Reklame*

Formel 1 oddsFormel 1 odds

Formel 1-sæsonen 2018 skydes i gang 25. marts, når Australiens Grand Prix køres i Melbourne. I alt venter 21 løb over hele kloden med verdens bedste racerkørere - her i blandt andet danske Kevin Magnussen. Vi har samlet de bedste Formel 1 odds, så du kan spille på Vettel, Hamilton, Magnussen og alle de andre store stjerner. Du kan oddse på vinderen af næste Grand Prix, vinderen af verdensmesterskabet, konstruktørernes mesterskab og meget mere.

Spil på Formel 1 2018

Odds på Formel 1 i 2018

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på F1-sæsonen i år. Der er både odds på det kommende GP og vinderspil for sæsonen.

Hvem vinder Aserbajdsjans Grand Prix 29. april 2018?
Lewis Hamilton: 2,10 - SPIL HER >>*
Sebastian Vettel: 2,75 - SPIL HER >>*
Valtteri Bottas: 10,00 - SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo: 10,00 - SPIL HER >>*
Max Verstappen: 10,00 - SPIL HER >>*
Kimi Räikkonen: 11,00 - SPIL HER >>*
Kevin Magnussen: 501,00 - SPIL HER >>*

Hvem vinder verdensmesterskabet?
Lewis Hamilton: 1,90 - SPIL HER >>*
Sebastian Vettel: 2,10 - SPIL HER >>*
Valterri Bottas: 26,00 - SPIL HER >>*
Max Verstappen: 41,00 - SPIL HER >>*
Daniel Ricciardo: 41,00 - SPIL HER >>*
Kimi Raikkonen: 41,00 - SPIL HER >>*
Kevin Magnussen: 2001,00 - SPIL HER >>*

Odds opdateret 18. april 2018. Odds kan ændre sig.

Se flere odds på Formel 1 hos Bet365 - klik her!*

Bookmakere med odds på F1

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på Formel 1, men nogle er bedre end andre. Vi har her fundet de fire bedste af slagsen i prioriteret rækkefølge.

1. Bet365*
Er altid først ude med odds på Formel 1-løbene. Det er desuden her, at vi oplever det største udvalg af spilmuligheder på hvert Grand Prix, så der med garanti er noget for dig at spille på. Du får desuden svært ved at finde en mere omfattende live betting end her.

Spil på Formel 1 hos Bet365 - KLIK HER >>*

2. LeoVegas*
Hos LeoVegas* er der altid fart over feltet, og den nyeste bookmaker i flokken er helt med fremme, når det kommer til at udbyde gode spilmuligheder og odds på Formel 1-Grand Prix’erne. Hvis du er ny spiller, kan du få et 500 kroner freebet.

Få din bonus til Formel 1 hos LeoVegas - KLIK HER >>*

3. NordicBet*
Hos NordicBet* får du altid et tilfredsstillende udvalg af spil på Formel 1, og deres odds er rigtig gode. Du kan få 500 kroner i bonus amt et 500 kroners freebet, hvis du opretter dig som spiller hos hele Nordens bookmaker.

Få din bonus til Formel 1 hos NordicBet - KLIK HER >>*

4. 888sport*
888sport* leverer et ganske flot udvalg af odds, hvor de specielt på vinderspil ofte har nogle helt "skæve" odds i forhold til andre bookmakere. Så de er bestemt værd at tjekke ud, hvis du vil have mest mulig værdi for dine indsatser. Nye spillere får en 100 % velkomstbonus på første indbetaling.

Få din bonus til Formel 1 hos 888sport - KLIK HER >>*

5. Betfair*
Betfairs* spillebørs kan du købe og sælge odds på Formel 1 før og under løbet. Sker der noget i løbet, kan du lynhurtigt fange gode odds eller sælge odds, du ikke tror på, til andre. Hos Betfair* får du en 100% velkomstbonus.

Få din bonus til Formel 1 hos Betfair - KLIK HER >>*

Live stream Formel 1

Du kan følge samtlige 21 Grand Prix'er i løbet af året, hvis du har et abonnement hos Viaplay. Med Viaplay Sport, der koster 269 kroner om måneden, men den giver dig adgang til løbene fra motorsportens kongeklasse - lige fra det første Grand Prix i Australien til Abu Dhabis Grand Prix, der slutter 2018-sæsonen med udgangen af november. Det er dog ikke kun Formel 1, du får adgang til med Viaplay Sport. Du kan nemlig også blandt andet se det bedste fra dansk og international fodbold - lige fra Superligaen til Premier League og ikke mindst Champions League.

1. Gå til Viaplay.dk – KLIK HER!*

2. Klik på ”Prøv en gratis måned” og opret en konto

3. Du får en gratis måned til film og serier

4. Find det løb, du vil se, i kalenderen

Stream Formel 1 hos Viaplay – KLIK HER!*

Guide til motorsportens mesterklasse

Formel 1 i TV
Du kan som nævnt se alt fra træningerne i dagene op til løbet såvel som kvalifikationen og selvfølgelig selve løbet direkte med Viaplay. Forinden udsendelserne vil der normalvis være omkring en times optakt, mens der efter selve løbet vil blive analyseret på resultaterne og begivenhederne. Mens du ser løbet, kan du selvfølgelig oddse på Formel 1.

Kvalifikation
Et Formel 1-løb afvikles som udgangspunkt altid om søndagen, men allerede fredag begynder forberedelserne. Således kan kørerne om fredagen komme ud og teste banen i 2x1,5 time, inden de lørdag formiddag har endnu en time til rådighed med testkørsel. Lørdag eftermiddag er der så kvalifikation til søndagens startpositioner, og dette er en vigtig del af det at oddse på Formel 1, da du kan se kørerne an og samtidig faktisk spille på kvalifikationen hos nogle bookmakere.

Kvalifikationen, som der også er Formel 1 odds på, foregår over én time og forløber på denne måde: De første 20 minutter må alle køre ud på banen og sætte en tid, når de vil. Efter de 20 minutter sorteres de seks langsomste kørere fra og tildeles de seks bagerste startpositioner om søndagen. Herefter kører de 16 resterende Formel 1-racere mod hinanden igen i 15 minutter, hvor yderligere seks F1-kørere sorteres fra. Endelig er der 10 kørere tilbage, som dyster om pole position i 10 minutter. Der må køres så mange omgange, som kørerne har lyst til.

Spil på Formel 1 – KLIK HER >>*

Points
Der gives points til de ti bedste kører ved hvert Grand Prix. Pointene fordeles på følgende måde:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3. plads: 15 point
4. plads: 12 point
5. plads: 10 point
6. plads: 8 point
7. plads: 6 point
8. plads: 4 point
9. plads: 2 point
10. plads: 1 point

Kørerne modtager pointene individuelt, ligesom deres hold modtager samme antal point i konstruktørernes mesterskab. VM-titlen går til den kører, der har samlet flest point sammen i løbet af sæsonen.

Hvem er favorit til at blive verdensmester 2018?

Lewis Hamilton fik skiftet andenpladsen bag Nico Rosberg i 2016 ud med en førsteplads i 2017. Han blev verdensmester i både 2014 og 2015 og kunne sidste år igen indfri den favoritværdighed, der er knyttet til ham. I 2014 vandt han hele 11 ud af 19 løb, i 2015 og 2016 vandt han han 10 løb, men det var altså kun i 2015, at det var nok til at holde Rosberg bag sig i den samlede stilling. Sidst år havde han ikke Rosberg at lege med, og han kunne let tage den samlede sejr ved at vinde i 9 ud af 20 løb.

Inden sidste sæson fik Lewis Hamilton finske Valtteri Bottas som holdkammerat, og han endte på en tredjeplads sidste sæson og må igen i år være én af outsiderne til titlen som en del af et meget stærkt Mercedes-hold.

Den største udfordrer til Lewis Hamilton er dog Sebastian Vettel (Ferrari), som blev verdensmester i 2010-2013. Han sluttede som nummer to sidste sæson og første halvdel af sæsonen lå han i front i den samlede stilling. Hvis han kan køre stabilt over hele sæsonen og være med fremme i alle løb og undgå uheld og defekt, som ramte ham Singapore og Japan sidste sæson, så har han bestemt en chance mod Hamilton.

Sidste års nummer fire Kimi Raikkonen, der er Vettels holdkammerat fra Ferrari, også med i år. Han havde en god sæson sidste år, hvor han var med i fremme i næsten alle løb. Han vandt ingen løb, men han sluttede i top 5 hele 15 ud af 20 gange. Dette gav ham en samlet fjerdeplads.

5 point bag Raikkonen i sidste års samlede stilling endte Red Bulls Daniel Ricciardo, der måtte skifte en top 3-placering fra 2016 ud med en femteplads sidste år. Han må sammen med sin blot 20-årige, talentfulde holdkammerat Max Verstappen betegnes som en seriøs udfordrer til Hamilton. Verstappen vandt to af de sidste seks løb i forrige sæson, og kan han starte i 2018, som han sluttede i 2017, kan han blive en umådelig giftig herre.

