18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Danmark U21 – Tyskland U21: Odds og optakt den 31.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Huttelihut!! Vi er nået til kvartfinalen i U21-EM, og det var helt genialt det der som danskerne leverede i gruppespillet! Det blev til 9 point i 3 gruppekampe, og nu står Danmark i en velfortjent kvartfinale, her skal de op imod giganterne fra Tyskland, som kom lidt haltende igennem gruppespillet. Fortsætter Danmark de yderst lovende takter og sikre sig semifinalepladsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Danmark U21 – Tyskland U21. Der er kampstart mandag d. 31. maj 2021 kl. 21:00. Kampen kan ses på DR1.

GÅ TILDanmark U21 – Tyskland U21: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Arena Sosto, Ungarn
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Danmark U21
Tyskland U21
Odds are subject to change. Last updated 31. maj 2021 21:00.


Optakt til Danmark U21 – Tyskland U21: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var et fremragende udlæg Danmark fik på dette EM, så fremragende, at de nu står i kvartfinalen! Hvis man kigger på de andre nationer, som er nået til dette stadig af turneringen, så kan danskerne godt klappe sig selv på skulderende. Tyskland, Frankrig, Italien, Portugal, Spanien, Holland og Kroatien, en skrækindjagende gruppe af de helt store fodboldnationer – og så lille Danmark, kæmpe cadeau til Capellas og hans unge kuld af talenter!

Med taktisk snilde, en god kompakt defensiv og en lille portion held sikrede Danmark sig en sindssygt vigtig, og ikke mindst overraskende sejr over Frankrig i første gruppekamp. En helt formidabel start på turneringen, som helt sikkert gav et ordenligt skud selvtillid til de danske drenge. I de to andre kampe imod Island og Rusland var der tale om klasseforskel, danskerne havde fuldkommen styr på begge kampe og de offensive profiler boltrede sig virkelig. Men ikke nok med, at offensiven så yderst inspirerede ud i gruppespillet, så stod defensiven jo snorlige! 3 kampe til en EM-slutrunde, 9 point og stadig ikke indkasseret et eneste mål, det er ganske imponerende!

Tyskerne kom ligesom Danmark godt fra start i deres gruppe med en 3-0 sejr over Ungarn, her var topscorer Nmecha igen på pletten, mens der også var gang i Baku, som til daglig huserer i Wolfsburg. De efterfølgende to kampe i gruppespillet bød dog ikke på flere sejre til Tyskland, først fik de uafgjort imod Holland på et sent mål af Nmecha, ikke den helt store katastrofe for Holland er en af favoritterne til at løbe med trofæet. Men i sidste gruppekamp imod Rumænien kunne man godt have forventet mere af tyskerne, som blot formåede at få 0-0, trods en del chancer. Dermed endte gruppen med tre hold på 5 point, Holland løb med førstepladsen med en målscore på +5, Tyskland løb med andenpladsen med en målscore på +3 og Rumænien blev sorteper med en målscore på +1. Tysklands mandskab har ikke lige så mange prominente navne som vi har set før i tiden, men så stor en fodboldnation har selvfølgelig kvalitet over hele linjen.

Danmark U21:

Tyskland U21:

Danmark U21 forventet startopstilling: Christensen; Carstensen, Bech, Nelsson, Poulsen; Nartey, Kofod; Lindstrøm, Dreyer, Faghir, Bruun Larsen.

Tyskland U21 forventet startopstilling: Dahmen; Vagnoman, Pieper, Schlotterbeck, Jacobs; Dorsch, Maier; Baku, Ozcan, Berisha; Nmecha.


Odds på Danmark U21 – Tyskland U21

Oddsene indikere, at bookmakerne ser tyskerne som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 31. maj 2021 21:00.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Dansk betondefensiv giver målfattig kvartfinale

Nøj, det bliver spændende mandag aften! Kan Danmark mon stå distancen imod den kæmpestore fodboldnation, Tyskland? ‘Die Mannschaft’ er blevet gjort til rimelig klare favoritter af bookmakerne, og det kan man vel ikke fortænke dem i når man sammenligner de to fodboldnationer. Tyskland har et væld af spillere fra deres enorme talentfabrik at vælge imellem, mens det for Danmark selvsagt er mere begrænset. MEN, der mangler altså lidt klasse på tyskernes mandskab sammenlignet med tidligere slutrunder, og de viste også i gruppespillet at de da er til at bide skeer med.

Jeg forestiller mig en kamp lidt ala Danmarks første gruppekamp imod Frankrig, her viste danskerne, at de taktisk er yderst velfunderede og det stjernespækkede franske mandskab kom egentlig ikke frem til alverdens chancer, om Danmark har det der skal for igen, at tage en sejr i en kamp hvor de er underdogs, er svært at spå om. Til gengæld tør jeg godt sætte lidt penge på, at Danmark igen har fuldkommen styr på defensiven. Med den defensive oprydder på midtbanen i Nartey, og et stærkt midterforsvar med Brentfords Mads Bech og FCK’s Victor Nelsson, så vil det blive svært for selv de bedste hold, at trænge igennem den danske defensiv. Tyskerne havde selv godt styr på defensiven i deres gruppekampe med blot 1 indkasseret mål, samtidig viste de også, at det er muligt at holde dem fra fadet igennem 90 minutter. Til så vigtig et opgør som dette, er der en god chance for, at der går taktik i den. Der skal ikke ud og brændes broer fra start, og det tror jeg kan resultere i et målfattigt opgør. Bwin har i skrivende stund et odds, som ligger langt over de andre store spiludbyder på markedet, så et opgør med under 2.5 mål skal selvfølgelig have et skud, når man tænker på de to mandskabers store forcer i defensiven.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,91
Under 2.5 mål
Besøg Bwin *


Danmark U21 – Tyskland U21: Statistik, topscorer og H2H

  • Danmark gjorde rent bord i gruppespillet. hvor de vandt over Frankrig, Island og Rusland med en samlet målscore på 6-0. Der var god grund til at hive i den rødhvide klaphat!

  • Tyskland måtte tage til takke med 2.pladsen i deres gruppe efter sejr over Ungarn og to x’er imod Holland og Rumænien.

  • Danskernes 6 mål i gruppespillet blev sat ind af fem forskellige spillere, så det er Anders Dreyer med hans 2 mål, som fører topscorerlisten.

  • Baku og Nmecha stod for Tysklands fire mål i gruppespillet med to mål hver.

  • Fra 2008 til 2019 har Danmark og Tyskland krydset klinger 5 gange, alle er endt med dansk nederlag, fire af dem med mere end et mål.


Expected Goals: Danmark U21 vs. Tyskland U21 – de seneste tre kampe

Danmark U21ResultatxGTyskland U21ResultatxG
Danmark U21 – Rusland U21(3-0)1,01 – 0,86Tyskland U21 – Rumænien U21(0-0)2,21 – 0,48
Island U21 -Danmark U21(0-2)1,35 – 0,47Tyskland U21 – Holland U21(1-1)1,32 – 1,5
Frankrig U21 – Danmark U21(0-1)0,45 – 0,4Ungarn U21 – Tyskland U21(0-3)0,16 – 2,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar