18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland U21 – Tyskland U21: Odds og optakt den 3.juni 2021

Foto: Bildbyrån

Vi har fået skilt fårene fra bukkene ved U21-EM, og nu venter semifinalerne! Både Holland og Tyskland var ude i et par nervepirrende kvartfinaler, men marginalerne tilsmilede begge nationer, og nu skal der blot en sejr til for at sikre sig finalebilletten. Hvem trækker det længste strå denne gang? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland U21 – Tyskland U21. Der er kampstart torsdag d. 3. juni 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på DR2.

GÅ TIL

Holland U21 – Tyskland U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Arena Sosto, Ungarn
Vejret: 18°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holland U21
Tyskland U21
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 21:01.


Optakt til Holland U21 – Tyskland U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Gary Lineker har vidst det i mange år! ”Fodbold er et simpelt spil, hvor 22 spillere løber rundt og sparker til en bold i 90 minutter, og tyskerne altid vinder til sidst”. Det var så tæt på for vores danske helte i kvartfinalen, i ordinær tid var de få minutter fra at spille sig i denne semifinale, men der er bare noget med de tyskere… En sen scoring resulterede i forlænget spilletid og senere straffesparkskonkurrence, og ja, tyskerne vandt til sidst. Den kvartfinale kunne have gået begge veje! Det samme kan man sige om Hollands kvartfinale mod Frankrig, her var det også ekstremt tæt, og det var nok franskmændene, som havde fortjent sejren, men et sent kontramål af hollænderne gjorde altså udslaget! Så nu står vi med en semifinale imellem Holland og Tyskland, men som lige så let kunne have været mellem Frankrig og Danmark.

Holland og Tyskland har allerede duelleret én gang ved denne slutrunde, da de i gruppespillet krydsede klinger i anden gruppekamp. Her bragte hollænderne sig foran med 1-0 i starten af anden halvleg, og havde også chancer til at lukke og slukke det bal, men lige som imod Danmark, var Nmecha på pletten til allersidst og sikrede tyskerne et vigtigt point. De to hold endte på samme pointantal i gruppen, hvor Holland tog 1.pladsen på bedste målscore.

Holland U21:

Tyskland U21:

Holland U21 forventet startopstilling: Bijlow; Teze, Schuurs, Botman, Malacia; Stengs, Harroui, De Wit, Kadioglu; Boadu, Kluivert.

Tyskland U21 forventet startopstilling: Dahmen; Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Raum; Janelt, Maier; Baku, Wirtz, Burkardt; Nmech


Odds på Holland U21 – Tyskland U21

Oddsene indikere et jævnbyrdigt opgør med Tyskland som meget smalle favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 21:01.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: De små marginaler gør forskellen

Det kan nærmest ikke blive meget mere lige end dette opgør, oddset indikerer, at bookmakerne regner med et yderst jævnbyrdigt opgør, og det er der da heller ikke noget at sige til. De to hold mødtes allerede i gruppespillet, hvor det virkelig var jævnbyrdigt, og på trods af en overvægt i chancer til hollænderne, så endte det med en X’er. Tysklands har spillet uafgjort i 3 ud af 4 kampe ved denne slutrunde, og har faktisk kun slået Ungarn i ordinær tid. Det samme var lige ved at gøre sig gældende for Holland, som med et mål i tredje tillægsminut imod Frankrig, dog har slået både Ungarn og Frankrig i ordinær tid.

Det er svært at udpege en vinder her, i hvert fald i ordinær tid. Men jeg har en lille fidus til hollænderne trods alt, i hvert fald skabte de store problemer for tyskerne i det første indbyrdes opgør, hvor den tyske defensiv havde svært ved at hænge på Justin Kluivert. Vi så også tyskernes svagheder i defensive flere gange i kampen mod Danmark, hvor Isaksen spadserede igennem den tyske venstreside som det passede ham. Tyskerne var ude i en hårdere kvartfinale end hollænderne, de har 30 minutters fodbold mere i benene plus en nervepirrende straffekonkurrence, og det kan være små marginaler som det, der tipper sejren over til de Hollands unge kuld. Anbefalingen lyder på hollandsk finaledeltagelse.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
2,0
Holland går videre
Besøg Comeon *


Holland U21 – Tyskland U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland endte som 1’er i gruppespillet efter sejr over Ungarn, og uafgjort imod både Rumænien og Tyskland. I kvartfinalen sendte de et stjernespækket fransk mandskab ud af turneringen efter et sent sejrsmål til 2-1.

  • Tyskland måtte tage til takke med 2.pladsen i deres gruppe efter sejr over Ungarn og to x’er imod Holland og Rumænien. Det blev til endnu et x i kvartfinalen imod Danmark, men straffekonkurrencen faldt ud til tyskernes fordel.

  • Gakpo som til daglig huserer hos PSV i Æresdivisionen scorede to mål i gruppespillet, men i kvartfinalen var det AZ’s Doadu, som stjal showet med begge scoringer i 2-1 sejren.

  • Nmecha har vist sig godt frem ved denne slutrunde! Han står noteret for 3 af tyskernes 6 mål, og det var også ham som udlignede med få minutter igen i kvartfinal mod Danmark.

  • De to nationer stødte også sammen i gruppespillet, her endte det 1-1 – igen efter et sent udligningsmål af Nmecha.


Expected Goals: Holland U21 vs. Tyskland U21 – de seneste tre kampe

Holland U21ResultatxGTyskland U21ResultatxG
Holland U21 – Frankrig U21(2-1)1,67 – 1,72Danmark U21 – Tyskland U21(2-2)1,87 – 1,83
Holland U21 – Ungarn U21(6-1)4,42 – 1,06Tyskland U21 – Rumænien U21(0-0)2,21 – 0,48
Tyskland U21 – Holland U21(1-1)1,32 – 1,5Tyskland U21 – Holland U21(1-1)1,32 – 1,5
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar