18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ungarn – Cypern: Odds og optakt den 4.juni 2021

Foto: Bildbyrån

EM nærmer sig med hastige skridt for Ungarn, som skal bruge testkampene på, at få pumpet selvtilliden helt i vejret, for der skal noget ekstraordinært til hvis de skal finde vej videre fra puljen. Heldet var ikke på ungarernes side i lodtrækningsloteriet, de er nemlig endt i en pulje med Frankrig, Tyskland og Portugal. Tanker de selvtillid her, inden de tager hul på ‘dødens pulje’? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ungarn – Cypern. Der er kampstart fredag d. 4. juni 2021 kl. 20:00.

GÅ TIL


Ungarn – Cypern: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Szusza Ferenc Stadion, Budapest
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 18:24.


Optakt til Ungarn – Cypern: Skader, karantæner og startopstillinger

Aaaarh! Ungarerne har formentlig revet sig lidt i håret under lodtrækningen til EM-slutrunden, de endte nemlig i en rigtig arrig pulje med nogle af de største fodboldnationer: De forsvarende verdensmestre fra Frankrig, de forsvarende europamestre fra Portugal, og Tyskland. Det ser ualmindeligt svært ud for Ungarn, at avancere fra den pulje, men på den positive side, så har de jo intet af tabe – alle forventer på forhånd, at de bliver den helt store prygelknabe i gruppen. Ungarn endte kun som 4’er i EM-kvalifikation, men på grund af et flot Nations League fik de alligevel muligheden for at spille playoff om EM-billetterne, her sendte de første Bulgarien ud i semifinalen før de sendte Island ud i EM-mørket med en 2-1 sejr. Ungarn er faktisk ret godt kørende for tiden, de er oppe på 9 kampe i træk uden nederlag, og har slået Tyrkiet, og fået X imod blandt andre Serbien, Rusland og Polen. De må dog undvære deres vel nok største profil i morgen, og til EM, Dominik Szoboszlai, som til daglig huserer i Leipzig når ikke at blive klar.

Cypern endte lige som Ungarn, som nummer 4 i deres kvalifikationspulje, men til forskel fra Ungarn, så klarede Cypern det heller ikke godt i Nations League, hvor de endte nederst i deres gruppe. Cyprioterne fik et udmærket udlæg på deres VM-kval med sejr over Slovenien, X mod Slovakiet og et snævert 1-0 nederlag til Kroatien. Men Cypern er altså en miniputnation i landsholdssammenhæng, i Nations League blev det blandt andet til nederlag imod Luxembourg og Aserbajdsjan.

Ungarn:

Cypern:

Ungarn forventet startopstilling: Gulacsi; Fiola, Lang, At.Szalai; Lovrencsics, Kleinheisler, Nagy, Kalmar, Hangya; Ad.Szalai, Nikolic.

Cypern forventet startopstilling: Michael; Antoniou, Kousoulos, Sotiriou, Laifis, Ioannou; Pittas, Artymatas, Kastanos, Papoulis; Sotiriou.


Odds på Ungarn – Cypern

Oddsene indikere, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 18:24.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Fuldkommen tandløse gæster

Både Ungarn og Cypern kommer med fine resultater fra sidste landsholdssamling, hvor den stod på VM-kval. De upåagtede cyprioter skaffede fire point ud af ni mulige imod modstandere, som må betragtes som værende bedre. Der var også brug for lidt oprejsning i den cypriotiske lejr, for deres spil og resultater i Nations League var under al kritik. På de tre seneste VM-kval kampe indkasserede de blot 1 mål i 3 kampe, og de vil helt sikkert forsøge, at bygge videre på det defensive fundament.

I Ungarns tre VM-kval kampe var der mål for alle pengene, men i to tilfælde var det også modstanderens niveau, som gjorde det til en formsag for Ungarn at hamre mål ind. Selvom Cypern viste fine defensive takter senest, gør det ikke helt op for deres totalt tandløse offensiv, som er gået målløse fra banen i syv af deres seneste ni kampe. Ungarn skal vise at de er klar til EM-slutrunden – de har hjemmebane til dette opgør, et generelt højere niveau og et mål om, at tanke selvtillid inden det går løs om 10 dages tid, og så har de intet at frygte fra Cyperns offensive spillere.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Ungarn vinder til nul
Besøg Unibet *


Ungarn – Cypern: Statistik, topscorer og H2H

  • Ungarn kvalificerede sig til EM via playoff-sejre over Bulgarien og Island.

  • Cypern formåede kun at finde point til en 4.plads i EM-kvalifikationen, og må altså sidde den her over.

  • Sallai og Szalai er de to spillere, som har vist sig bedst frem på scoringsfronten på det sidste, begge med to mål i de seneste tre kampe.

  • Det er blevet til tre scorede mål for Cypern i de seneste ni kampe, to af dem blev scoret af Kastanos.

  • Sidste indbyrdes opgør var tilbage i 2007, venskabskampen blev dengang vundet med 2-1 af Cypern.


Expected Goals: Ungarn vs. Cypern – de seneste tre kampe

UngarnResultatxGCypernResultatxG
Andorra – Ungarn(1-4)0,98 – 3,47Cypern – Slovenien(1-0)0,79 – 0,68
San Marino – Ungarn(0-3)0,23 – 4,35Kroatien – Cypern(1-0)1,13 – 0,2
Ungarn – Polen(3-3)1,08 – 1,41Cypern – Slovakiet(0-0)1,17 – 0,84
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar