18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyskland U21 – Portugal U21: Odds og optakt den 6. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Det er finaletid i U21-EM! Søndag aften løber finalen mellem Tyskland og Portugal af stablen i Slovenien. Begge hold måtte i forlænget spilletid for at spille sig videre til semifinale, her fik begge mandskaber til gengæld afgjort løjerne inden for 90 minutter, og så står klar til at duellere om EM-titlen. Hvem har energien og viljen til at løbe med sejren efter en intens uge? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland U21 – Portugal U21. Der er kampstart søndag d. 6. juni 2021 kl. 21:00.

GÅ TIL

Tyskland U21 – Portugal U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stozice Stadium, Ljubljana
Vejret: 18°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tyskland U21
Portugal U21
Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 13:08.


Optakt til Tyskland U21 – Portugal U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver knald på søndag aften i Slovenien, for her skal Tyskland og Portugal duellere om EM-trofæet – en fremragende lille appetizer til den forestående EM-slutrunde, som starter om en uge! Begge hold var på forhånd blandt favoritterne i turneringen, og de har indfriet forventningerne indtil videre! Tyskland har ikke ligefrem imponeret igennem hele turneringen, faktisk er det efter ordinær spilletid endt med tre x’er og kun to sejre. Det var så pokkers tæt på, at vores danske helte tog billetten til semifinalen i stedet for Tyskland, men som det så ofte er med de tyskere, så har de det fornødne held når det virkelig spidser til. Mod Danmark måtte tyskerne ud i 120 minutters fodbold + straffesparkskonkurrence før avancementet var sikret, mens det i semifinalen gik anderledes let. Wirtz scorede U21-EM’s hurtigste mål nogensinde efter 29 sekunder i kampen mod Holland, og efter blot 8 minutter fordoblede han føringen – og så var den finaleplads vel nærmest i hus. Holland fik godt nok reduceret i 2.halvleg, men comebacket udeblev, og nu står tyskerne med muligheden for igen at løfte EM-trofæet, som de gjorde det i 2017.

Portugal råder virkelig over et spændende mandskab, og selvom de måske ikke var den allerstørste favorit før turneringen blev skudt i gang, har de stille og roligt bevæget sig længere op ad favoritlisten. De gjorde helt rent bord i puljen med sejre over England, Kroatien og Schweiz, alle tre kampe vundet uden at indkassere mål og med en samlet målscore på 6-0, imponerende! I kvartfinalen var det til gengæld slut med de clean sheets, i en ekstremt underholdende kamp imod Italien, spillede Portugal sig videre, men først efter 120 minutters målfest – som endte med en 5-3 sejr til portugiserne. I semifinalen var der igen lukket af i de bagerste geledder, selvom Spanien bød sig godt til, og nok havde fortjent sejren, så var det Portugal, som trak sig sejrrigt ud efter et spansk selvmål 10 minutter før tid. Portugals bedste præstation til EM var i 2005 hvor de endte på 2.pladsen, så de står med en enestående mulighed for at toppe den søndag aften!

Tyskland U21:

Portugal U21:

Tyskland U21 forventet startopstilling: Dahmen; Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum; Janelt, Maier; Baku, Wirtz, Burkardt; Nmech

Portugal U21 forventet startopstilling: Costa; Dalot, Leite, Queirós, Tavares; Bragança, Florentino; Ramos, Vitinha, Vieira; Mota.


Odds på Tyskland U21 – Portugal U21

Oddsene indikere, at bookmakerne regner med et jævnbyrdigt opgør, dog med Tyskland som meget smalle favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 4. juni 2021 13:08.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Der går taktik i den…

Oddset på de to nationer til dette opgør er stort set identiske, og det er da også ekstremt svært at spå om en vinder her. Overall har Portugal vist det højeste niveau igennem turneringen, men Tyskland er altså begyndt at røre på sig, og især deres præstation i semifinalen var fantastisk! Derfor er vi nærmest ud i en 50/50 her, og jeg tør ikke komme med et bud på en vinder.

I stedet for at kigge på en vinder af opgøret, vælger jeg at kigge mod mål. Eller faktisk mangel på mål. Det er jo en finale det her, og generelt set vælter det ikke ind med mål i så vigtige opgør som dette. Som vi også så i både Europa League og Champions League-finalerne, så ender finaler sjældent ud i målfester. Der går ofte taktik i den, fordi der er så meget på spil, og dette er ingen undtagelse. I et jævnbyrdigt opgør, som dette er forventet at blive, så er der ingen af de to mandskaber, som skal ud og satse hele butikken fra start – det gælder om at holde drømmen i live så langt hen i kampen som muligt, og derfor ender det tit med målfattig finaler. Med de defensive præstationer, som Portugal har leveret til slutrunden, så kunne jeg godt forestille mig, at de langt hen af vejen får held ved at holde tyskerne fra fadet, som de har gjort det med fire af deres fem modstandere til slutrunden. Begge mandskaber er gået under 2.5 mål i 3 af deres 5 kampe i turneringen, og jeg tror på, at det bliver 4 ud af 6 efter denne kamp, som bliver en taktisk affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,72
Under 2.5 mål
Besøg Unibet *


Tyskland U21 – Portugal U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyskland måtte tage til takke med 2.pladsen i deres gruppe efter sejr over Ungarn og to x’er imod Holland og Rumænien. Men har derefter sendt både Danmark og Holland ud af turneringen.

  • Portugal kom videre som gruppevinder med 3 sejre på stribe i en pulje med Schweiz, England og Kroatien. I kvartfinalen måtte de i forlænget spilletid for at få det gjort af med Italien, inden de i semifinalen hev en 1-0 over Spanien.  

  • Nmecha har vist sig godt frem ved denne slutrunde! Han står noteret for 3 af tyskernes 6 mål, og det var også ham som udlignede med få minutter igen i kvartfinal mod Danmark. I semifinalen var det dog Fabian Wirtz, som stjal showet med to mål i kampens første 8 minutter.

  • Javi Puado fra Espanyol stod for de to mål i kvartfinalen og er nu holdets topscorer med 3 træffere ved EM-slutrunden. 

  • Fra 2004 til 2017 har de to nationers U21 mandskaber krydset klinger fem gange, alle fem gange er det endt med sejr til Portugal!


Expected Goals: Tyskland U21 vs. Portugal U21 – de seneste tre kampe

Holland U21ResultatxGTyskland U21ResultatxG
Holland U21 – Tyskland U21(1-2)0,74 – 1,31Spanien U21 – Portugal U21(0-1)1,69 – 0,51
Danmark U21 – Tyskland U21(2-2)1,87 – 1,83Portugal U21 – Italien U21(5-3)2,53 – 2,35
Tyskland U21 – Rumænien U21(0-0)2,21 – 0,48Schweiz U21 – Portugal U21(0-3)0,41 – 2,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar