18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – Randers FC: Odds og optakt den 20. oktober 2022

Daniel Høegh scorede det første af Randers FCs 3 mål i mandagens 3:3 i Silkeborg: (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)
Daniel Høegh scorede det første af Randers FCs 3 mål i mandagens 3:3 i Silkeborg: (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix)

3. runde af DBU Pokalen byder på duel mellem Vendsyssel FF og Randers FC. Værterne er i 1. division og fire point fra en oprykningsplads til Superligaen, mens Randers FC aktuelt er nummer to i Danmarks bedste fodboldrække. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vendsyssel FF – Randers FC. Der er kampstart torsdag d. 20. oktober 2022 kl. 18:00. Se kampen på DBU TV. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Vendsyssel FF – Randers FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mikkel Redder
Stadion: Nord Energi Arena, Hjørring, Danmark
Vejret: 9° og let til frisk vind

Vendsyssel FF – Randers FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Vendsyssel FF har en enkelt sæson i Superligaen at prale med. Det var tilbage i 2018-2019, hvor de dog endte som nummer 12 (dengang ud af 14 hold), og efter nedrykningsspil igen måtte vende tilbage til 1. division. Dér har de været siden. I pokalturneringen var de tilbage i 2017 helt fremme i semifinalen, hvor det blev til et samlet nederlag til FC København. Og aktuelt er de fire point fra oprykningsplads, men de har også stadig bare fem point til en plads i nedrykningsspillet. 

Vendelboerne har allerede været i gang med pokalen i to runder, og det blev til sejre mod først VSK Århus og derefter Frederikshavn. Nu gælder det så Randers FC, og da de mødtes fire gange i Superligaen i 2018-2019 endte det med to uafgjorte og to sejre til kronjyderne. Det lykkedes kun for Vendsyssel FF at score et enkelt mål i de fire dueller, og de formåede altså ikke at besejre Randers FC.

Det må være bekymrende for hjemmeholdet, for Randers FC er gået en hel del frem siden de mødtes sidst i Superligaens nedrykningsspil. Det ser de ikke ud til at få problemer med længere. De er på en aktuel andenplads i tabellen, og de kommer direkte fra et stærkt comeback i mandags mod Silkeborg IF, hvor de hentede to mål og spillede 3:3. Mod et Silkeborg-hold, der lige har banket FCSB i Conference League med samlet 10:0 over to kampe. 

Men Randers FC kommer trods alt med tre kampe på stribe uden sejr, og de seneste tre udekampe har kronjyderne heller ikke formået at vinde. Men det er dog blevet til 2:2 i Brøndby og altså 3:3 i Silkeborg. Begge point reddet i land via sene scoringer. Det må give noget på selvtillids-kontoen, og det kan de sagtens få brug for her, for det bliver ikke let på Energi Nord Arena, hvor der er plads til 7.500 begejstrede vendelboer. Det kan blive en drabelig pokaldyst i Hjørring.


Vendsyssel FF:

  • Ingen kendte fravær


Randers FC:

  • Adam Andersson (Back, Reserve) – Skadet
  • Tosin Kehinde (Kant, Fast) – Skadet

Vendsyssel FF forventet startopstilling: Bundgaard; Frantsen, Greve, Jakobsen, Nielsen; Hyltoft, Ekani, Bizoza; Konate, Steffensen, Abou Ali.

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren; Kallesøe, Graves, Høegh, Kopplin; Mejlstrup, Johnsen, Lauenborg, Ankersen; Babayan, Odey.


Odds på Vendsyssel FF – Randers FC

Oddsene peger på en vis favoritrolle til gæsterne fra Randers FC. 

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Kronjyske pokal-konger vinder mod vendelboerne

Randers FC røg godt nok ud af DBU Pokalen i kvartfinalen sidste sæson, da de over to kampe tabte til OB. Men sæsonen før det vandt de hele molevitten med en overbevisende finalesejr på 4:0 mod SønderjyskE. Kronjyderne elsker pokalturneringen. Og den er tilsyneladende også ret glad for dem. 

Vendsyssel FF har godt fat i toppen af 1. division, men der er nok alligevel et stykke op til randrusianerne i toppen af Superligaen. En oprykning vil være en stor overraskelse – trods alt ikke en sensation – og de vil gøre klogt i at fokusere kræfterne på det. Omvendt kan et pokaleventyr booste selvtilliden og måske give dem medvind i ligaen også, så de vil formentlig gå benhårdt efter at kravle en runde videre. 

Anbefalingen tror dog ikke, det vil lykkes for vendelboerne, for Randers FC i træner Thomasbergs version er solide, pålidelige og enormt vanskelige at slå. Godt nok har de ikke vundet tre kampe på stribe, men comebacket i Silkeborg må have givet dem tro på tingene igen. Det bliver udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,72
Randers FC
Gå til Bet365 *


Vendsyssel FF – Randers FC: Statistik, topscorer og H2H

  • Vendsyssel FF indtager 5. pladsen i NordicBet Ligaen med 23 point efter 13 kampe. 

  • Vendsyssel FFs statistik siger 7-2-4 med scoren 23:17.

  • Det er tredje kamp i årets DBU Pokal for Vendsyssel FF. I de to første har de slået VSK Århus 3:1 og Frederikshavn 7:2.

  • Randers FC er nummer 2 i Superligaen, hvor de har 23 point efter 13 runder. 

  • Tallene for Randers FC er 6-5-2 med en måldifference på 22:17.

  • Vendsyssel FFs topscorer er Wessam Abou Ali, der er noteret for 6 basser.

  • Marvin Egho er topscorer hos Randers FC med 4 sæsonmål.


Expected Goals: Vendsyssel FF vs. Randers FC – de seneste tre kampe:

Vendsyssel FFResultatxGRanders FCResultatxG
Vendsyssel FF – FC Fredericia (2-1) 1,76 – 0,15Silkeborg IF – Randers FC (3-3) 0,58 – 1,38 
Hillerød Fodbold – Vendsyssel FF(2-0) 0,86 – 1,17Randers FC – Brøndby IF (2-3)3,09 – 1,52 
Vendsyssel FF – FC Helsingør (4-1) 2,83 – 0,73 FC Nordsjælland – Randers FC (3-1) 2,21 – 0,64 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vendsyssel FF – Randers FC?

Vendsyssel FF – Randers FC spilles torsdag den 20. oktober 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Vendsyssel FF – Randers FC?

Vendsyssel FF – Randers FC spilles på Nord Energi Arena i Hjørring i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar