18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Ukraine – Cypern: Odds og optakt den 7. juni 2021

Foto: Bildbyrån

EM kommer nærmere og nærmere, og mandag skal Ukraine testes af for sidste gang, inden de den 13.juni hamrer sammen med Holland i EM’s Gruppe C. Sejren mod Nordirland i sidste uge var ukrainernes første i de seneste 8 kampe, kan de starte en ‘sejrsstime’ her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ukraine – Cypern. Der er kampstart mandag d. 7. juni 2021 kl. 18:00.

GÅ TIL


Ukraine – Cypern: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Metalist Stadium, Donetsk
Vejret: 18° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 17:55.


Optakt til Ukraine – Cypern: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en dybt imponerende EM-kvalifikation af Ukraine, gruppen så ellers svær ud, med både Serbien og Portugal, hvor portugiserne var de helt store favoritter til at løbe med 1.pladsen… Men sådan skulle det ikke blive, for Ukraine gik ganske overraskende igennem kvalifikationens 8 kampe uden et eneste nederlag, de vandt alle fire hjemmekampe og kvalificerede sig dermed sikkert til EM 2020. Siden er der dog gået grus i det ukrainske maskineri, sidste uges testkamp mod Nordirland var den første i de seneste otte kampe, lidt bekymrende statistik med en slutrunde, som nærmer sig hastigt. Får ukrainerne tanket den fornødne selvtillid mandag aften?

Cypern endte som nummer 4 i deres kvalifikationspulje, da de samtidig leverede skidt i Nations League blev der heller ikke mulighed for playoff-kampe. Cyprioterne fik et udmærket udlæg på deres VM-kval med sejr over Slovenien, X mod Slovakiet og et snævert 1-0 nederlag til Kroatien. Men Cypern er altså en miniputnation i landsholdssammenhæng, i Nations League blev det blandt andet til nederlag imod Luxembourg og Aserbajdsjan. De var i aktion mod en anden EM-deltager fredag aften, her blev det til et snævert nederlag på 1-0 til Ungarn.

Ukraine:

Cypern:

Ukraine forventet startopstilling: Bushchan; Karavaev, Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko; Zinchenko, Shaparenko, Malinovskiy; Marlos, Yaremchuk, Zubkov

Cypern forventet startopstilling: Michael; Antoniou, Kousoulos, Sotiriou, Laifis, Ioannou; Pittas, Artymatas, Kastanos, Papoulis; Sotiriou.


Odds på Ukraine – Cypern

Oddsene indikere, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 17:55.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Fuldkommen tandløse gæster

Det er den tidligere topangriber fra AC Milan, Andrei Shevchenko, som styrer de ukrainske spillere fra sidelinjen, og han har selvfølgelig lært fra sig! Ukraine er kommet på tavlen i deres seneste 16 hjemmekampe, i de tre VM-kval kampe i marts kom ukrainerne også på tavlen i alle tre tilfælde, også mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig. Der bør være motivation til forskel i dette opgør, for ukrainerne skal til at vinde fodboldkampe igen, det er ikke nok at spille uafgjort hver gang, hvis man vil nå langt til en slutrunde.

Cypern har vist i deres seneste mange kampe, at de ikke bare lægger sig fladt ned. Det er som oftest nogle meget tætte opgør vi ser dem i, som senest mod EM-deltagerne fra Ungarn, hvor det endte med endnu et smalt nederlag, og som det så ofte sker for Cypern, så kom de heller ikke her på måltavlen. Faktisk kreerede den kun 0,08 på xG, det er vanvittigt lavt! Jeg tror det bliver en formsag for de ukrainske værter, der skal sikres momentum før EM-slutrunden løber af stablen, det gør de i sikker stil, og holder samtidig de tandløse cyprioter fra fadet.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,98
Ukraine vinder til nul
Besøg Unibet *


Ukraine – Cypern: Statistik, topscorer og H2H

  • Ukraine imponerede stort i EM-kvalen, hvor de endte som 1’er foran stærke fodboldnationer som Portugal og Serbien.

  • Cypern formåede kun at finde point til en 4.plads i EM-kvalifikationen, og må altså sidde den her over.

  • Roman Yaremchuk, som til daglig tørner ud for KAA Gent i den belgiske liga, er der masser af mål i! Han scorede 4 mål i 7 EM-kvalkampe

  • Det er blevet til tre scorede mål for Cypern i de seneste ni kampe, to af dem blev scoret af Kastanos.

  • Seneste indbyrdes opgør var tilbage i 2016, venskabskampen blev dengang vundet med 1-0 af Ukraine.


Expected Goals: Ukraine vs. Cypern – de seneste tre kampe

UkraineResultatxGCypernResultatxG
Ukraine – Nordirland(1-0)1,89 – 0,55Ungarn – Cypern(1-0)1,2 – 0,08
Ukraine – Bahrain(1-1)3,36 – 1,21Cypern – Slovenien(1-0)0,79 – 0,68
Ukraine – Kasakhstan(1-1)4,16 – 0,21Kroatien – Cypern(1-0)1,13 – 0,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar