18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham United – Manchester City: Odds og optakt den 27. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det kan blive en rigtig fornøjelig fodboldaften på Det Olympiske Stadion i London, når West Ham United tager mod Manchester City i Carabao Cuppen. Begge mandskaber er i fin form, og de er aktuelt nummer fire og nummer tre i Premier League med tre point mellem dem i tabellen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til West Ham United – Manchester City. Der er kampstart onsdag d. 27. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 2 eller på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


West Ham United – Manchester City: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jonathan Moss
Stadion: Det Olympiske Stadion, London
Vejret: 13° og frisk vind

Optakt til West Ham United – Manchester City: Skader, karantæner og startopstillinger

West Ham United bliver ved med at imponere, og vi må vel snart regne dem for fast inventar i toppen af engelsk fodbold. Med sejr i weekendens derby mod Tottenham Hotspur holdt de ikke bare fast i top 4; de fik også afvist en af de potentielle rivaler til netop de placeringer. Det var tredje sejr på stribe for West Ham United og deres sjette sejr af de seneste syv mulige. I Europa League er de startet flyvende med tre sejre og en score på 7:0, så de ser ud til at satse både på tabellen og på Europa. Er der så også energi til Carabao Cuppen?

Holdet må formentlig stadig undvære backen Coufal, mens Kral på midten testede positiv for corona, men han er snart klar igen. Ellers er der fuldt hus, og selvfølgelig vil træner Moyes rotere, men der bliver også plads til arbejdshestene Rice og Soucek centralt og til holdets topscorer Antonio i front. De vil gerne vinde denne kamp. Sidste sæson måtte de sige farvel til Carabao Cuppen netop i fjerde runde, da de fik klø af Everton FC, men i år begyndte de med en imponerende 1:0-sejr på Old Trafford, og nu kan de så sende den anden Manchester-klub ud i kulden. 

Carabao Cuppen er så småt blevet til Manchester Citys cup. De har vundet turneringen de seneste fire sæsoner og seks af de seneste otte. The Citizens åbnede titelforsvaret denne gang med en hjemmekamp mod Wycombe Wanderers, der blev banket 6:1 hjemme på Etihad.

I Premier League åbnede træner Guardiolas flok med nederlag ude mod Tottenham Hotspur, men siden er det blevet til seks sejre og to uafgjorte, mens de i Champions League så lidt shaky ud i de første to kampe med 6:3 hjemme mod RB Leipzig og 2:0-nederlag i Paris. Senest vandt de dog overbevisende 5:1 ude mod Club Brügge, og i weekenden slog de så Brighton and Hove Albion med 4:1 på udebane. De trives meget godt på fremmed græs. 

Og her får de mulighed for at gøre det tíl alle gode gange tre på udebane. Der bliver helt sikkert roteret, og det giver plads til folk som keeper Steffen, Aké, Zinchenko og Gabriel Jesus. Holdet ser stadig stærkt ud, men det her er en alvorlig styrkeprøve, så de kommer ikke sovende til udesejr nummer tre på stribe. Ferran Torres og reserven Liam Delap er meldt helt ude, mens Raheem Sterling formentlig bliver sparet. 

West Ham United:

  • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Alex Kral (Midtbane, Reserve) – COVID-19

Manchester City:

  • Bernard Mendy (Back, Fast) – Suspenderet
  • Ferran Torres (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Raheem Sterling (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Liam Delap (Angreb, Reserve) – Skadet

West Ham United forventet startopstilling: Areola; Fredericks, Dawson, Diop, Cresswell; Soucek, Rice; Bowen, Lanzini, Fornals; Antonio.

Manchester City forventet startopstilling: Steffen; Egan-Riley, Stones, Aké, Zinchenko; De Bruyne, Fernandinho, Palmer; Mahrez, Jesus, Grealish.


Odds på West Ham United – Manchester City

Oddsene sender os i retning af sejr til Manchester City. 

Odds-forslag: Ubehøvlede gæster

Som allerede nævnt kommer Manchester City fra udesejre både i Brügge og i Brighton. Nu drager de så til London, og her plejer de faktisk også at hygge sig. Sidste sæson endte det 1:1, mens der i de foregående fem møder har blinket følgende skrækcifre for værterne fra måltavlen ved slutfløjt: 0:5, 0:4, 1:4, 0:4 og 0:5. Dem ville jeg ikke invitere, hvis jeg kunne blive fri. 

Men det kan West Ham United ikke, og de kan måske finde trøst i, at de i sidste sæson spillede 1:1 hjemme og blot tabte 2:1 på Etihad. Den generelle fremgang for West Ham United kunne altså også aflæses som mindre øretæver mod Team Guardiola. Det må selvfølgelig være lidt tankevækkende for West Ham United, at de seneste tre sæsoners exit fra Carabao Cuppen har været på ryggen af disse cifre: 1:4, 0:4 og 1:3. Det kunne godt lugte en anelse af endnu en storsejr til gæsterne. 

Anbefalingen bevæger sig nu i stedet mod mål, for Manchester City har godt nok kun lukket fire mål ind i ligaen, men i deres første Carabao Cup-kamp lukkede de mål ind. I deres tre Champions League-kampe har de indkasseret, og de er aktuelt på fire af de seneste fem opgør, hvor modstanderen har scoret mod dem.

Det bør West Ham United også kunne gøre med Antonio i fin form. Samtidig virker det oplagt, at gæsterne kommer på tavlen igen, som de har gjort de seneste 10 gange, de har besøgt West Ham United. Dermed lander vi på, at begge hold scorer her. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,80
Begge hold scorer
Gå til Bet365 *


West Ham United – Manchester City: Statistik, topscorer og H2H

  • West Ham United er på 4. pladsen i Premier League med 17 point for 9 kampe. 

  • Statistikken for West Ham United er 5-2-2 med scoren 16:10.

  • Manchester City er på 3. pladsen i tabellen, og de har hentet 20 point i deres 9 opgør. 

  • Manchester Citys tal siger 6-2-1, og deres målforskel er på 20:4.

  • West Ham Uniteds topscorer er Michail Antonio, som har stået for 6 kasser.

  • Phil Foden er Manchester Citys aktuelle topscorer med 3 træffere.


Expected Goals: West Ham United vs. Manchester City de seneste tre kampe:

West Ham UnitedResultatxGManchester CityResultatxG
West Ham United – Tottenham Hotspur (1-0) 1,23 – 0,97Brighton and Hove Albion – Manchester City (1-4) 1,58 – 3,73 
Everton FC – West Ham United(0-1) 0,91 – 2,17Club Brügge – Manchester City (1-5) 0,56 – 3,28 
West Ham United – Brentford (1-2) 2,04 – 2,65Manchester City – Burnley FC (2-0) 2,78 – 0,85 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar