18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Watford – Reading: Odds og optakt den 9. april 2021

10 sejre i de seneste 12 kampe har sendt Watford ni point foran Brentford i kampen om 2. pladsen i Championship, der betyder direkte oprykning til Premier League. Fredag aften får Watford besøg af Reading, der har deres egen lille kamp for at slutte på en playoff-plads, hvor de lige akkurat ligger nu. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Watford – Reading. Der er kampstart fredag d. 9. april 2021 kl. 20:45. Se kampen på Viaplay.

Odds på Watford – Reading

Oddsene peger på Watford som kampens forventede vinder.

Watford – Reading: Dommer, stadion og vejr

Dommer: James Linington
Stadion: Vicarage Road, Watford
Vejret: 6°, svag vind og regn

Optakt til Watford – Reading: Skader, karantæner og startopstillinger

En flot stime på 10 sejre i de seneste 12 kampe har givet Watford en favorabel udgangsposition for sæsonens sidste seks kampe. Men det aktuelt ringest placerede hold, de mangler at møde er Luton på 13. pladsen. De har også dueller med nummer 1 (Norwich), 3 (Brentford) og 4 (Swansea) og nu altså nummer 6; Reading. Watford kan ikke tåle mange nederlag, for både Brentford og Swansea har en kamp på hånden, og dermed kan de 9 point blive til 6, og taber Watford så for eksempel til de øvrige tre hold i top 4, ender de hurtigt i noget frygteligt rod, der kan sende dem ud i playoffspillet i stedet for den nuværende position med kurs mod direkte oprykningsplads.

Reading indledte sæsonen lovende og var en overgang i kontakt med de to øverste pladser og rakte ud efter direkte oprykning, men nu har de svært ved at holde sig i top 6, og her; seks kampe før sæsonafslutningen; er et ærgerligt tidspunkt at være i farezonen på. De har ikke vundet i deres seneste tre udekampe, men to er dog endt uafgjort, og de kan glæde sig over at have scoret i 5 af deres seneste seks kampe på fremmed græs – for de fire kampe forud for det vendte de hjem med store nuller på måltavlen fra. Men de har altså fundet nøglen til scoringer på udebane, og det får de brug for, når de gæster Watford, som er det stærkeste hjemmehold i Championship med bare to nederlag i 20 hjemmekampe i sæsonen. Fire hold ligger og kæmper om tre pladser i playoff, og lige nu ser det ud til, at Reading ender med Sorteper. Bournemouth på 7. pladsen er bare ét point efter Reading, som til gengæld har spillet en kamp mere end forfølgerne. Så Reading har brug for alle point for at holde sig i top 6.

Watford:
Tom Dele-Bashiru (Midtbane, Reserve) – Skadet
Tom Cleverley (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
Troy Deeney (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Reading:
Thomas McIntyre (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Michael Morrison (Forsvar, Fast) – Skadet
Felipe Araruna (Back, Reserve) – Skadet
John Swift (Midtbane, Reserve) – Skadet

Watford forventet startopstilling: Bachmann; Kiko, Troost-Ekong, Siarralta, Masina; Chalobah, Hughes, Zinckernagel; Sarr, Success, Sema.

Reading forventet startopstilling: Rafael; Yiadom, Holmes, Moore, Richards; Rinomhota, Laurent; Meite, Olise, Ejaria; Puscas.

Odds-forslag: Watford vifter Reading væk

20 hjemmekampe i sæsonen har givet 16 sejre og bare to nederlag for Watford. De udviser stor stabilitet på hjemmebane, og i 8 af de seneste 10 hjemmekampe har de holdt buret rent, mens de har vundet ni af kampene. Ude og hjemme havde de seks sejre på stribe, da de sidste runde spillede 1-1 ude mod Middlesbrough. Spørgsmålet er nu, om de lynhurtigt kommer tilbage på sporet, eller om det lille knæk var nok til at slå dem ud af kurs.

Reading håber nok, de lagde en ny kurs, da de efter 4 kampe uden sejr vandt over Derby 2. påskedag. De kan også finde opmuntring i, at de vandt det omvendte opgør mod Watford med 1-0, mens de sikkert ikke bliver så optimistiske, hvis de tager et kig på rækkens stærkeste hjemmestatistik.

Watford har været helt utrolige på hjemmebane. De seneste 6 kampe er alle vundet, og de har ikke lukket mål ind i fem af dem. Reading har kæmpet hårdt for at finde stabilitet, og det er tvivlsomt om sejr over Derby i mandags for alvor ændrer det på det. Selv om Reading kun taber hver fjerde udekamp, ligner det her en opgave, der er for vanskelig for dem. Anbefalingen er at gå med hjemmesejr.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet til odds 1,90 – SPIL HER >>*

Watford – Reading: Statistik, topscorer og H2H

  • Watford er på 2. pladsen i Championship med 79 point efter 40 kampe.

  • Tallene for Watford er 23-10-7 og målforskellen 57:27. Hjemme på Vicarage Road hedder det 16-2-2 og 39:12.

  • Reading holder til på tabellens 6. plads med 66 point for 40 kampe.

  • Statistikken for gæsterne er hæderlige 19-9-12 og scoren 56:43. Når de er på udebane, har de noteret sig for 7-8-5 og 24:21.

  • Ismaila Sarr er Watfords topscorer med 10 pletskud indtil videre.

  • Readings topscorer er portugisiske Lucas Joao, som har sendt bolden i nettet 19 gange i sæsonens løb.

  • Deres seneste dyst på Vicarage Road fandt sted i marts 2015, hvor Watford vandt 4-1.

  • I 2018 mødtes de i Carabao Cuppen i Reading. Det opgør vandt Watford med 2-0, men da de mødtes første gang i denne sæson, vandt Reading 1-0 – også dette opgør på hjemmebane.

Skriv et svar