18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ukraine – Frankrig: Odds og optakt den 4. september 2021

Foto: Bildbyrån

Ukraine har stadig ikke tabt efter fire runder af VM-kvalifikationen, men de har omvendt heller ikke vundet, for det er blevet til fire gange uafgjort. Nu får de besøg i Kyiv af Frankrig, og ender det med sejr til gæsterne, kan de så småt begynde at pakke kufferterne, for så har de næsten allerede sikret sig VM-billetter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ukraine – Frankrig. Der er kampstart lørdag d. 4. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Ukraine – Frankrig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Slavko Vincic, Slovenien
Stadion: NSC Olimpiysky Stadion, Kyiv, Ukraine
Vejret: 12° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 26. november 2021 10:19.


Optakt til Ukraine – Frankrig: Skader, karantæner og startopstillinger

Ukraine overraskede positivt ved sommeren EM-slutrunde, hvor de nåede helt til kvartfinalen, men dér var det så også slut med kræfterne, for de fik læsterlige klø af England og blev sendt hjem med hele 4:0. Nu skal de så forsøge at finde det rette spor i VM-kvalifikationen, og man kan sige, de lige nu holder alle døre åbne efter fire runder. Vinder de resten af kampene, er det jo en hæderlig kvalifikation, der vil give dem mindst playoffkampe, mens seks nederlag herfra vil sende dem mod bunden af puljen og et stempel som en fiasko. 

Deres hidtil eneste VM-slutrunde som selvstændig nation var i 2006, hvor de slog sig videre fra puljen og bankede Schweiz i ottendedelsfinalerne, men i kvartfinalen – igen! – måtte de se sig slået hele 3:0 af Italien. Det er gået bedre med EM-slutrunder, hvor Ukraine har været med både i 2012, 2016 og 2020 (2021!), og kvartfinalen fra sommerens slutrunde er deres bedste præstation dér også. I VM-kvalifikationen imponerede de ved at hente 1:1 i Frankrig i første kamp, men siden er det blevet til to uafgjorte hjemmekampe mod Finland og Kasakhstan, og i onsdags endte udekampen mod kasakherne dælme også remis. 

Frankrig har spillet to uafgjorte og vundet to kampe, og dermed topper de gruppen, og de kan sagtens nøjes med uafgjort her. Spørgsmålet er, om ikke snart ukrainerne vil frem på banen og jagte en sejr. Det franske hold er som altid stærkt besat, men de har også en stribe prominente navne ude fra Upamecano og Koundé i defensiven over Kanté på midten til Giroud og senest Mbappé i front. Så de må “nøjes” med Coman, Griezmann, Lemar og Benzema i front, men det ville de fleste nationer vist også være fint tilfredse med. 

De forsvarende verdensmestre var til gengæld helt sikkert ikke tilfredse med udbyttet af sommerens EM-slutrunde, hvor de ellers i mageligt tempo spadserede videre fra dødens gruppe med Tyskland, Portugal og Ungarn, men alt besværet viste sig overflødigt, for allerede i ottendedelsfinalerne røg de ud mod et stærkt kæmpende og velspillende schweizisk mandskab. Derfor er der næppe så lang lunte for Les Bleus, som kunne gøre sig selv en tjeneste ved at vise deres topniveau frem lidt oftere og for eksempel gøre kort proces med Ukraine her.

Ukraine:

 • Oleksandr Zinchenko (Back, Fast) – Karantæne

Frankrig:

 • Dayot Upamecano (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Jules Koundé (Back, Fast) – Karantæne
 • Benjamin Pavard (Back, Fast) – Skadet
 • N’Golo Kanté (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Corentin Tolisso (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Olivier Giroud (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Kylian Mbappé (Angreb, Fast) – Skadet

Ukraine forventet startopstilling: Pyatov; Mykolenko, Matvienko, Zabarnyi; Karavaev, Shaparenko, Sidorchuk, Sobol; Yarmolenko, Malinovskiy; Yaremchuk.

Frankrig forventet startopstilling:  Lloris; Dubois, Varane, Kimpembe, Digne; Pogba, Rabiot; Coman, Griezmann, Lemar; Benzema.


Odds på Ukraine – Frankrig

Oddsene peger på en ganske klar favoritværdighed til gæsterne fra Frankrig. 

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Kompakt defensiv mod fransk tålmodighed kan give langsom start 

Siden ukrainernes selvstændighed har de to nationer mødt hinanden 10 gange, og det er nydeligt fordelt med fire ukrainske hjemmekampe, fem franske og et enkelt møde ved EM-slutrunden i 2012. De fire kampe i Ukraine er endt med én sejr til hver og to uafgjorte (sic!). Så man kan måske godt forestille sig, der er endnu en uafgjort under opsejling. 

Frankrig har slået Bosnien-Hercegovina og Kasakhstan i deres foreløbige udekampe med henholdsvis 1:0 og 2:0. De to hjemmekampe mod Ukraine og Bosnien-Hercegovina er endt uafgjort. Så måske passer det franskmændene glimrende med udebane her, og selv om de må undvære Mbappés fart, kan de måske godt lure på et par hurtige omstillinger, hvis Ukraine vover sig frem på banen. 

Det er dog tvivlsomt om det seneste uafgjorte resultat i Kasakhstan ligefrem har boostet den ukrainske selvtillid, så de kommer buldrende. Det ville være underligt, og mere sandsynligt er det, at de forsøger at stå solidt defensivt og kun vove sig frem, når lejligheden for alvor byder sig. Så det kan give et kampbillede, hvor Frankrig har bolden meget og presser på mod et formentlig kompakt og stærkt forsvar. Derfor tror anbefalingen, at det bliver tæt, og at der i hvert fald er stilstand frem til pausen, så buddet bliver 0:0 ved halvtid. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,75
1. halvleg 0:0
Gå til Unibet *


Ukraine – Frankrig: Statistik, topscorer og H2H

 • Ukraine indtager 2. pladsen i VM-kvalifikationsgruppe D med 4 point efter de første 4 kampe. 

 • Tallene for Ukraine siger 0-4-0 og med målscoren 5:5.

 • Frankrig er nummer 1 i gruppen efter 4 kampe, hvor de har erobret 8 point. 

 • Frankrigs statistik er 2-2-0 og scoren 5:2.

 • Ukraines topscorer, Roman Yaremchuk, har scoret 2 mål i de første 4 kval-kampe. 

 • Hos Frankrig er det Antoine Griezmann, som er topscorer med 3 træffere. 


Expected Goals: Ukraine vs. Frankrig – de seneste tre kampe

UkraineResultatxGFrankrigResultatxG
Kasakhstan – Ukraine(2-2)0,46 – 3,16Frankrig – Bosnien-Hercegovina(1-1)0,25 – 0,39 
Ukraine – England(0-4)0,21 – 1,37Frankrig – Schweiz(3-4)4,12 – 1,83 
Sverige – Ukraine(1-2)0,81 – 0,90 Portugal – Frankrig(2-2)1,97 – 1,90 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar