18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg FF – FC Midtjylland: Odds og optakt den 10. november 2022

Jay Roy-Grot jubler over udligningen i Viborg FFs 1:1-kamp mod AGF. (Foto: Ernst Van Norde / Ritzau Scanpix)
Jay Roy-Grot jubler over udligningen i Viborg FFs 1:1-kamp mod AGF. (Foto: Ernst Van Norde / Ritzau Scanpix)


Der er dømt pokalbold med maksimal intensitet i Viborg torsdag aften, når de lokale helte Viborg FF tager mod ærkefjenden fra FC Midtjylland. Viborg FF har vundet DBU Pokalen en enkelt gang tidligere helt tilbage i 2000, mens FC Midtjylland er forsvarende pokalmestre efter forårets finalesejr mod OB. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Viborg FF – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 10. november 2022 kl. 17:30. Se kampen på DR2 eller på DRTV. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Viborg FF – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Energi Viborg Arena, Viborg, Danmark
Vejret: 13° og jævn til frisk vind

Optakt til Viborg FF – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Viborg FF blev engang kaldt De Grå Mus i Superligaen, men det er de så sandelig ikke længere. En imponerende andenplads i tabellen med seks runder tilbage af grundspillet og hele syv point ned til stregen under top 6. De grønne vandt i sidste sæson den europæiske playoffkamp mod AaB og har derfor spillet med i kvalifikationen til Conference League i denne sæson, hvor de dog blev slået af West Ham United. 

Så nu har de ‘kun’ Superligaen og DBU Pokalen at tænke på, og med deres flotte placering i ligaen in mente kan de vist roligt tillade sig at flytte en anelse af opmærksomheden til denne pokalkamp, der gælder en plads i kvartfinalen.

Viborg FF skal håbe på, Jay Roy-Grot tager sit målhumør med til kampen, for med otte ligascoringer indtil nu er den lange hollænder en af de flittigst scorende spillere i den bedste danske række. Viborg FF har banket Viby IF 7:0 og 3. divisionsholdet fra Ishøj med 3:2 for at komme her til 4. runde. 

FC Midtjylland var i fire pokalfinaler fra 2003 til 2011. De blev alle fire tabt. Men de har vundet to af de seneste fire sæsoners pokalturneringer og den seneste var såmænd i foråret, hvor de slog OB efter forlængelse og straffespark. Forsvaret af titlen begyndte i denne sæson ude mod FA2000, der blev slået med hele 6:0. De mener det vist alvorligt endnu engang. 

Ulvene har netop spillet sig videre til Europa League-playoff, hvor der venter en svær kamp mod Sporting CP, og de har også stadig hænderne fulde i Superligaen, hvor de er placeret i den nederste halvdel af tabellen. Men måske er et opgør mod ærkerivalerne, lige hvad der skal til for at motivere FCM yderligere, så de hvæsser tænderne og bider til i denne pokaldyst.


Viborg FF:

  • Kasper Killerich (Mål, Reserve) – Skadet
  • Lamin Jawara (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Marokhy Ndione (Angreb, Reserve) – Skadet


FC Midtjylland:

  • Junior Brumado (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Viborg FF forventet startopstilling: Lund; Gaaei, Bürgy, Zaletel, Bundgaard; Søndergaard, Grønning, Leemans; Zamburek, Achouri; Grot.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Lössl; Andersson, Sviatchenko, Juninho, Dyhr; Olsson, Martinez, Evander; Isaksen, Kaba, Dreyer.



Odds på Viborg FF – FC Midtjylland

Hos bookmakerne kan vi se, at Viborg FF er knebne favoritter i denne duel.


Odds-forslag: Kampen om Midtjylland byder på kasser

Fire af de seks seneste indbyrdes møder er endt uafgjort. FC Midtjylland har vundet de to øvrige. I det hele taget er det FCM, der har overhånden i rivalopgøret, hvor de har vundet 10 af de seneste 18 møder og blot tabt én gang. Og under normale omstændigheder er de jo også storebror i kraft af mesterskabskamp og økonomi, men i denne sæson er Superligaen uhørt tæt, så hvem er egentlig stærkest af de to netop nu?

De mødtes på Heden 2. oktober, og det opgør endte 1:1, og rent niveaumæssigt er de to hold nok ikke langt fra hinanden aktuelt. Viborg FF har ikke tabt de seneste 12 kampe, hvor det er blevet til seks sejre og seks uafgjorte med scoren 22:9. Der er altså faldet tæt på 2,6 mål i deres kampe. 

Helt så pletfri er FC Midtjyllands tal ikke, men de har blot to nederlag i deres seneste 14 kampe, hvor de har vundet seks gange. Ulvenes målscore er 27:14, og det er et snit på lige knap tre mål per kamp. Viborg FF har haft begge hold på tavlen i ni af deres seneste 12 kampe, og de har selv scoret i de 10 af de kampe. FC Midtjylland har scoret i 13 af deres seneste 14 kampe, hvor begge hold har scoret i 10 af de 14. Anbefalingen går her med mindst én scoring fra hvert af holdene.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,68
Begge hold scorer
Gå til Unibet *

Viborg FF – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

  • Viborg FF er nummer 2 i Superligaen efter 16 kampe, hvor de har hentet 29 point. 

  • Tallene for Viborg FF siger 8-5-3 med en måldifference på 23:16.

  • Gæsterne fra FC Midtjylland er på tabellens 8. plads efter 16 kampe, der har givet Ulvene 22 point.

  • Tallene for FC Midtjylland lyder 5-7-4 og målforskellen 24:22.

  • Hos Viborg FF har Jay Roy-Grot scoret 8 gange, og det gør ham til holdets flittigste målskytte indtil nu. 

  • FC Midtjyllands topscorer er Anders Dreyer, der har noteret sig for 8 pletskud. 



Expected Goals: Viborg FF vs. FC Midtjylland – de seneste tre ligakampe:

Viborg FF – AGF(1-1) 1,23 – 1,61 FC Midtjylland – FC Nordsjælland(0-0) 0,35 – 1,12 
Silkeborg IF – Viborg FF(1-2) 1,84 – 1,73 FC Midtjylland – Sturm Graz(2-0) 1,19 – 0,82 
AaB – Viborg FF(1-3) 0,62 – 1,59 FC Midtjylland – OB(1-2) 1,95 – 2,95

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.


Hvornår spilles Viborg FF – FC Midtjylland?

Viborg FF – FC Midtjylland spilles torsdag den 10. november 2022 klokken 17:30.

Hvor spilles Viborg FF – FC Midtjylland?

Viborg FF – FC Midtjylland spilles på Energi Viborg Arena i Viborg i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar