan som nævnt se alt fra træningerne i dagene op til løbet såvel som kvalifikationen og selvfølgelig selve løbet direkte med Viaplay. Forinden udsendelserne vil der normalvis være omkring en times optakt, mens der efter selve løbet vil blive analyseret på resultaterne og begivenhederne. Mens du ser løbet, kan du selvfølgelig oddse på Formel 1.

Kvalifikation
Et Formel 1-løb afvikles som udgangspunkt altid om søndagen, men allerede fredag begynder forberedelserne. Således kan kørerne om fredagen komme ud og teste banen i 2x1,5 time, inden de lørdag formiddag har endnu en time til rådighed med testkørsel. Lørdag eftermiddag er der så kvalifikation til søndagens startpositioner, og dette er en vigtig del af det at oddse på Formel 1, da du kan se kørerne an og samtidig faktisk spille på kvalifikationen hos nogle bookmakere.

Kvalifikationen, som der også er Formel 1 odds på, foregår over én time og forløber på denne måde: De første 20 minutter må alle køre ud på banen og sætte en tid, når de vil. Efter de 20 minutter sorteres de seks langsomste kørere fra og tildeles de seks bagerste startpositioner om søndagen. Herefter kører de 16 resterende Formel 1-racere mod hinanden igen i 15 minutter, hvor yderligere seks F1-kørere sorteres fra. Endelig er der 10 kørere tilbage, som dyster om pole position i 10 minutter. Der må køres så mange omgange, som kørerne har lyst til.

Spil på Formel 1 – KLIK HER >>*

Points
Der gives points til de ti bedste kører ved hvert Grand Prix. Pointene fordeles på følgende måde:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3. plads: 15 point
4. plads: 12 point
5. plads: 10 point
6. plads: 8 point
7. plads: 6 point
8. plads: 4 point
9. plads: 2 point
10. plads: 1 point

Kørerne modtager pointene individuelt, ligesom deres hold modtager samme antal point i konstruktørernes mesterskab. VM-titlen går til den kører, der har samlet flest point sammen i løbet af sæsonen.

Hvem er favorit til at blive verdensmester 2019?

Det er svært at komme uden om Mercedes-køreren Lewis Hamilton. Den 34-årige brite har allerede vundet verdensmesterskabet fem gange tidligere, og han har vundet fire af de fem seneste udgaver. Kun Nico Rosbergs enlige sejr i 2016 (hvor Lewis Hamilton tabte med bare fem point) ødelægger Lewis Hamiltons perfekte run fra 2014 til 2018.

De fleste regner med, at Mercedes igen i 2019 kommer med den stærkeste bil, og dermed har Lewis Hamilton ideelle forudsætninger for at lave et titelforsvar. Han kører endnu engang på hold sammen med kompetente Valtteri Bottas, og der er ingen tvivl omkring hierarkiet. Lewis Hamilton vandt 11 af de 21 løb i 2018, og han sluttede med hele 88 point mere end Ferraris Sebastian Vettel.

Igen i 2019 vurderer bookmakerne, at den mest seriøse udfordrer til Lewis Hamilton, er Sebastian Vettel. Den 31-årige tysker vandt sæsonens to første løb i 2018, og han endte på totalt fem løbssejre, så han ved godt, hvad det handler om. Han har til 2019 fået ny holdkammerat, eftersom Kimi Räikkönen er blevet byttet ud med polske Charles Leclerc. Hvordan kommer samarbejdet mon til at fungere?

Bliver det ikke Sebastian Vettel, så tror bookmakerne på aggressive Max Verstappen. Red Bull-racerkøreren er kendt for at køre helt til grænsen (og nogle gange lidt over), og hans talent er uomtvisteligt. Får han en ordentlig bil, kan han presse den til mere end de to løbssejre, det blev til i 2018.

