18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Ukraine – Bosnien: Odds og optakt den 12. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Der når formentlig ikke at blive spænding om 1.pladsen i Gruppe D, hvor Frankrig planmæssigt ligger i front. Til gengæld ser kampen om 2.pladsen uhyre spændende ud. Ukraine er henholdsvis 3 og 2 point foran Finland og Bosnien, men begge nationer har en kamp i hånden. Det skal nok blive nervepirrende! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Ukraine – Bosnien. Der er kampstart tirsdag d. 12. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på Discovery+.

GÅ TIL


Ukraine – Bosnien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Zwayer, Tyskland
Stadion: Arena Lviv, Lviv 
Vejret: 5° og svag vind

Optakt til Ukraine – Bosnien: Skader, karantæner og startopstillinger

Selvom Frankrig ikke ligefrem har imponeret i løbet af VM-kvalen, så er det de forsvarende verdensmestre, som har lagt sig i spidsen af Gruppe D og det kommer der ikke umiddelbart til at blive ændret ved. Så er der bare tilbage at slås om resterne, og det er der tre nationer, som pt. ligger i en position til at gøre. Finland har 5 point efter fem kampe, Bosnien har 6 point efter fem kampe og Ukraine har 8 point, men efter seks kampe.

Ukraine har to kampe tilbage, begge mod Bosnien. Bosnien mangler to kampe mod Ukraine plus en hjemmekamp mod Finland. Finland mangler Kasakhstan ude, Bosnien ude og Frankrig hjemme. Der kan virkelig nå at sker ting og sager på de sidste spillerunder, intet er afgjort og det er svært virkelig at udpege det mest fordelagtige slutprogram.

Ukraine har stadig første nederlag til gode efter seks kvalkampe! Men hvordan kan det så kun være blevet 8 point? Det er simpelthen fordi, at Ukraine nærmest ikke lavet andet end at spille uafgjorte fodboldkampe. Lørdagens 2-1 sejr over Finland var den første i VM-kvalen, før det var det blevet til to x’er mod Frankrig, to x’er mod Kasakhstan og et enkelt x mod Finland.

Bosniens seneste kamp bød også på deres første sejr i VM-kvalen, da de ude slog Kasakhstan. Før det havde bosnierne både tabt og x’et mod Frankrig, samt spillet uafgjort mod Finland og Kasakhstan. Gæsterne må undvære Pjanic til dette opgør.

Ukraine:

  • Ingen kendte fravær

Bosnien:

  • Mirales Pjanic (Midtbane, Fast) – Skadet

Ukraine forventet startopstilling: Pyatov; Matvienko, Kryvtsov, Zabaryni; Tymchyk, Stepanenko, Shaparenko, Kornienko; Yarmolenko, Tsygankov; Yaremchuk

Bosnien forventet startopstilling: Sehic; Civic, Ahmedhodzic, Kovacevic; Stevanovic, Cimirot, Hadziahmetovic, Gojak, Kolasinac; Dzeko, Prevljak


Odds på Ukraine – Bosnien

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en hjemmesejr.

Odds-forslag: Ingen slinger i valsen på Wembley

Det ser ualmindeligt spændende ud i Gruppe D! Ja ok, den direkte billet til VM i Qatar går nok bare til Frankrig, men ud over det, så ser det spændende ud. Tre hold med udmærkede chancer for at snuppe den playoff-givende 2.plads med henholdsvis to og tre kampe tilbage at spille. Problemet for både Ukraine, Bosnien og Finland er, at de ikke vinder nok fodboldkampe.

Ingen af de tre hold, som dyster om 2.pladsen har vundet mere end 1 kamp i gruppen indtil videre, og så er det altså lidt svært at stikke fra de andre. Ukraine er favoritter i dette opgør, og med rette. Værterne råder over et langt mere profileret mandskab end Bosnien, og især på hjemmebane i Ukraine er de svære at besejre. X’et frister virkelig når man ser på hvordan de to hold nærmest ikke laver andet for tiden, men kvaliteten hos Ukraine er bare væsentlig større end hos gæsterne, og nu hvor de står med kniven for struben, så skal der altså en sejr på bordet. Ukraine stemplede endelig ind med en sejr i lørdags, og så noget giver selvtillid!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,81
Ukraine
Gå til Marathonbet *


Ukraine – Bosnien: Statistik, topscorer og H2H

  • Ukraine indtager 2.pladsen i gruppe med 8 point efter seks kampe. Statistikken lyder på 1-5-0 og målscoren 8:7.
  • Bosnien er lige efter på gruppens 3.plads med seks point efter fem kampe. Statistikken lyder på 1-3-1 og målscoren 7:6.
  • Roman Yaremchuk er topscorer for Ukraine med tre mål.
  • Hos Bosnien er det Pjanic og Prevljak, der deler topscorerværdigheden. De har hver lavet to kasser.
  • De to nationer spiller deres første indbyrdes gruppeopgør i morgen og andet opgør bliver det sidste opgør i gruppen for bege mandskaber. Det opgør spilles 16. november og kan meget vel afgøre hvem som napper 2.pladsen!


Expected Goals: Ukraine vs. Bosniende seneste tre kampe:

UkraineResultatxGBosnienResultatxG
Finland – Ukraine(1-2) 0 – 3,39Kasakhstan – Bosnien(0-2)0,14 – 2,52 
Tjekkiet – Ukraine(1-1)0,87 – 0,24Bosnien – Kasakhstan(2-2)2,86 – 0,77
Ukraine – Frankrig(1-1)1,52 – 1,84Bosnien – Kuwait(1-1)1,15 – 0,52
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar