18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Holland U21 – Frankrig U21: Odds og optakt den 31. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Mandag aften bliver der taget hul på kvartfinalerne i U21-EM, og vi starter ud med en lækker hors d’oeuvre i form af Holland og Frankrig! Det er to af Europas største talentfabrikker, og to af turneringens absolutte favoritter, som støder sammen her. Profilerne er mange, og kvaliteten er i top, men hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Holland U21 – Frankrig U21. Der er kampstart mandag d. 31. maj 2021 kl. 18:00. Kampen kan ses på DR2.

GÅ TILHolland U21 – Frankrig U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Bozsik Stadion, Ungarn
Vejret: 20°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Holland U21
Frankrig U21
Odds are subject to change. Last updated 31. maj 2021 17:57.


Optakt til Holland U21 – Frankrig U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Hollands U21 mandskab ser skarpe ud i disse år! I kvalifikationen gjorde næsten helt rent bord med 27 point ud af 30 mulige, hvad der måske er endnu mere bemærkelsesværdigt er hvor målfarlige de har vist sig at være. De lavede hele 46 mål på 10 kvalifikationskampe, det er underholdning! I deres gruppe her til EM startede de ud med to gange 1-1 imod Rumænien og Tyskland, før vi i sidste kamp fik en prøve på den enorme offensive kvalitet de besidder, her blev det nemlig til en 6-1 sejr over Ungarn! De mange mål i sidste gruppekampe var det, som gjorde udslaget i forhold til at hugge 1.pladsen i gruppen, Rumænien, Tyskland og Holland endte nemlig alle på 5 point, men Hollands målfest imod Ungarn, kunne de andre to nationer ikke hamle op med, og dermed tog Holland 1.pladsen på bedre målscore. Der er kvalitet over hele linjen for Holland, som vi kan se på målscoringen fejler offensiven ingenting, mens de defensivt har spillere fra store europæiske klubber som Ajax og PSG.

Frankrig er i besiddelse af den vel nok mest prominente trup til dette EM, det er topspillere fra de helt store europæiske ligaer, som udgør stammen på holdet, og derfor var det også noget af en overraskelse da de i første gruppekamp måtte indkassere et 1-0 nederlag til de rødhvide danskere. En kamp hvor Danmark stod solidt plantet på egen banehalvdel i det meste af kampen, noget som Frankrig aldrig rigtig formåede at få lirket op for, og derfor blev Anders Dreyers sene 1-0 scoring den eneste i kampen. I de to efterfølgende kampe i gruppespillet indfriet franskmændene i højere grad potentialet, hvor de sikkert vandt med 2-0 over både Rusland og Island. De to sejre var nok til at sikre sig 2.pladsen i gruppen, og dermed står de her i kvartfinalen imod Holland, og kan se frem til at blive matchet af et mandskab, som burde være på nogenlunde tilsvarende niveau som dem selv.

Holland U21:

Frankrig U21:

  • Wesley Fofana (Forsvar, Fast) – Skadet

Holland U21 forventet startopstilling: Scherpen; Teze, Schuurs, Botman, Bakker; De Wit, Harroui, Koopmeiners; Lang, Gakpo, Kluivert.

Frankrig U21 forventet startopstilling: Lafont; , Kalulu, Kounde, Badiashile, Truffert; Kamara, Camavinga, Guendouzi; Gouiri, Edouard, Faivre.


Odds på Holland U21 – Frankrig U21

Oddsene indikere, at bookmakerne ser Frankrig som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 31. maj 2021 17:57.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Store europæiske talenter i åben slagudveksling

Vi har en fantastisk kamp i vente mandag aften! Den første kvartfinale i U21-EM er spækket med prominente talenter fra de bedste ligaer i Europa, Holland og Frankrig er spået gode chancer for at gå hele vejen i turneringen, og ikke uden grund, for det flyder over med talenter i de to lande.

De to hold kom til EM med samme imponerende pointhøst fra kvalifikationen, 27 point ud af 30 mulige, ganske imponerende og meget sigende for hvor meget kvalitet de to mandskaber besidder. Frankrig er blevet gjort til favoritter i dette opgør, som bliver spillet på neutral grund i Budapest. Selvom Frankrig nok har det mest stjernebesatte mandskab til slutrunden, så er jeg alligevel vel lidt loren ved at se deres vej i dette opgør, for Holland er som hold, meget tæt på at være på samme niveau som franskmændene. Selvom det altid vil være rimelig taktisk i en EM-kvartfinale, så er der ikke en klokkeklar underdog til dette opgør, og derfor tror jeg på, at vi kan få en relativt åben kamp. Jeg ser ikke et scenarie for mig, hvor nogle af de to mandskaber ser sig tilfredse med at overlade initiativet til modstanderen, for der er så meget kvalitet i holdene hver især, at de i højere grad vil fokusere på sig selv i stedet for modstanderen. Holland er uhyggeligt målfarlige som jeg nævnte i optakten, både i kvalifikationen og i gruppespillet har de vist sig godt frem på den front, samtidig lukkede de dog mål ind i alle tre gruppekampe, og det tror jeg også de franske stjerner formår her. Begge hold kommer til at spille deres chance på egne præmisser, og det kommer til at kaste mål af sig i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,95
Begge hold scorer
Besøg Bwin *


Holland U21 – Frankrig U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Holland endte som 1’er i gruppespillet efter sejr over Ungarn, og uafgjort imod både Rumænien og Tyskland. Den knusende 6-1 sejr over Ungarn sikrede, Holland 1.pladsen på bedst målscore.

  • Frankrig så chokerede til da Anders Dreyer afgjorde den første gruppekamp til dansk fordel. Med nederlaget i første kamp blev det dermed kun til 2.pladsen i gruppen på trods af sejre over Rusland og Island.

  • Gakpo som til daglig huserer hos PSV i Æresdivisionen scorede to mål i gruppespillet og fører dermed topscorerræset på det hollandske mandskab.

  • Odsonne Edouard stod for 2 af Frankrig 4 mål i gruppespillet, Celtic angriberen er bestemt værd at holde øje med her.

  • Vi skal tilbage til 2006 for at finde seneste betydende opgør imellem de to nationer, her vandt Holland EM-semifinalen med 3-2. Siden har de spillet tre venskabskampe, hvor Frankrig har vundet to og den sidste endte med X.


Expected Goals: Holland U21 vs. Frankrig U21 – de seneste tre kampe

Holland U21ResultatxGFrankrig U21ResultatxG
Holland U21 – Ungarn U21(6-1)4,42 – 1,06Island U21 – Frankrig U21(0-2)0,24 – 1,29
Tyskland U21 – Holland U21(1-1)1,32 – 1,5Rusland U21 – Frankrig U21(0-2)0,84 – 2,18
Rumænien U21 – Holland U21(1-1)0,95 – 0,7Frankrig U21 – Danmark U21(0-1)0,45 – 0,4
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar