Formel 1 oddsFormel 1 odds

Formel 1-sæsonen 2017 skydes i gang 24. marts, når Australiens Grand Prix køres i Melbourne. I alt venter 21 løb over hele kloden med verdens bedste racerkørere - her i blandt andet danske Kevin Magnussen. Vi har samlet de bedste Formel 1 odds, så du kan spille på Vettel, Hamilton, Magnussen og alle de andre store stjerner. Du kan oddse på vinderen af næste Grand Prix, vinderen af verdensmesterskabet, konstruktørernes mesterskab og meget mere.

Odds på Formel 1 i 2017

Vi har samlet bookmakernes bedste odds på F1-sæsonen i år. Der er både odds på det kommende GP og vinderspil for sæsonen.

Australiens Grand Prix 24. marts 2017
Lewis Hamilton: 2,30 - SPIL HER >>
Sebastian Vettel: 4,60 - SPIL HER >>
Valtteri Bottas: 7,00 - SPIL HER >>
Kimi Räikkonen: 9,00 - SPIL HER >>
Daniel Ricciardo: 12,00 - SPIL HER >>

Max Verstappen: 12,00 - SPIL HER >>
Felipe Massa: 101,00 - SPIL HER >>
Fernando Alonso: 251,00 - SPIL HER >>
Sergio Perez: 401,00 - SPIL HER >>
Kevin Magnussen: 1001,00 - SPIL HER >>

Hvem vinder verdensmesterskabet?
Lewis Hamilton: 2,20 - SPIL HER >>
Sebastian Vettel: 5,00 - SPIL HER >>
Valterri Bottas: 7,00 - SPIL HER >>
Kimi Raikkonen: 11,00 - SPIL HER >>
Max Verstappen: 12,00 - SPIL HER >>
Daniel Ricciardo: 13,00 - SPIL HER >>
Felipe Massa: 201,00 - SPIL HER >>
Fernando Alonso: 251,00 - SPIL HER >>
Stoffel Vandoorne: 1001,00 - SPIL HER >>
Kevin Magnussen: 1001,00 - SPIL HER >>

Se flere odds på Formel 1 hos Bet365 - klik her!

Bookmakere med odds på F1

Alle danske bookmakere har naturligvis odds på Formel 1, men nogle er bedre end andre. Vi har her fundet de fire bedste af slagsen i prioriteret rækkefølge.

1. Bet365
Er altid først ude med odds på Formel 1-løbene. De har desuden altid det største udvalg af spilmuligheder på hvert Grand Prix, ligesom live betting er mildest talt omfattende hos Bet365. Alle nye spillere får en velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Få velkomstbonus til Formel 1 hos Bet365 - KLIK HER >>

2. 888sport (100 % velkomstbonus)
Leverer et ganske flot udvalg af odds, hvor de specielt på vinderspil ofte har nogle helt "skæve" odds i forhold til andre bookmakere. Nye spillere får en 100 % velkomstbonus på første indbetaling.

Få 100 % velkomstbonus til Formel 1 hos 888sport - KLIK HER >>

3. Danske Spil (500 kroner i velkomstbonus)
Her kan man virkelig tale om en bookmaker, der har steppet up. Danske Spil er gået fra et elendigt produkt på Formel 1 til at have et stort spiludvalg og nogle høje odds, som andre bookmakere har svært ved at matche til tider. Specielt specials på danske kørere finder du på Oddset. Alle nye spillere kan få 500 kroner i velkomstbonus.

Få 500 kroner i velkomstbonus til Formel 1 hos Danske Spil - KLIK HER >>

4. bwin (1000 kroner i velkomstbonus)
En lidt overset bookmaker, når det kommer til at oddse på Formel 1. Glimrende udvalg og ofte lidt højere odds på favoritterne end andre bookmakere. Alle nye spillere kan få 1000 kroner i velkomstbonus.

Få 1000 kroner i velkomstbonus til Formel 1 hos bwin - KLIK HER >>

5. Betfair (300 % bonus i velkomsttilbud)
Betfairs spillebørs kan du købe og sælge odds på Formel 1 før og under løbet. Sker der noget i løbet, kan du lynhurtigt fange gode odds eller sælge odds, du ikke tror på, til andre. Indsætter du 100 kroner, får du tre freebets på 100 kroner at spille for (dog ikke på spillebørsen).

Få 3x100 kroner freebets i velkomstbonus til Formel 1 hos Betfair - KLIK HER >>

Guide til motorsportens mesterklasse

Formel 1 i TV
Du kan se alt fra træningerne i dagene op til løbet såvel som kvalifikationen og selvfølgelig selve løbet direkte hos TV3+. Forinden udsendelserne vil der normalvis være omkring en times optakt, mens der efter selve løbet vil blive analyseret på resultaterne og begivenhederne. Mens du ser løbet i TV, kan du oddse på Formel 1.

Kvalifikation
Et Formel 1-løb afvikles som udgangspunkt altid om søndagen, men allerede fredag begynder forberedelserne. Således kan kørerne om fredagen komme ud og teste banen i 2x1,5 time, inden de lørdag formiddag har endnu en time til rådighed med testkørsel. Lørdag eftermiddag er der så kvalifikation til søndagens startpositioner, og dette er en vigtig del af det at oddse på Formel 1, da du kan se kørerne an og samtidig faktisk spille på kvalifikationen hos nogle bookmakere.

Kvalifikationen, som der også er Formel 1 odds på, foregår over én time og forløber på denne måde: De første 20 minutter må allerede køre ud på banen og sætte en tid, når de vil. Efter de 20 minutter sorteres de seks langsomste kørere fra og tildeles de seks bagerste startpositioner om søndagen. Herefter kører de 16 resterende Formel 1-racere mod hinanden igen i 15 minutter, hvor yderligere seks F1-kørere sorteres fra. Endeligt er der 10 kørere tilbage, som dyster om pole position i 10 minutter. Der må køres så mange omgange, som kørerne har lyst til.

Spil på Formel 1 og få bonus hos Bet365 - KLIK HER >>

Points
Der gives points til de ti bedste kører ved hvert grand prix. Pointene fordeles på følgende måde:

1. plads: 25 point
2. plads: 18 point
3. plads: 15 point
4. plads: 12 point
5. plads: 10 point
6. plads: 8 point
7. plads: 6 point
8. plads: 4 point
9. plads: 2 point
10. plads: 1 point

Kørerne modtager pointene individuelt, ligesom deres hold modtager samme antal point i konstruktørernes mesterskab.

Hvem er favorit til at blive verdensmester 2017?

Sidste år var Mercedes meget dominerende, da Nico Rosberg og Lewis Hamilton var meget stærkt kørende. Nico Rosberg blev verdensmester i 2016, men han er ikke med i år, da han har stoppet sin karriere. Lewis Hamilton fik sig en andenplads i 2016, og han var favorit sidste år til at snuppe titlen. Hamilton er stor favorit til at vinde verdensmesterskabet i 2017. Han blev verdensmester i både 2014 og 2015, og i den periode var han nærmest skræmmende. I 2014 vandt han hele 11 ud af 19 løb, mens det blev til 10 sejre i 2015. Sidste år vandt han 10 ud af 21 løb, men det var altså ikke nok til at vinde over Rosberg.

I år har Lewis Hamilton fået finske Valtteri Bottas som holdkammerat, og han er en af outsiderne til titlen. I sidste sæson endte han som nummer 8, men nu er han kommet ind på et meget stærkt hold, så han har alle muligheder for at få sig en topplacering. Den største udfordrer til Lewis Hamilton er nok Sebastian Vettel (Ferrari), som blev verdensmester i 2013. Han sluttede som nummer fire sidste år efter Rosberg, Hamilton og Ricciardo. I sidste sæson måtte han trække sig fra fire ud af 21 løb, og det var med til at sætte ham tilbage i mesterskabskampen. Hvis han kan køre stabilt over hele sæsonen, og derudover være med fremme i alle løb, så har han bestemt en chance mod Hamilton.

Sidste års nummer tre Daniel Ricciardo er også med i år, og han kører for Red Bull Racing-TAG Heuer. Han havde en imponerende sæson sidste år, hvor han var med i fremme i næsten alle løb. Han vandt kun ét løb sidste år, men til gengæld var han i top fem hele 14 gange ud af 21 mulige. Det var én af årsagerne til, at han sluttede på en flot tredjeplads. Han har bestemt også en chance, men det kræver, at holdet præsterer maksimalt, som de gjorde i sidste sæson.

Danske Kevin Magnussen går en spændende sæson i møde. Han blev nummer 16 sidste år, men i år kommer han til at skulle kæmpe mod Romain Grosjean, og det kan godt blive en spændende duel. Magnussen har udmærkede muligheder for at komme i top 15, hvis han præsterer på et højt niveau.

Der er mange kandidater til at snuppe titlen i år, men det oplagte bud til at vinde er Lewis Hamilton, som igennem mange år har præsteret på et yderst højt niveau, og det er blandt andet hans stærke hold Mercedes skyld. De har nogle fremragende biler, og de er gode til at udnytte deres bilers styrker.

Det første Grand Prix-løb i Australien bliver meget vigtig for resten af sæsonen, og sidste år vandt Nico Rosberg i Australien. Han gik jo som sagt hen og blev verdensmester senere på sæsonen. I Australien har Kevin Magnussen haft gode oplevelser. I sin debutsæson i 2014 endte han på en andenplads efter Nico Rosberg. Ved den lejlighed blev Daniel Ricciardo diskvalificeret, da han havde fyldt mere benzin end tilladt på sin bil. Derfor fik Kevin Magnussen andenpladsen i stedet for tredjepladsen.

Det nye i Formel 1 2017

Hvert år sker der nye ting i Formel 1. Det kan være nye eller opgraderede baner, nye regler, nye kørere, forbedrede racere, nye teams eller noget helt andet. Se her, hvad der er nyt i 2017.

Haas
Som dansk tilskuer er en af de mest interessante ændringer fra sidste sæson til nu, at Haas har hentet danske Kevin Magnussen. Danske Kevin Magnussen kommer til at være teamkammerat med franske Romain Grosjean. Han er en rutineret herre i Formel 1-regi, og han er nok holdets store stjerne. Det bliver derfor yderst interessant at følge med i, om den 24-årige danskere formår at tage point i løbet af sæsonen, og om han kan forbedre sin 16. plads fra sidste sæson.

Løb i Azerbaijan er blevet flyttet
I 2016 sæsonen af Formel 1 blev den nye bane i Azerbaijan indviet. Minister for Ungdom og Sport i Azerbaijan påstår, at banen bliver den hurtigste by-bane i hele sæsonen. Nu er løbet i Azerbaijan blevet rykket til senere på året, så det ikke er karambolage med Le Mans, som det var sidste år.

Bahrain og Kina er byttet om
Arrangørerne har valgt at bytte om på rækkefølgen af løb i år i forhold til sidste år. Bahrain Grand Prix kommer i år til at være efter Chinese Grand Prix.

Tysk Grand Prix er blevet sløjfet
Det tyske Grand Prix løb uden for Berlin er i år blevet skrottet. Det sker efter, at ejerne af Hockenheimring og Nürburgrings kredsløb var ude af stand til at acceptere kommercielle vilkår med Formula One Management.

Den forsvarende mester er ikke med
Nico Rosberg fra Mercedes blev verdensmester i 2016, men efter den flotte triumf meddelte han, at han stoppede karrieren. Det er første gang siden 1994, at den forsvarende mester ikke stiller til start året efter.

Mercedes-racerne er hurtigst
De fleste eksperter er enige om, at Mercedes-racerne til stadighed er feltets hurtigste biler, og der bør derfor være gode muligheder for, at enten Lewis Hamilton eller Valtteri Bottas løber med det endelige trofæ, når sæsonen når sin afslutning.

Af Peter Larsen
Google+: 
06-03-2013 13:26

Bonus til Formel 1

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull

Formel 1-kalenderen anno 2016

I 2017 køres der 21 løb i Formel 1, som du kan oddse på.

26. marts: Australien (Melbourne)

9. april: Kina (Shanghai)
16. april: Bahrain (Sakhir)

30. april: Rusland (Sochi)
14. maj: Spanien (Barcelona)
28. maj: Monaco (Monte Carlo)

11. juni: Canada (Montreal)
25. juni: Azerbaijan (Baku)

9. juli: Østrig (Spielberg)
16. juli: England (Silverstone)
30. juli: Ungarn (Budapest)
31. juli: Tyskland (Hockenheim)

27. august: Belgien (Spa)

3. september: Italien (Monza)
17. september: Singapore (Singapore)

1. oktober: Malaysia (Kuala Lumpur)
8. oktober: Japan (Suzuka)
22. oktober: USA (Austin)
29. oktober: Mexico (Mexico City)

12. november: Brasilien (Sao Paolo)
26. november: Abu Dhabi (Yas Marina)