18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Tottenham: Odds og optakt den 22. september 2021

Foto: Bildbyrån

Onsdag aften står den på Carabao Cup i England, når Wolves hjemme på Molineux tager imod tidligere træner Nuno Santo og hans Tottenham-mandskab. Traditionen tro, vil der i Carabao Cuppen nok blive sparet et par spillere her og der, så det bliver spædende at se, om det er Wolves eller Spurs, som prioriterer turneringen højest. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Wolverhampton – Tottenham. Der er kampstart onsdag d. 22. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Wolverhampton – Tottenham: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Molineux Stadium
Vejret: 16° og svag vind

Optakt til Wolverhampton – Tottenham: Skader, karantæner og startopstillinger

Nuno Santo er fortid i Wolves, og tørner nu ud for morgendagens modstander Tottenham. Selvom vi stadig blot er kort inde i sæsonen, så bliver dette Santos andet besøg tilbage på Molineux. Første gang gik det strålende for Spurs og Santo, som hentede 3 point med hjem til London på et tidligt mål af Dele Alli. Kan portugiseren gøre det onde mod hans tidligere klub igen i morgen?

Wolverhampton har i hvert fald været til at tale med her i starten af sæsonen. Den nye portugiser ved roret, Bruno Lage, har ikke rigtig fået resultaterne til at flaske sig indtil videre. Hjemmeholdet står kun noteret for 3 i Premier League efter fem spillerunder, selvom Wolves ikke var voldsomt godt kørende i sidste sæson heller, så må det siges at være et skuffende udlæg på sæsonen. Sejren kom mod oprykkerne fra Watford, og ellers har den stået på lutter nederlag til Leicester, Tottenham, Manchester United og senest Brentford. Ikke verdens nemmeste kampe, men ikke desto mindre, burde det kaste lidt point af sig. I alle fire nederlag er værterne gået målløse fra banen, og det er en halvbekymrende tendens. I seneste Carabao Cup-runde var der dog ingen problemer med at finde målnettet, her blev Nottingham Forrest blæst ud af banen med et 4-0 nederlag.

Tottenham fik et fantastisk resultatmæssigt udlæg på sæsonen, og toppede Premier League efter tre spillerunder, som havde kastet tre 1-0 sejre af sig mod Man City, Wolves og Watford. Ikke dårligt! Hvedebrødsdagene virker dog til at være ovre for Nunu Santo og Tottenham, for i de seneste to Premier League-kampe har de fået røvfuld, først af Crystal Palace og senest af Chelsea. I ingen af de to kampe er de kommet på måltavlen, og Harry Kane virker hæmmet efter sommerens hiven og trækken for et skifte til Manchester City. I Conference League startede Spurs heller ikke ud med bravur, men fik dog reddet et point hjem mod franske Rennes på et mål af vores allesammens Pierre Emil. I weekenden står den på endnu en hård opgave for Tottenham, for her venter Arsenal i The North London Derby – mon ikke Nuno Santo prioriterer den kamp højere end denne i Carabao Cuppen?

Wolverhampton:

  • Pedro Neto (Kant, Fast) – Skadet
  • Jonny Otto (Back, Reserve) – Skadet

Tottenham:

  • Lucas Moura (Kant, Reserve) – Skadet
  • Steven Bergwijn (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Wolverhampton forventet startopstilling: Ruddy; Mosquera, Coady, Boly; Hoever, Neves, Dendoncker, Ait-Nouri; Traore, Silva, Hwang

Tottenham forventet startopstilling: Gollini; Tanganga, Sanchez, Rodon, Davies; Winks, Skipp, Ndombele; Gil, Kane, Son


Odds på Wolverhampton – Tottenham

Oddsene til kampen viser, at bookmakerne tror på sejr til hjemmeholdet.

Odds-forslag: Frie tøjler i Carabao Cuppen

Hverken Wolverhampton eller Tottenham kommer ind til denne kamp med en flot række af resultater og en masse selvtillid, snarere haltende form og tamme offensive præstationer. Wolves har lavet to mål i sæsonens første fem spillerunder, mens Tottenham har lavet tre. Ikke ligefrem noget der får modstanderne til at ryste i bukserne. Netop af den grund regner bookmakerne da også med et målfattigt opgør på Molineux. Meeeen, det er altså ikke det samme at spille for vigtige point i Premier League, og spille Carabao Cup, som de fleste Premier League-mandskaber ikke prioriterer særlig højt.

Der bliver helt sikkert sparet på begge mandskaber til dette opgør, men hos Spurs er det forventet at både Kane og Son starter på banen. Det ellers så farlige makkerpar har ikke ramt topformen endnu, og derfor får de chancen for at forbedre de indbyrdes relationer her. Egentlig kunne jeg godt spekulere i, at der trods holdenes manglende offensive skarphed indtil videre i sæsonen, kunne komme gang i den her. Som nævnt, så betyder det ikke alverden om man vinder eller taber her – man vil selvfølgelig altid foretrække at vinde, men Carabao Cuppen er ikke af højeste prioritet. Derfor forestiller jeg mig, at det kunne blive en åben kamp. Der bliver sparet spillere hos begge mandskaber, nye folk i bagkæden kan hurtigt vise sig at ødelægge den defensive organisation, og med de offensive folk, som er forventet at starte kampen her, så kan der sagtens komme godt med mål. Stik imod holdenes Premier League-kampe i sæsonen, så bliver anbefalingen et målrigt opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Over 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Wolverhampton – Tottenham: Statistik, topscorer og H2H

  • Wolverhampton ligger på 16.pladsen i Premier League efter fem spillerunder. Statistikken lyder på 1-0-4 og målscoren 2:5.

  • Tottenham er røget fra 1. til 9.pladsen i Premier League efter to nederlag i træk. Statistikken er nu 3-0-2 med en målforskel på 3:6.

  • Wolves eneste målscorer i denne Premier League-sæson er Hee-Chan Hwang. Til gengæld fik hele fire spillere hul på mål-bylden i seneste Carabao Cup-kamp.

  • Heung-Min Son er stadig Tottenham Hotspurs topscorer med 2 træffere.

  • Tottenham vandt begge sidste sæsons to indbyrdes opgør mod Wolves.


Expected Goals: Wolverhampton vs. Tottenham de seneste tre kampe:

WolverhamptonResultatxGTottenhamResultatxG
Wolverhampton – Brentford(0-2) 0,48 – 1,99Tottenham – Chelsea(0-3)0,54 – 2,75 
Watford – Wolverhampton(0-2) 0,3 – 2,25Crystal Palace – Tottenham (3-0)  2,27 – 0,09
Wolverhampton – Manchester United(0-1) 2,33 – 0,84Tottenham – Watford(1-0)1,32 – 0,96
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar