18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Viborg FF – HB Køge: Odds og optakt den 26. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det er tid for sidste runde i 1. division, hvor oprykningen allerede er på plads. Viborg FF har hjemmebane mod HB Køge, og værterne fører rækken med tre point til nummer to. De vil helt sikkert gerne afslutte sæsonen med en god kamp foran eget publikum, men HB Køges eneste point i oprykningsspillet kom mod netop Viborg FF. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – HB Køge. Der er kampstart onsdag d. 26. maj 2021 kl. 19:00. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TILViborg FF – HB Køge: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Rasmussen
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg
Vejret: 9° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Viborg
HB Koege
Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 26. maj 2021 18:56.


Optakt til Viborg FF – HB Køge: Skader, karantæner og startopstillinger

Oprykningen er sikker for Viborg FF, og i sidste runde af sæsonen spiller de for at holde Silkeborg IF bag sig. Der er tre point mellem de to hold før sidste runde, hvor Viborg FF altså på hjemmebane møder rækkens bundhold, HB Køge. Formen er god for Viborg FF, som har hentet tre sejre og en uafgjort i de seneste fire kampe. De har ramt højt niveau til sæsonens afsluttende kampe, og nu skal de så bare lige køre bilen i garage og sikre sejren i tabellen. 

Holdets topscorer Sebastian Grønning har hamret seks bolde i nettet i de seneste fire kampe, og i det hele taget er holdets offensiv brandvarm og har scoret 13 mål i de selvsamme fire kampe. Det er en kraftig understregning af, at holdet har været og stadig er næsten i en liga for sig selv i denne 1. division. Op gennem 00’erne var Viborg FF en fast bestanddel af Superligaen, men i 2008 måtte de i 1. division, og i 10’erne har de været mere i den næstbedste række end i Superligaen. Det håber de nok ændrer sig, nu vi er gået i gang med et nyt årti. Om det bliver til 10 sæsoner i streg i Superligaen er umuligt at spå om, men de er i hvert tilbage i Danmarks fineste række fra næste sæson. 

Den kan de ikke matche i HB Køge. Siden nedrykning fra Superligaen i 2012, har de ligget stabilt på pladserne fra 6-10 på næsthøjeste hylde, og dermed er det en godkendt sæson, når de ender i den bedste halvdel og undgår nedryknings-slagsmålet blandt de nederste seks. Men alligevel må de være fælt skuffede over deres manglende indsats i oprykningsspillet. De åbnede med uafgjort mod Viborg FF, og siden er det blevet til otte nederlag på stribe. 

Nu har de så en sidste chance for at gå på sommerferie uden total nederlagsfornemmelse, og måske kan de profitere af, at Viborg FF kan nøjes med et enkelt point for at sikre 1. pladsen i tabellen? De må undvære højre back, Mark Gundelach, men ellers kan de stille i stærkeste formation. Det er dog tvivlsomt, om det er nok til at forstyrre oprykningsfesten i Viborg. 

Viborg FF:

 • Frans Putros (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frederik Brandhof (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Mads Søndergaard (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alassana Jatta( Angreb, Reserve) – Skadet

HB Køge:

 • Casper Hauervig (Mål, Reserve) – Skadet
 • Mark Gundelach (Back, Fast) – Karantæne
 • Emilio Simonsen (Kant, Reserve) – Skadet

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Brandhof, Kramer, Lauritsen, Fischer; Bonde, J. Grønning, Lonwijk; Bech, S. Grønning, Aaquist.

HB Køge forventet startopstilling: Snorre; Sonne, Wørts, Tshiembe, Gomes, Burnet; Petry, Jensen, Ljuti; Helsted, Adedeji.


Odds på Viborg FF – HB Køge

Oddsene er helt entydigt på hjemmeholdets side. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Opryknings- og målfest i Viborg

De første 5 kampe i oprykningsspillet gav bare 7 point for Viborg FF, som løb ind i nederlag både mod Silkeborg IF og Helsingør. Det ser bedre ud i ‘anden omgang’, hvor de indtil videre har 3 sejre og 1 uafgjort. Der er i alt faldet 32 mål i deres 9 kampe, som er et snit på 3,5 mål pr. kamp. For hele sæsonen holder Viborg FFs 31 kampe et snit på 2,93 mål, mens de i de seneste fire kampe er helt oppe på 4 mål pr. kamp. 

Tallene er ikke helt så festlige hos HB Køge, som i deres 9 kampe i oprykningsspillet har været involveret i 29 mål – et snit på 3,22, men de har selv kun været på tavlen 5 gange. Dog har de scoret i deres 2 seneste kampe, hvilket må ses som fremgang. Deres samlede tal for sæsonen siger 77 mål i 31 kampe, og det er et snit på begrænsede 2,48 mål pr. kamp. 

Gæsterne skal blot forsøge at slippe fra denne kamp uden alt for voldsomme skrammer efter otte nederlag på stribe, og nederlag i alle deres fire udekampe med samlet score på 2:11. Viborg FF har ikke vundet i deres to seneste hjemmekampe, men mon ikke deres comeback i topkampen mod Silkeborg IF, hvor de kom tilbage på 3-3 efter at have været nede 3-0 giver optimisme.

De vil i hvert fald klø på for at hente en sejr i sæsonens sidste hjemmekamp og vise, at deres oprykning og 1. plads i rækken er helt på sin plads. Anbefalingen til dette opgør er, at der falder mindst 4 scoringer i en kamp, hvor ingen af holdene for alvor har noget på spil, men hvor de begge har mulighed for at vise sig frem. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
2,00
Over 3,5 mål
Besøg Bwin *


Viborg FF – HB Køge: Statistik, topscorer og H2H

 • Viborg FF topper 1. division med en runde igen. De har tre point til Silkeborg IF på 2. pladsen. Viborg FF har 73 point for 31 kampe. 

 • Tallene for hjemmeholdet er 22-7-2 og scoren 67:24.

 • HB Køge er klart sidst i oprykningsspillet, og de har 31 point efter 31 runder.

 • Statistikken for HB Køge 8-7-16 og en måldifference på 28:49..

 • Viborg FFs topscorer er Sebastian Grønning, som står på 21 mål. 

 • Topscorer hos HB Køge er Jubril Adedeji, som har scoret 5 mål. 


Expected Goals: Viborg FF – HB Køge – de seneste tre kampe

Viborg FFResultatxGHB KøgeResultatxG
Fredericia – Viborg FF(0-3)1,32 – 3,75HB Køge – Esbjerg FB(1-2)0,90 – 0,72
Esbjerg FB – Viborg FF(0-4)0,83 – 1,88Silkeborg IF – HB Køge(4-1)1,81 – 0,78
Viborg FF – Silkeborg IF(3-3)3,27 – 0,66HB Køge – Helsingør(0-5)0,29 – 2,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar