18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Skotland U21 – Danmark U21: Odds og optakt den 7. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Ved seneste EM-slutrunde nåede Danmark helt til kvartfinalen, hvor der kom et stærkt tysk mandskab og en straffesparkskonkurrence i vejen. Nu står den på kval til næste omgang EM-bold, og Danmark med Jesper Sørensen ved roret fik en fin start med en 1-0 sejr i Kasakhstan. Denne gang venter endnu en udebanetur til de unge danskere, som skal op imod Skotland. Ligger der også 3 point og venter her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Skotland U21 – Danmark U21. Der er kampstart torsdag d. 7. oktober 2021 kl. 20:05. Kampen kan vises på TV2 Sport X og TV2 Play.

GÅ TIL


Skotland U21 – Danmark U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Rade Obrenovič, Slovenien
Stadion: Tynecastle Park, Edinburgh
Vejret: 16° og let vind

Optakt til Skotland U21 – Danmark U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Det danske U21 landshold har efterhånden etableret sig som et af de stærkeste i Europa, hvilket deltagelse i de seneste fire EM-slutrunder for U21 også vidner om. Selvom udskiftningen i spillertruppen fra år til år er stor, så vidner det om et dansk talentarbejde, som er på højde med de største nationer på den europæiske fodboldside.

Efter en succesfuld kvalifikation og egentlig også en succesfuld slutrunde under ledelse af spanske Albert Capellas, er der nu igen en dansk træner at finde på bænken. Albert Capellas valgte at tage tilbage til hjemlandet og det åbnede døren for Jesper Sørensen, som også er assistent for de danske mestre fra Brøndby året ud. Sørensens væsentligste opgave bliver at kvalificere det danske U21-landshold til endnu en slutrunde. Danmark fik da også en fin start på kvalifikationen med en 1-0 sejr ude over Kasakhstan, spillemæssigt var der meget tilbage at ønske, men 3 point var trods alt det vigtigste for alle de nye spillere og den nye træner. Denne gang får Sørensen lidt ekstra kvalitet ind på holdet i form af to rutinerede U21-spillere fra den tyske Bundesliga. Nartey er tilbage fra skade og Jesper Lindstrøm er tilbage med de unge drenge efter han senest var afsted med a-landsholdet.

Skotland virker ikke umiddelbart som en skrækindjagende talentfabrik. Ikke siden 1996 har skotterne kvalificeret sig til et U21-EM, og a-landsholdet kæmper også gevaldigt med at spille med på den store scene, selvom de dog var en del af sommerens EM-slutrunde. De seneste kvalifikationer for U21-landsholdet har budt på forbedringer, fra en 5. plads til en 4.plads til en 3.plads. Det går fremad, men ikke helt hurtigt nok måske. Skotland fik 1-1 i første kvalkamp ude mod Tyrkiet, som må siges at være godkendt.

Skotland U21:

  • Ingen kendte fravær

Danmark U21:

  • Wahid Faghir (Angreb, Fast) – Skadet
  • Nicolai Baden Frederiksen (Angreb, Reserve) – Skadet

Skotland U21 forventet startopstilling: Sinclair; Mayo; Welsh, Doig, Ramsay; Williamson, Middleton, Kelly; Kennedy, Scott, Montgomery

Danmark U21 forventet startopstilling: Hermansen; Carstensen, Hausner, Winther, Kristiansen; Frendrup, Nartey, Kjærgaard; Isaksen, Kaufmann, Lindstrøm


Odds på Skotland U21 – Danmark U21

Ifølge bookmakerne er Danmark U21 smalle favoritter til at tage sejren.

Odds-forslag: Ingen slinger i valsen for de unge danskere

Danmark fik en fin pointmæssig start på EM-kvalifikationen med 1-0 sejren over Kasakhstan, det spillemæssige lod dog meget tilbage at ønske. Det var tydeligt, at den nye trænere og en hel del nye spillere endnu ikke var blevet spillet helt sammen, men det bliver forhåbentlig kun bedre henad vejen. Til dette opgør får danskerne et ordentligt boost med comeback til Lindstrøm og Nartey, som var et par af de helt store profiler for Danmark ved EM-slutrunden tidligere på året.

Skotland leverede en fin præstation i første kamp mod Tyrkiet, og dette opgør bliver helt sikkert ikke en walkover for de unge danskere. I min optik bør der dog stadig være et niveau eller to til forskel på Skotland og Danmark. Danskerne har vist sig flot frem i en del år nu, mens skotterne, trods forbedringer, ikke formår at byde sig til blandt de bedste fodboldnationer i Europa. Træner Jesper Sørensen har fået lidt mere tid til at lære hinanden at kende nu, så mon ikke, at de skønhedsfejl vi så i første opgør kun bliver mindre fra nu af? Offensiven med Isaksen og Lindstrøm på hver sin kant ser giftig ud, og de to kan meget vel blive tungen på vægtskålen. Danmark vinder igen!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
Danmark
Gå til Unibet *


Skotland U21 – Danmark U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Skotland U21 tog hul på kvalifikationen med et enkelt point ude mod Tyrkiet i en kamp, som endte 1-1.

  • Danmark U21 vandt deres første kamp med 1-0 ude over Kasakhstan.

  • Glenn Middleton stod for Skotlands eneste mål mod Tyrkiet, kantspilleren tørner i denne sæson ud for St. Johnstone på udlån fra Rangers.

  • Danmarks enlige mål blev sat ind af FCK’s William Bøving.

  • Seneste indbyrdes opgør var tilbage i EM-kvalen 07/08. Her endte det 0-0 i Skotland, og 1-0 i Danmark. Dengang var profilerne Kasper Schmeichel, Michael Jacobsen, Mike Jensen, Jesper Lange… Der har været et par årgange igennem maskinen siden!


Expected Goals: Skotland U21 vs. Danmark U21 – de seneste tre kampe

Skotland U21ResultatxGDanmark U21ResultatxG
Tyrkiet U21 – Skotland U21(1-1) 1,07 – 1,48Kazakhstan U21 – Danmark U21(0-1) 1,74 – 1,47
Grækenland U21 – Skotland U21(1-0)1,22 – 1,34Danmark U21 – Grækenland U21(1-1)Ukendt
Skotland U21 – Kroatien U21(2-2)0,94 – 0,31Danmark U21 – Argentina U23(1-2)0,70 – 3,21 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar