18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.95
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 1.95
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.00
3/10
Club Sport Herediano
S.V. Robinhood
Tipped at 2.00
BettingGuru-avatar
5. mar.
23:00
sport-icon

Anbefalet til

2.60
3/10
Roma
Brighton
Tipped at 2.60
Mads Larsen-avatar
7. mar.
18:45

Kampprogram til U21 EM 2023

Her får du det fulde overblik over kampene ved U21 EM i fodbold 2023. Find frem til lige netop den kamp, du gerne vil se, når den næste generation af superstjerner tørner ud ved slutrunden i Rumænien og Georgien.

Abstrakt blå baggrund med bold design for sport, mønster, u21 em mobile.

Kampene ved U21 EM i fodbold

Ingen danske kampe ved U21 EM i fodbold 2023

Eftersom Danmark ikke formåede at kvalificere sig til U21 EM i fodbold, kan du desværre ikke opleve kampe med det danske U21-mandskab ved slutrunden.

Vi dækker dog stadig de største kampe med dedikerede kampoptakter:

De fem største kampe ved U21 EM


Belgien – Holland d. 21. juni 2023

U21-EM lægger fra land med et seværdigt opgør allerede på førstedagen. I en gruppe, som også indeholder de portugisiske sølvvindere fra 2021, kan denne Benelux-duel vise sig helt afgørende for Belgien og Hollands videre færd ved slutrunden.

Vi har at gøre med to stærke fodboldnationer, som begge må regnes for outsidere til at gå hele vejen. Både Belgien og Holland cruisede sig igennem kvalifikation uden at tabe en eneste gang, førstnævnte endda i en gruppe indeholdende vores ellers udmærkede danske U21-landshold.

Der er flere spændende talenter på begge mandskaber. Tag bare Lens-topscorer Openda og Milan-kreatøren De Ketelaear fra Belgien vs. Bayerns midtbanemand Gravenberch og den brølstærke Ajax-angriber Brobbey fra Holland. Fed åbning på slutrunden, og endda med et opgør, som ingen af næsten kan tåle at tabe.


Frankrig – Italien d. 22. juni 2023

Gruppe D starter ud med et ordentligt brag, når to af Europas stolteste fodboldnationer, Frankrig og Italien, tørner sammen i hvad der må formodes at være en tidlig duel om gruppens 1.plads.  

Begge nationer strøg igennem kvalifikationen uden nederlag, og Frankrig i særdeleshed, regnes som en af slutrundens klareste favoritter. Først skal de dog igennem en ganske stærk gruppe med Norge, som vandt deres kvalgruppe, og Schweiz, som blot endte 3 point bag Holland.

Med stærke og etablerede spillere, som til dagligt huserer i nogle af Europas bedste ligaer, heriblandt Badé, Olise og Khephren Thuram fra Frankrig og Tonali, Miretti og Kean fra Italien, er der lagt op til en dyst på højt niveau. Det dufter af en tæt første kamp i Gruppe D, hvor der måske kunne være tilfredshed med en pointdeler?


Portugal – Holland d. 24. juni 2023

Som nævnt under Belgien – Holland, så ser Gruppe A på forhånd ud til at blive den gruppe med mest spænding om de to øverste placeringer. Portugal og Hollands talentfulde U21-landshold er favoritter til at spille sig videre til kvartfinalen, men Belgien har helt sikkert også tænkt sig at lege med.

Portugal var suveræne i kvalifikationen, hvor det blev til 9 sejre og et enkelt X i 10 kampe med en voldsom målscore på 41:3. Det er ikke for sjov, at bookmakerne har portugiserne langt fremme på favoritlisten. Ved seneste EM blev det til portugisiske sølvmedaljer, og den bedrift vil de elske at toppe i Rumænien og Georgien.

Der er lagt op til et spændende opgør her i 2.spillerunde mellem to nationer, som med lidt held, har hvad der skal til for at nå langt. Spørgsmålet er, om de begge overhovedet spiller sig videre fra gruppen? En sejr i dette opgør, er langt fra ubetydende.


Spanien – Kroatien d. 24. juni 2023

Spanien har været den mest konstante nation ved U21-EM igennem de seneste 12 år. La Roja har vundet tre af de seneste seks EM-slutrunder, og har nået finalen i fire af de seneste seks. Dominans! I en gruppe indeholdende Rumænien, Ukraine og Kroatien har spanierne fået en overkommelig vej til kvartfinalen.

Med den rød-hvide klaphat på, kan man godt ærgre sig over, at det ikke er Danmark som skal i aktion her i stedet for Kroatien, men danskerne må altså blive hjemme efter nederlag i straffekonkurrence til Kroatien i de to afgørende playoff-kampe.

Hvis man kan besejre det danske U21-landshold har man en chance mod mange nationer, og umiddelbart ligner Kroatien det bedste bud på en udfordrer til Spanien i Gruppe B. Bliver det her kampen om 1.pladsen?


England – Tyskland d. 28. juni 2023

I tredje-og sidste spillerunde har vi en ordentlig basker i vente mellem bookmakernes to klareste favoritter til guldmedaljer. To af Europas stærkeste fodboldnationer, England og Tyskland, tørner sammen, i hvad der må formodes at blive et slag om 1.pladsen i Gruppe C.

England har revanche til gode fra EM i 2021, hvor det blev til et voldsomt skuffende exit allerede i gruppespillet. Laaangt bedre gik det for Tyskland, som hev guldmedaljer med hjem. Blandt andet efter sejr på straffespark over Danmark i kvartfinalen. Tyskerne har vundet to af de seneste tre U21-EM, og er nået finalen tre gange i streg. Stærkt!

I dette opgør får vi nogle af Europas største talenter i aktion, flere af dem med en del Premier League- og Bundesligakampe under bæltet. Og så i endda i en formodet kamp om 1.pladsen.

Hvornår spilles finalen ved U21 EM i fodbold 2023?

Finalen ved U21 EM i fodbold 2023 spilles d. 8. juli.