18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kazakhstan U21 – Danmark U21: Odds og optakt den 7. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det danske U21 landshold tager hul på en ny kvalifikation og forhåbentlig en ny æra under den nye landstræner, Jesper Sørensen. Ved seneste slutrunde formåede de danske drenge at spille sig frem til en kvartfinale, hvor Tyskland U21 blev endestationen efter straffesparkskonkurrence. Nu gælder det kvalifikationen til EM i 2023 i Rumænien og Georgien, hvor vi igen håber på dansk deltagelse. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Kazakhstan U21 – Danmark U21. Der er kampstart tirsdag d. 7. september 2021 kl. 16:00. Kampen kan streames på bet365 og Unibet.

GÅ TIL


Kazakhstan U21 – Danmark U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: D. Jakimovski, Makedonien
Stadion: Astana Arena
Vejret: 26° og sol


Optakt til Kazakhstan U21 – Danmark U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Det danske U21 landshold har efterhånden etableret sig som et af de stærkeste i Europa, hvilket deltagelse i de seneste fire EM-slutrunder for U21 også vidner om. Selvom udskiftningen i spillertruppen fra år til år er stor, så vidner det om et dansk talentarbejde, som er på højde med de største nationer på den europæiske fodboldside. Det er ikke kun i spillertruppen, at udskiftningen er stor. Det samme er den på trænerbænken. Efter en succesfuld kvalifikation og egentlig også en succesfuld slutrunde under ledelse af spanske Albert Capellas, er der nu igen en dansk træner at finde på bænken. Albert Capellas valgte at tage tilbage til hjemlandet og det åbnede døren for Jesper Sørensen, som er assistent for de danske mestre fra Brøndby. Jesper Sørensen skal dobbeltjobbe i resten af 2021, hvorefter han dedikerer alt sin tid til jobbet som U21-landstræner.

Jesper Sørensens væsentligste opgave bliver at kvalificere det danske U21-landshold til endnu en slutrunde. Det er gode lærepenge for de unge spillere og særligt de seneste par år, er der mange nuværende A-landsholdsspillere, som tidligere har stiftet bekendskab med en U21-slutrunde.

I år ser lodtrækningen mere svær ud end de seneste par år, hvor både Belgien U21, Tyrkiet U21 og Skotland U21 foruden Kazakhstan U21 blev trukket op af bowlen. Ingen tvivl om at Kazakhstan U21 må forventes at være det svageste mandskab af disse, og derfor er det også utroligt vigtigt at lægge fra land med tre point i en kvalifikation, der ser ud til at blive utrolig tæt blandt de øverste nationer. Nummer ét i puljen går direkte videre, mens de bedste toere også kvalificere sig til slutrunden som finder sted i Rumænien og Georgien.

Kazakhstan U21:

  • Ingen kendte fravær

Danmark U21:

  • Nikolas Nartey (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Jesper Lindstrøm (Midtbane, Fast) – Med A-landsholdet
  • Mohamed Daramy (Kant, Fast) – Med A-landsholdet

Kazakhstan U21 forventet startopstilling: Ustimenko; Skvortsov; Zhaksylykov, Zhumakhanov, Sovet; Buranchiev, Astanov, Sagnayey, Shvyrev; Samorodov; Zhumabek

Danmark U21 forventet startopstilling: Hermansen; Carstensen, Hausner, Winther, Kristiansen; Frendrup, Bidstrup, Kjærgaard; Isaksen, Faghir, Grønbæk


Odds på Kazakhstan U21 – Danmark U21

Ifølge bookmakerne er Danmark U21 rimelig store favoritter til at tage sejren.

Odds-forslag: Danmark U21 tager hul på kvalifikationen med en sikker sejr

Langt størstedelen af spillerne fra Kazakhstan U21 spiller i den hjemlige liga i Kazakhstan – og mange af dem i mindre klubber, som f.eks. målscoreren fra østeuropæernes første opgør, som spiller for Taraz, et hold som hører til i den nederste halvdel af rækken. Med al respekt for kazakhstansk fodbold, så bør det lægge et niveau eller to under det danske. De danske spillere spiller trods alt i Superligaen, hvor et par af spillerne tilmed er profiler. Derudover indeholder truppen også spillere fra større adresse, som f.eks. Wahid Faghir, som lige er taget til Bundesligaklubben Stuttgart, Mads Bidstrup som har fået spilletid i Premier League for Brentford i denne sæson og Nikolai Baden, som spiller rimelig fast for Vitesse i Holland.

Taget i betragtning, at Danmark U21 er blandt de stærkeste landshold i Europa, og at Kazakhstan lige har tabt 3-1 til Belgien U21, så bør det være et resultat, som danskerne kan matche, også selvom det er en lang tur til Kazakhstan. Selvom Danmark U21 fik 1-1 i træningskampen mod Grækenland, hvor der også blev skiftet en hel del, så bør Danmark U21 vinde med minimum to mål over et hold som Kazakhstan U21. Danskerne får ikke en bedre mulighed for en perfekt start på den nye kvalifikation med den nye træner Jesper Sørensen. Og den chance griber de danske drenge.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,00
Danmark -1,5 (AH)
Gå til Bet365 *


Kazakhstan U21 – Danmark U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Kazakhstan U21 tog hul på kvalifikationen i lørdags med et 3-1 nederlag til Belgien U21, som forventes at være danskernes største konkurrent til førstepladsen i puljen.

  • Det er Danmark U21s første kamp i kvalifikationen.

  • Kazakhstan U21 endte som nummer fire i den seneste kvalifikation foran Montenegro U21 og Færøerne U21.

  • Danmark U21 gik ubesejret gennem deres seneste kvalifikationspulje og vandt puljen med 26 ud af 30 mulige point.

  • Abylaykhan Zhumabek er Kazakhstan U21s eneste målscorer i kvalifikationen indtil videre.

  • Danmark U21 spillede træningskamp mod Grækenland U21 senest og her kom FC Midtjylland-profilen Gustav Isaksen på tavlen som den eneste dansker.


Expected Goals: Kazakhstan U21 – Danmark U21 – de seneste tre kampe

Kazakhstan U21ResultatxGDanmark U21ResultatxG
Kazakhstan U21 – Belgien U21(1-3) 0,41 – 3,10Danmark U21 – Grækenland U21(1-1)
Uzbekistan U23 – Kazakhstan U21(2-0)0,91 – 0,79Danmark U21 – Argentina U23(1-2)0,70 – 3,21 
Bulgarien U21 – Kazakhstan U21(3-1)2,75 – 1,18Danmark U21 – Irland U21(1-0) 1,81 – 0,03
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar