18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tyrkiet U21 – Danmark U21: Odds og optakt den 16. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det danske U21-landshold har resultatmæssigt fået en godkendt start på EM-kvalifikationen, hvor de har hentet to sejre og et enkelt nederlag. Tirsdag møder de Tyrkiet U21 på udebane, og det er en tricky affære for danskerne, der godt kunne bruge en succesoplevelse med livlig aktivitet i modstandernes felt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyrkiet U21 – Danmark U21. Der er kampstart tirsdag d. 16. november 2021 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tyrkiet U21 – Danmark U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Peter Bankes, England
Stadion: Oba Stadion, Antalya, Tyrkiet
Vejret: 21° og svag vind

Optakt til Tyrkiet U21 – Danmark U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Tyrkiet U21 er godt nok kun noteret for fire point i deres første fire kampe, men to af de kampe var mod Belgien U21, og de gav begge nederlag, men det danske hold tabte jo også kampen mod belgierne, så det giver ikke rigtig en fornemmelse af styrken hos tyrkerne. De mangler to centrale midtbanespillere, Umut Günes og Ali Kaan Güneren, som begge er ude med karantæne. Begge er rutinerede på det her niveau og spiller i den bedste tyrkiske række. 

Tyrkiet U21 formåede ikke at kvalificere sig til sommerens U21-EM, da de blot blev nummer fire i deres gruppe, og derfor gik deres forår med tre testkampe, hvor de tabte til Serbien og Kroatien og spillede 1:1 med Ukraine. Og de indledte kvalifikationen med nederlag til Belgien U21 to gange og uafgjort mod Skotland U21. Og så endelig – 12. oktober – hentede de landskampsårets første sejr, da de vandt 1:0 ude mod Kasakhstan, som indtil videre har lutter nederlag i deres første fem kampe.

Sejren åbner et lille vindue på klem for Tyrkiet U21, for hvis de kan slå danskerne, vil foråret blive en hel del mere spændende for tyrkisk U21-bold, som kun én gang tidligere – helt tilbage i 2000 – har kvalificeret sig til U21 EM-slutrunden. Dengang fik de tre nederlag i rap og måtte rejse hjem tidligt. 

Lige omvendt ser det ud for Danmark U21, som har været med ved de seneste fire udgaver af U21-EM og i 2015 endda opnåede en tredjeplads, som er holdets hidtil bedste resultat. Danmark U21 bør være favoritter i gruppen, for selv om der altid er stor respekt om belgisk fodbold i disse år, så er det altså danskerne, der har bedst erfaring med succesfulde kvalifikationsturneringer. 

Derfor vil det da også ærgre træner Jesper Sørensen voldsomt, at holdet tabte det tætte opgør mod Belgien U21 i oktober. Når denne kamp er afviklet, har danskerne spillet fire udekampe, og hele forårets program er lutter hjemmekampe, så hvis mandskabet kan opbygge lidt momentum A-landsholdsstyle, er det slet ikke overstået i kvalifikationen. 

Det må bekymre en anelse, at holdet blot har scoret to mål i de første tre kampe, og at der er en del fravær til dette opgør – værst ser det dog ud i defensiven, hvor både Anton Skipper, Mathias Ross og Japhet Sery er ude med skader. Det giver formentlig plads til Anders Bærtelsen, der har spillet sig ind på Haugesunds mandskab i den bedste norske række, hvor han nu fem kampe i træk har fået fuld spilletid ved siden af en anden dansker, Benjamin Hansen. Den i forvejen stærkt besatte offensiv med Victor Jensen fra Ajax, FCMs Isaksen og FCKs Bøving får selskab af Jesper Lindstrøm og Mohamed Daramy, der har forladt A-landsholdet for at hjælpe de unge knægte. 

Tyrkiet U21:

  • Umut Günes (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Ali Kaan Güneren (Midtbane, Fast) – Karantæne

Danmark U21:

  • Anton Skipper (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Mathias Ross (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Japhet Sery (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Sebastian Jørgensen (Angreb, Reserve) – Skadet

Tyrkiet U21 forventet startopstilling: Alemdar; Balci, Saatci, Ozkacar, Elmali; Beyaz, K. Yilmaz, Eyibil; Akgun, Destan, Cukur.

Danmark U21 forventet startopstilling: Jørgensen; Carstensen, Hausner, Bærtelsen, Kristiansen; Kjærgaard, Nartey, Lindstrøm; Isaksen, Jensen, Daramy.


Odds på Tyrkiet U21 – Danmark U21

Oddsene peger på et forholdsvist lige opgør med de danske gæster som knebne favoritter.

Odds-forslag: Solide danske drenge snupper pointene i Antalya

Ved sommerens EM-slutrunde gjorde Danmark U21 en flot figur med rent bord i gruppespillet med blandt andet sejr over de franske forhåndsfavoritter. Men i kvartfinalen blev Tyskland U21 endestationen efter en lige kamp, der først blev afgjort i straffespark. Det var første nederlag til de danske U21-drenge i 17 kampe. Og jo altså først efter straffespark. 

Så overtog Jesper Sørensen holdet, der i de første tre kampe vandt to og spillede én uafgjort, og så kom endelig et reelt nederlag i ordinær tid, da Belgien U21 vandt 1:0 på hjemmebane i sidste måned. Det skal danskerne revanchere, og selv om de er ramt med et par skader, er det stadig et meget konkurrencedygtigt mandskab, der går på banen tirsdag. Dansk landsholdsfodbold er fra tidlig ungdom gennemsyret af Morten Olsens røde tråd med automatismer, relationer og genkendelighed. Det giver tryghed og tro på egne evner, og derfor kan det ofte lade sig gøre at udskifte enkelte tandhjul med andre uden at svække den samlede ydeevne. 

Det tror anbefalingen i hvert fald på her. At Danmark U21 snupper de tre point og går på julepause med snor i gruppens belgiske førerhold. Belgien U21 har allerede spillet fem kampe og mangler kun to gange Skotland U21 og så returmødet med danskerne. Hvis Danmark U21 selv vil kunne afgøre tingene, er der ikke plads til pointtab her og der, så der skal sejr på kontoen, og det kommer der. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,16
Danmark U21
Gå til Marathonbet *


Tyrkiet U21 – Danmark U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyrkiet U21 er på 4. pladsen i EM-kvalifikationsgruppe I med 4 point efter 4 runder. 

  • Statistikken for Tyrkiet U21 siger 1-1-2 med scoren 2:6.

  • Danmark U21 indtager 2. pladsen i gruppen med 6 point efter 3 kampe.

  • Danmark U21s tal er 2-0-1, og den danske målforskel er på 2:1.

  • Tyrkiet U21s topscorer hedder Enis Destan, og han har scoret begge holdets mål i de første fire kampe. 

  • Hos Danmark U21 er de foreløbig to scoringer delt mellem William Bøving og Gustav Isaksen, der dermed kan kalde sig topscorere.


Expected Goals: Tyrkiet U21 vs. Danmark U21 de seneste tre kampe:

Tyrkiet U21ResultatxGDanmark U21ResultatxG
Belgien U21 – Tyrkiet U21 (2-0) 2,14 – 0,63Belgien U21 – Danmark U21 (1-0) 0,86 – 1,10
Kasakhstan U21 – Tyrkiet U21(0-1) 0,29 – 1,34Skotland U21 – Danmark U21(0-1) 0,15 – 0,84 
Tyrkiet U21 – Skotland U21 (1-1) 1,07 – 1,48 Kasakhstan U21 – Danmark U21 (0-1) 1,74 – 1,47 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar