18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ungarn – England: Odds og optakt den 2. september 2021

Foto: Bildbyrån

Der er topkamp i gruppe I i VM-kvalifikationen. Ungarn tager torsdag hjemme i Budapest mod EM-sølvvinderne fra England. Selv om det ikke blev til ungarsk metal i sommerens slutrunde, vandt de formentlig en masse respekt for en solid præstation i dødens gruppe med Frankrig, Tyskland og Portugal, hvor de godt nok røg ud men kun blev slået én gang. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – England. Der er kampstart torsdag d. 2. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Ungarn – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cuneyt Cakir, Tyrkiet
Stadion: Puskás Aréna, Budapest, Ungarn
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Ungarn – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er fremgang i ungarsk fodbold. Efter ikke at have været med til en EM-slutrunde siden 1972 har de nu været med ved de to seneste i 2016 og 2021. I sommerens slutrunde var de havnet i den værst tænkelige gruppe, men de slap hæderligt fra det hele med uafgjorte kampe mod både Tyskland og Frankrig, mens de slap koncentrationen i afslutningen af deres premierekamp mod Portugal og tabte 3:0. Nu gælder det så VM-kvalifikationen, og her skal de følge op på en tilsyneladende fin start på VM-kvalifikationen. 

Syv point efter tre kampe lyder besnærende, men det dækker over de to pligtsejre på udebane mod San Marino og Andorra, så den virkelig test var en hjemmekamp mod Polen, som endte 3:3. Det er formentlig de indbyrdes kampe mod Polen og måske Albanien, der vil afgøre, om ungarerne kan snuppe enten den direkte plads foran England eller en playoffkamp i gruppen. Derfor er det væsentligt, de ikke taber dette opgør, og med en brandvarm og fyldt Budapest Arena i ryggen, vil ungarerne helt sikkert gøre det svært for englænderne. 

Men der skal meget til at ryste træner gareth Southgates version af det engelske landshold. Det er solidt, tålmodigt og vant til at vinde. Forud for EM-finalen mod Italien var gået 12 kampe uden nederlag, og i 10 af dem havde England endda holdt eget bur rent. Der er ikke tid til ærgrelse i fodbold, så nu må England videre ud over stepperne og holde fast i den fine start, de hentede i marts, hvor de vandt det vitale opgør mod Polen efter ubesværede sejre mod Albanien og San Marino. Gruppen her ligger lige for fødderne af England, og hvis de holder fokus, kan de endda drage til den svære udekamp i Polen uden at skulle bruge alle tre point. Men det kræver sejr i dette opgør, og det er også målet for englænderne. 

Ungarn:

 • Loic Nego (Back, Fast) – COVID-19
 • Gergo Lovrensics (Back, Fast) – Skadet
 • Adam Nagy (Midtbane, Fast) – Karantæne

England:

 • Dean Henderson (Mål, Reserve) – Skadet
 • Phil Foden (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Danny Ings (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marcus Rashford (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ollie Watkins (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Dominic Calvert-Lewin (Angreb, Fast) – Skadet

Ungarn forventet startopstilling: Gulacsi; Botka, Orban, At. Szalai; Bolla, Schafer, Szoboszlai, Nagy, Fiola; Sallai, Ad. Szalai.

England forventet startopstilling: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Phillips; Sterling, Mount, Grealish; Kane.


Odds på Ungarn – England

De tabende finalister fra sommerens EM-slutrunde, England, kan måske glæde sig over, at de er favoritter her. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Kan ungarsk vilje hamle op med engelsk kvalitet?

Ungarn beviste ved sommerens slutrunde, at det er et mandskab med rygrad, karakter og mod. Der var meget vilje, saft og kraft i tacklinger og nærkampe, men spørgsmålet er måske, om de over 90 minutter for alvor kan komme til at true England. Ganske vist var de 25 minutter fra at slå Frankrig og bare seks minutter fra at slå Tyskland – sikke et EM, det så ville have været! – men de gjorde det ikke, og man kan frygte den samme historie vil udspille sig her. De spiller med. Gør god figur, men når det kommer til stykket vil den engelske kvalitet være for overvældende. 

For der er meget kvalitet i træner Southgates engelske mandskab. Der er flair i offensiven og kynisme hos Kane. Der er råstyrke og hovedstødstrusler i midterforsvaret og fart på kanterne, og den lidt oversete duo centralt, Rice og Phillips, viste stor kølighed, tålmodighed og arbejdsstyrke under hele slutrunden. Det er et tæt på komplet mandskab med mange muligheder for at ændre, styrke eller tweake fra bænken. 

England er et bomstærkt kvalifikationsmandskab. De har spillet 52 kampe i EM- og VM-kvalifikationen siden 2010. Det er blevet til 43 sejre og ni uafgjorte kampe. Ingen nederlag. Ingen! Det er helt vildt. Derfor hælder anbefalingen også til udesejren her, og får de hul på den ungarske defensiv tidligt, kan det lokke hjemmeholdet frem på banen, og det er guf for den engelske offensiv. Derfor bliver anbefalingen her, at England vinder med mindst to overskydende mål. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,30
England vinder med mindst 2 overskydende mål
Gå til Unibet *


Ungarn – England: Statistik, topscorer og H2H

 • Ungarn er kommet godt i gang med VM-kvalifikationen i gruppe I, hvor de er på 2. pladsen med 7 point efter 3 kampe. 

 • Tallene for Ungarn viser 2-1-0 med scoren 10:4.

 • England indtager 1. pladsen efter 3 kampe, hvor de har scoret 9 point.

 • Englands statistik er flotte 3-0-0, og deres målforskel siger 9:1.

 • Hos Ungarn har to spillere scoret hver 2 mål i kvalifikationsgruppen. Det er Adam Szalai og Roland Sallai. 

 • Englands topscorere har også nettet 2 gange hver, og det drejer sig om Calvert-Lewin og Kane


Expected Goals: Ungarn vs. England – de seneste tre kampe

UngarnResultatxGEnglandResultatxG
Tyskland – Ungarn(2-2)2,27 – 0,65Italien – England(2-1)1,88 – 0,76 
Ungarn – Frankrig(1-1)0,35 – 1,75England – Danmark(2-1)3,65 – 0,44 
Ungarn – Portugal(0-3)0,32 – 2,76 Ukraine – England(0-4)0,21 – 1,37 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar