18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Vejle Boldklub – Kolding IF: Odds og optakt den 4. december 2021

Steen Grytebust får formentlig en stile aften i Vejle Boldklubs mål, når de spiller kvartfinale i DBU Pokalen mod Kolding IF fra 2. division. (Foto: Bildbyrån)

Det ser bedre og bedre ud for Vejle Boldklub i Superligaen. Syv point i de sidste fem kampe har givet tro på tingene. Lørdag aften tager de i DBU Pokalen mod Kolding IF fra 2. division. Umiddelbart en oplagt mulighed for at tanke selvtillid men selvfølgelig også en risiko for at lave en gevaldig torske-indsats. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – Kolding IF. Der er kampstart lørdag d. 4. december 2021 kl. 18:00. Se kampen på DR2 eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Vejle Boldklub – Kolding IF: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Aydin Uslu
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 5° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Optakt til Vejle Boldklub – Kolding IF: Skader, karantæner og startopstillinger

To point i sæsonens første 12 kampe i Superligaen efterlod Vejle Boldklub trøstesløst langt efter de øvrige hold og med elendige udsigter til redning. Men med Peter Sørensens ankomst er der kommet meget bedre struktur og bund i tingene, og de har altså hentet syv point i efterårets sidste fem kampe. Inklusive 1:1 mod FC Midtjylland senest. Det er ikke ringe. 

Sideløbende har de haft meget svært ved at imponere i DBU Pokalen, hvor de har slået Vordingborg IF fra Sjællandsserien med 2:0, Vanløse IF fra 3. division blev slået 4:3, men først efter overtidsdrama, for da de 90 minutter var gået, stod der 3:1 til Vanløse IF. Og i seneste runde slog de lokalrivalerne fra AC Horsens med 3:1 efter forlængelse, der først blev sikret i kampens allersidste minut. Så det har ikke været imponerende indtil nu, men det har holdets fremgang i Superligaen til gengæld, og de er kæmpe favoritter både i kampen her og over de to opgør i det hele taget. 

Gæsterne fra Kolding IF flirtede for et par sæsoner siden med oprykning til Superligaen. I efteråret 2019 var holdet på fjerdepladsen i den næstbedste række, da efterårssæsonen var slut, men klubben besluttede at skille sig af med den ellers populære træner Anders Jensen for at ‘klare sig bedre i den skærpede konkurrence i NordicBet Ligaen’. Den gik ikke, for i sidste sæson rykkede de ned i 2. division, hvor de altså lige nu risikerer at havne i nedrykningsspillet om endnu en tur ned i elevatoren. 

I DBU Pokalen har de dog det fint ved at slå både Esbjerg FB og Nykøbing FC fra NordicBet Ligaen, og deres efterår sluttede de af med 5:0 over topholdet Næstved og 0:0 mod nummer to Hillerød Fodbold. Der er tegn på bedring hos Kolding IF. Niels Letort har ikke forlænget aftalen med holdet, så den udløber 31. december, men på klubbens hjemmeside har de taget afsked med Letort allerede med udgangen af november, så han er formentlig ikke med til opgøret her. Måske den 3-dobbelte målscorer fra Næstvedkampen, Christian Kudsk kan få lov at spille i stedet, men hold øje med startopstillingen fra Kolding IF.


Vejle Boldklub:

  • Ingen kendte fravær


Kolding IF:

  • Ingen kendte fravær

Vejle Boldklub forventet startopstilling:  Grytebust; Kollinger, James, Opoku; Mølgaard, Drammeh, Ezatolahi, Crespo, Hansson; Mucolli, Ponce.

Kolding IF forventet startopstilling: Petersen; Hansen, Eriksen, Trier, Zimling, Wilkins; Jespersen, Sommer, Sommer, Kudsk; Mikkelsen.


Odds på Vejle Boldklub – Kolding IF

Ikke overraskende tror bookmakerne, at Vejle Boldklub vinder denne kamp.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Odds-forslag: Tør du slingre lidt med Peter Sørensen på linjen?

Det er ikke nødvendigvis kæft, trit og retning, der er ankommet med Peter Sørensen som træner i Vejle Boldklub, men han står for en no nonsense-tilgang til trænergerningen og fodboldspillet i det hele taget. Vi kan ikke alle være Messi, men vi kan kæmpe bagdelen ud af bukserne. Det kunne man egentlig have sin tvivl, om det ville være en gangbar tilgang til truppen i Vejle Boldklub, men det er gået over al forventning indtil videre, og der er ingen grund til at tro, at de får lov at afvikle denne pokalkamp som en sommerkamp. 

Der vil være fuldt skrald på, og de spiller altså om en semifinaleplads, som lige pludselig er meget tæt på en pokalfinale. Der er ikke plads til slinger, for så skal Sørensen nok hæve stemmen. Kolding IF har nok løftet niveauet en anelse i bunden af 2. division mod afslutningen af efteråret, men der vil givetvis være klasseforskel på de to mandskaber.

Anbefalingen forventer, at Vejle Boldklub går efter at lukke forestillingen så vidt muligt allerede i det første opgør, og derfor er buddet, at det ender med sejr på mindst to overskydende scoringer til hjemmeholdet. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,25
Vejle Boldklub -1,5
Gå til Unibet *


Vejle Boldklub – Kolding IF: Statistik, topscorer og H2H

  • Vejle Boldklub er stadig sidst i Superligaen efter 17 kampe, hvor de har hentet 9 point, men det gik bedre mod sæsonafslutningen, og der er kontakt til Sønderjyske i bunden nu. 

  • Vejle Boldklubs tal er 2-3-12, mens deres score siger 16:41. 

  • Kolding IF er på en skuffende 10. plads i 2. division med 17 point for 17 kampe. De kan stadig drømme om oprykningsspil, for der er trods alt bare fire point til sjettepladsen – men der er 22 point til førstepladsen.

  • Tallene for Kolding IF siger 4-5-8, mens deres målforskel er 16:18. 

  • Fire forskellige spillere har hver scoret 2 gange for Vejle Boldklub i efteråret, og dermed kan Lucas Engel, Wahid Faghir, Luka Djordjevic og Dimitrios Emmanouilidis kalde sig holdets topscorere. Ja, også Wahid Faghir! 

  • Hos Kolding IF er 3 scoringer nok til at kalde sig flittigste målskytte, og det har både Niels Letort og Christian Kudsk formået.


Expected Goals: Vejle Boldklub vs. Kolding IF de seneste tre kampe:

Vejle BoldklubResultatxGKolding IFResultatxG
Vejle Boldklub – FC Midtjylland(1-1)0,88 – 1.40Hillerød Boldklub – Kolding IF(0-0)1,00 – 0,23 
Randers FC – Vejle Boldklub(4-1)2,03 – 0,74Kolding IF – Næstved IF(5-0)1,86 – 0,67
Vejle Boldklub – Sønderjyske(3-1)1,43 – 1,65 Aarhus Fremad – Kolding IF(3-0)1,00 – 1,22
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vejle Boldklub – Kolding IF?

Vejle Boldklub – Kolding IF spilles lørdag den 4. december 18:00.

Hvor spilles Vejle Boldklub – Kolding IF?

Vejle Boldklub – Kolding IF spilles på Vejle Stadion i Vejle i Danmark.

Skriv et svar