18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – FC Midtjylland: Odds og optakt den 28. april 2022

Ulvene med skarpe klør mod Vejle Boldklub

Anders Dreyer har allerede sat et kæmpe aftryk hos FCM i sit comeback fra russisk bold. (Foto: Bildbyrån)

Vejle Boldklub og FC Midtjylland mødes i Vejle torsdag aften i den første af to semifinaler i DBU Pokalen. Det er samtidig et hold under nedrykningsstregen i Superligaen mod en af de heftige guldkandidater. Det er med at holde tungen lige i munden og bruge kræfterne rigtigt, og her kan gæsterne måske have fordel af deres brede og meget stærke trup. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Vejle Boldklub – FC Midtjylland. Der er kampstart torsdag d. 28. april 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Vejle Boldklub – FC Midtjylland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Tykgaard
Stadion: Vejle Stadion, Vejle
Vejret: 16° og let vind

Optakt til Vejle Boldklub – FC Midtjylland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er et bravt forsøg på en redningsaktion, de har sat i søen i Vejle Boldklub. I nedrykningsspillet har de blot tabt én af deres foreløbig fem kampe, men de har også blot vundet én, og derfor er der stadig seks point op til redning. I den kommende runde venter Sønderjyske, som Vejle Boldklub netop har besejret i Haderslev, så der bør ligge tre point mere til vejlenserne. Og skulle der være ekstra træthed på grund af pokalkampen, kan de glæde sig over, det formentlig udlignes af, at Sønderjyske også spiller pokalkamp i midtugen. 

Der er en sult, ærgerrighed og vilje til at slås for den røde trøje i Nørreskoven, som klæder Vejle-holdet. Træner Prelec ser ud til at have ramt det helt rette miks af fællesskab og at udnytte holdets spidskompetencer hos de kreative individualister. Kan de lykkes med at spille sig i pokalfinalen og samtidig sikre overlevelse i ligaen, er det et mere end godkendt forår for Vejle Boldklub. 

Godkendt forår for FC Midtjylland kræver lidt mere end bare overlevelse i Superligaen. Det så ellers ud til, løbet var kørt i ligaen med ni point op til FC København, men københavnerne har klattet point væk, og før de to holds møde i weekenden er der nu bare tre point mellem dem. Det er Game On i guldkampen igen for træner Henriksen og hans Ulve. 

De vil dog nok også gerne snuppe en pokalfinale med. FC Midtjylland har siden de blev stiftet i 1999 været i fem pokalfinaler, men det er kun blevet til den ene titel, de hapsede i 2019 via straffesparkskonkurrence mod Brøndby. Nu er de med afstand det stærkeste mandskab tilbage i turneringen og kæmpe favoritter til at løfte pokalen. Men de skal selvfølgelig først i finalen.


Vejle Boldklub:

 • Ingen kendte fravær


FC Midtjylland:

 • Elias Olafsson (Mål, Fast) – Skadet
 • Pione Sisto (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Vejle Boldklub forventet startopstilling: Brunst; Kolinger, Albentosa, Opoku; Mølgaard, Hetemi, Drammeh, Mucolli, Albornoz; Emmanouilidis, Babayan.

FC Midtjylland forventet startopstilling: Ousted; Dalsgaard, Sviatchenko, Høegh; Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho; Isaksen, Dreyer, Chilufya.


Odds på Vejle Boldklub – FC Midtjylland

Kampens odds viser os, at gæsterne fra Herning er temmeligt klare favoritter.


Odds-forslag: FC Midtjylland har Vejle i venstre bukselomme

Det er blevet til 18 møder mellem de her to klubber, siden deres første duel tilbage i september 2001. Dengang endte det 1:1 i Vejle, og siden er det blevet til yderligere fire uafgjorte og 13 sejre til FC Midtjylland. De har altså endnu ikke tabt til Vejle Boldklub. Kun fire af de 18 møder har FC Midtjylland scoret under to mål. Seks af de ni opgør i Vejle har Ulvene været på tavlen mindst to gange. Senest endte det dog i slutningen af november 2021 med 1:1. 

Selv om Vejle Boldklub kæmper bagdelen ud af shortsene, må vi også være ærlige og melde rent bord her; Der er enorm forskel i bredden i de to trupper, og begge mandskaber har en ufatteligt vigtig kamp i weekenden. Så gæsterne kan tillade sig at rotere og stadig stille med et Superliga-værdigt mandskab, mens værterne i tilfælde af maksimal rotation falder et niveau eller to. Og i forvejen er de jo altså nummer 11, mens FCM er nummer to i Superligaen. Kvalitetsmæssigt er der klasseforskel på de to hold. 

Men fodbold er et holdspil. Og pokalkampe kan leve deres egne liv. Samtidig har Ulvene jo returopgøret at sikre finalepladsen i, så det er vel ikke helt sikkert, de løber med sejren her. Anbefalingen er dog overbevist om, at gæsterne kommer på tavlen mindst to gange, og så er det jo op til værternes offensiv at afgøre, om det er nok til gæstesejr. Vi går i hvert fald med mindst to scoringer til FC Midtjylland.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,87
FC Midtjylland Over 1,5 mål
Gå til Unibet *


Vejle Boldklub – FC Midtjylland: Statistik, topscorer og H2H

 • Vejle Boldklub er nummer 5 og næstsidste i Superligaens nedrykningsspil med 22 point efter 27 runder. 

 • Vejle Boldklubs statistik lyder 5-7-15 og 25:52.

 • Pokalvejen er for vejlenserne gået via Vordingborg IF, Vanløse IF, AC Horsens og Kolding IF.

 • FC Midtjylland er på 2. pladsen i mesterskabsspillet, og de har 54 point efter 27 kampe. 

 • Tallene for FC Midtjylland siger 17-3-7, mens deres måldifference er 48:27.

 • FC Midtjylland har på vej til denne semifinale besejret Kjellerup, AaB og Brøndby IF.

 • Hos Vejle Boldklub er Arbnor Mucolli topscorer med 4 ligamål.

 • FC Midtjyllands hyppigste målskytte er Junior Brumado, som har været på tavlen 8 gange.


Expected Goals: Vejle Boldklub – FC Midtjylland de seneste tre kampe:

Vejle BoldklubResultatxGFC MidtjyllandResultatxG
Sønderjyske – Vejle Boldklub (0-1)0,29 – 1,45Brøndby IF – FC Midtjylland(1-3) 1,47 – 2,85 
Vejle Boldklub – FC Nordsjælland (0-0)1,41 – 0,31FC Midtjylland – AaB(2-0) 2,88 – 1,18 
OB – Vejle Boldklub(2-1)0,46 – 1,03 Randers FC – FC Midtjylland(1-3) 1,45 – 1,20
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Vejle Boldklub – FC Midtjylland?

Vejle Boldklub – FC Midtjylland spilles torsdag den 28. april 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Vejle Boldklub – FC Midtjylland?

Vejle Boldklub – FC Midtjylland spilles på Vejle Stadion i Vejle i Danmark.

Skriv første kommentar

Skriv et svar