Bookmakernes oddsætning afslører, at man ikke skal regne med Kevin Magnussen som en verdensmester. Bevares, danskeren har et stort talent, og ligesom Max Verstappen maxer han også gerne ud, men Haas-raceren (selvom den er forbedret) er bare ikke til det. Kevin Magnussen skal forsøge at overgå resultaterne fra 2018, hvor det blev til 2 x 5. plads og en samlet 9. plads i verdensmesterskabet.

Opsummerende: Det ligger igen til Mercedes og Lewis Hamilton. Briten har et sandt killer instinct, og han ved lige præcis, hvornår han skal slå til for at få succes. Vi regner med, at han og Vallteri Bottas er i stand til at afvise Ferrari-truslen igen i 2019.

Det nye i Formel 1 2019

Hvert år sker der nye ting i Formel 1. Det kan være nye eller opgraderede baner, nye regler, nye kørere, forbedrede racere, nye teams eller noget helt andet. Se her, hvad der er nyt i 2019.

Det skal være lettere at overhale
I et forsøg på at gøre det lettere for en forfølgende bil at overhale, har Formel 1 vedtaget, at frontvingen skal være bredere, højere og mere simpel. Bredden er udvidet med 200 mm., højden er udvidet med 20 mm., og så er den rykket 25 mm. frem.

Af samme grund er der ændringer på bagvingen. Bredden udvides med 100 mm., og højden udvides med 20 mm. I samme moment udvides DRS-åbningen med 20 mm., hvilket forøger den potentielle power med cirka 25 procent.

Mere brændstof i tanken
For at give kørerne mulighed for at presse bilerne maksimalt, ikke mindst i slutfasen, har Formel 1 rykket den tilladte brændstofmængde fra 105 kilo i 2018 til 110 kilo i 2019. Tanken er, at kørerne ikke skal bekymre sig om konservativ kørsel for at spare på brændstoffet.

USA og Mexico bytter plads – ellers ingen ændringer
Arrangørerne har valgt at bytte om på rækkefølgen af løb i år i forhold til sidste år, hvor Mexico Grand Prix var lagt efter USA Grand Prix. Nu er rækkefølgen ændret, så kørerne først skal prøve kræfter med banen i Mexico City, inden de stiller til start i Austin. Herudover er der ikke foretaget nogle ændringer i løbskalenderen til 2019-sæsonen.

Mercedes-racerne er hurtigst
De fleste eksperter er enige om, at Mercedes-racerne til stadighed er feltets hurtigste biler, og der bør derfor være gode muligheder for, at Lewis Hamilton igen kan løbe med det endelige trofæ, når sæsonen når sin afslutning. Samtidig vil Mercedes være optimistiske omkring deres chancer for at forsvare konstruktørernes titel i 2019.

Er det ikke Formel 1, der tænder dig? Så tjek vores andre betting tips på SpilXperten.

Spil på Formel 1 2019

Formel 1-kalenderen anno 2019

I 2019 køres der 21 løb i Formel 1, som du kan oddse på.

Marts
17. marts: Australien (Melbourne)
31. marts: Bahrain (Sakhir)

April
14. april: Kina (Shanghai)
28. april: Aserbajdsjan (Baku)

Maj
12. maj: Spanien (Barcelona)
26. maj: Monaco (Monaco)

Juni
9. juni: Canada (Montreal)
23. juni: Frankrig (Le Castellet)
30. juni: Østrig (Spielberg)

Juli
14. juli: England (Silverstone)
28. juli: Tyskland (Hockenheim)

August
4. august: Ungarn (Budapest)

September
1. september: Belgien (Spa-Francorchamps)
8. september: Italien (Monza)
22. september: Singapore (Singapore)
29. september: Rusland (Sochi)

Oktober
13. oktober: Japan (Suzuka)
27. oktober: Mexico (Mexico City)

November
3. november: USA (Austin)
17. november: Brasilien (Sao Paulo)

December
1. december: Abu Dhabi (Yas Marina)

KLIK HER* for at se odds på Formel 1.

Bonus til Formel 1

Reklame.

bet365
bethard
unibet
comeon
bwin
leovegas
888sport
betfair
mrgreen
nordicbet