Danske Kevin Magnussen går igen en spændende sæson i møde for Haas. Han blev nummer 14 sidste år og forbedrede dermed sin placering fra forrige sæson med to pladser. Haas-holdkammeraten Romain Grosjean sluttede nummer 13, og der er igen i år lagt op til en spændende duel mellem disse to kørere. Magnussen har igen rigtig gode muligheder for at slutte i top 15, hvis han præsterer på det niveau, vi ved, at han kan.

Der er flere kandidater til at snuppe titlen i år, men det helt oplagte bud til at vinde er altså den forsvarende mester Lewis Hamilton, som igennem mange år har præsteret på et yderst højt niveau, og det er blandt andet hans stærke Mercedes-holds skyld. De har nogle fremragende biler, og de er gode til at udnytte deres bilers styrker.

Det første Grand Prix-løb i Australien bliver meget vigtig for resten af sæsonen, og sidste år vandt Sebastian Vettel i Australien og lagde maksimalt pres på Hamilton, der måtte tage til takke med andenpladsen. I Australien har Kevin Magnussen også haft gode oplevelser. I sin debutsæson i 2014 endte han på en andenplads efter Nico Rosberg. Ved den lejlighed blev Daniel Ricciardo diskvalificeret, da han havde fyldt mere benzin end tilladt på sin bil. Derfor fik Kevin Magnussen andenpladsen i stedet for tredjepladsen.

Det nye i Formel 1 2018

Hvert år sker der nye ting i Formel 1. Det kan være nye eller opgraderede baner, nye regler, nye kørere, forbedrede racere, nye teams eller noget helt andet. Se her, hvad der er nyt i 2018.

Historisk hurtige Formel 1-biler?
Reglementsændringen sidste år medførte, at der i motorsportens kongeklasse blev sat flere nye rekorder på banerne. De bredere dæk spillede en stor rolle for de mange rekordtider, men i 2018 bliver der nok sat endnu flere rekorder, da dækleverandøren Pirelli nu har lanceret et ekstra blødt dæk (hypersoft), der har endnu bedre greb i asfalten.

Malaysias Grand Prix er blevet sløjfet
Malaysias Grand Prix, der blev afviklet på Sepang International Circuit uden for Kuala Lumpur, blev kørt for foreløbig sidste gang den 1. oktober 2017, hvor Red Bulls Max Verstappen endte øverst på podiet.

Frankrig og Tyskland er tilbage
Tilbage på sæsonkalenderen er Frankrig og Tyskland. Til juni skal der køres på Paul Ricard-banen ved byen Le Castellet i Frankrig. Det er 28 år siden, at der sidst har været Formel 1 på denne bane. Og så er der måneden efter løb på Hockenheim-banen. Der e

Bahrain og Kina bytter igen, og Rusland til efteråret – Aserbajdsjan til foråret
Arrangørerne har valgt at bytte om på rækkefølgen af løb i år i forhold til sidste år, hvor Bahrain Grand Prix var lagt efter Kinas Grand Prix. Nu er rækkefølgen ændret tilbage igen, så det efter Australiens Grand Prix er Bahrain og så Kina herefter. Til forskel fra sidste år er Aserbajdsjans Grand Prix rykket fra juni til april, og Rusland Grand Prix på Sochi Autodrom er nu et efterårsløb, da det er rykket fra april og hen til september.

Mercedes-racerne er hurtigst
De fleste eksperter er enige om, at Mercedes-racerne til stadighed er feltets hurtigste biler, og der bør derfor være gode muligheder for, at enten Lewis Hamilton eller Valtteri Bottas løber med det endelige trofæ, når sæsonen når sin afslutning.

Spil på Formel 1 2018

Af Peter Larsen
Google+: 

Formel 1-kalenderen anno 2018

I 2018 køres der 21 løb i Formel 1, som du kan oddse på.

25. marts: Australien (Melbourne)

8. april: Bahrain (Sakhir)
15. april: Kina (Shanghai)
29. april: Aserbajdsjan (Baku)

13. maj: Spanien (Barcelona)
27. maj: Monaco (Monaco)

10. juni: Canada (Montreal)
24. juni: Frankrig (Le Castellet)

1. juli: Østrig (Spielberg)
8. juli: England (Silverstone)
22. juli: Tyskland (Hockenheim)
29. juli: Ungarn (Budapest)

26. august: Belgien (Spa-Francorchamps)
2. september: Italien (Monza)
16. september: Singapore (Singapore)
30. september: Rusland (Sochi)

7. oktober: Japan (Suzuka)
21. oktober: USA (Austin)
28. oktober: Mexico (Mexico City)

11. november: Brasilien (Sao Paulo)
25. november: Abu Dhabi (Yas Marina)

Bonus til Formel 1

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars