18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tyskland – Rumænien: Odds og optakt den 8. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Det tyske herrelandshold tager fredag aften mod Rumænien i VM-kvalifikationens gruppe J. Tyskerne er i spidsen for gruppen, mens Rumænien er involveret i en spændende dyst om andenpladsen. Det er altid skuffende for Tyskland at ryge ud af store turneringer, men det var decideret bekymrende at se, hvor blodfattig indsatsen var, da de tabte 2:0 til England allerede i ottendedelsfinalerne. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Rumænien. Der er kampstart fredag d. 8. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Tyskland – Rumænien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Cüneyt Çakır, Tyrkiet
Stadion: Volksparkstadion, Hamburg
Vejret: 13° og meget svag vind

Optakt til Tyskland – Rumænien: Skader, karantæner og startopstillinger

Hvis det var skuffende at ryge ud af sommerens slutrunde for tyskerne, må det til gengæld have været opmuntrende med tre sejre, 12 scoringer og rent bur i septembers tre VM-kvalifikationskampe. Med fem sejre i seks kampe topper de gruppen klart, og nederlaget til Nordmakedonien ligner mere og mere en ubetydelig smutter. Både Timo Werner og Serge Gnabry scorede tre af de 12 mål i september, mens Leroy Sané stod for to. Der er mål i den tyske offensiv, og det kan blive en lang aften på Volksparkstadion for Rumænien. 

Den tidligere Bayern München-træner Hansi Flick er nu Bundestrainer, og han lagde altså fra land med tre sejre og 12:0 i score. Bevares, modstanden var ikke enorm med udekampe mod Liechtenstein og Island samt en hjemmekamp mod Armenien. Men der er kommet ny inspiration og nye ideer til holdet, som tydeligt spiller langt mere direkte og langt mere målsøgende. Nogen vil endda mene, det minder en smule om Bayern München. Og det er vel i virkeligheden heller ikke den værste stil at kopiere.

Rumænien kom noget haltende fra land tilbage i marts med nederlag både til Tyskland og Armenien, så de blot havde tre point efter tre kampe, men i september-runden snuppede de syv point, og rumænerne er nu involverede i en temmelig direkte duel med Armenien og Nordmakedonien om gruppens andenplads. To point skiller de tre kombattanter forud for de sidste fire runder, hvor de direkte møder involverer, at Rumænien tager mod Armenien, der til gengæld har hjemmebane mod Nordmakedonien. 

Rumænien har ikke været med til VM siden 1998, men de har dog formået at slå sig igennem til EM-slutrunder tre gange i dette årtusinde. I Nations League er de rykket fra niveau C til niveau B, og de sikrede senest endnu en sæson på B-hylden med en tredjeplads efter Norge og Østrig. De forventer næppe at få meget med her, men mon ikke de kan finde opmuntring i, at det omvendte opgør i marts endte 1:0 til tyskerne i en kamp, hvor Rumænien både forsvarede sig solidt og fik skabt muligheder, der på en god dag havde givet dem det ene point. 

Tyskland:

  • Ingen kendte fravær

Rumænien;

  • Ingen kendte fravær

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Hofmann, Rüdiger, Süle, Kehrer; Goretzka, Kimmich; Gnabry, Gündogan, Sané; Werner.

Rumænien forventet startopstilling: Nita; Ratiu, Chiriches, Nedelcearu, Camora; Stanciu, Nedelcu, Cicaldau; Man, Markovic, Sorescu.


Odds på Tyskland – Rumænien

Tyskerne er ikke overraskende ret store favoritter hos bookmakerne ifølge oddsene på kampen.

Odds-forslag: Tyskland er i proces – de sænker ikke hastigheden

Ny træner på linjen med ideer og måske også stadig vilje til at udskifte spillere, der ikke helt passer ind i hans visioner. Skuffende exit fra sommerens EM-slutrunde. En plads på sidelinjen som tilskuer til denne uges Final 4 i Nations League. Der er rigtig mange gode tyske grunde til at give den fuld gas, når de fredag aften går på banen i Hamburg for at møde Rumænien. 

Trioen Werner, Gnabry og Sané har været flyvende i træner Flicks første tre kampe, og der er ingen grund til at tro andet, end at de fortsætter med at presse på og forsøge at videreudvikle og forfine deres spil og stil under den nye træner. De tabte ganske vist 2:1 hjemme til Nordmakedonien i marts, men de to øvrige hjemmekampe – mod Island (træner Löw) og Armenien (træner Flick) – har de vundet samlet 9:0. 

Rumænien vil helt sikkert anse det for en bonus, hvis de får meget andet end erfaring med her, og deres målsætning bør primært være at undgå en øretæve. De er i bedring rent resultatmæssigt, men der er stadig lang vej til det niveau, der fik dem i en VM-kvartfinale i 1994 og EM-kvartfinale i 2000. De bør også være i proces og udvikling. Her er der dog en risiko for, at de bliver udviklet af en øretæve. Anbefalingen byder her på tysk sejr på mindst tre overskydende scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,11
Tyskland -2,5
Gå til Marathonbet *


Tyskland – Rumænien: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyskland er i front i gruppe J i VM-kvalifikationen, og de har hentet 15 point i deres første seks kampe. 

  • De tyske tal er 5-0-1 med scoren 17:2.

  • Rumænien er på 3. pladsen i gruppen med 10 point efter de første seks runder. 

  • Rumæniens statistik lyder på 3-1-2, mens deres målforskel er 9:6.

  • Hos Tyskland er Serge Gnabry topscorer med foreløbig 4 træffere.

  • Rumæniens topscorer er Alexandru Chicaldau, som har været på måltavlen 2 gange.


Expected Goals: Tyskland vs. Rumænien de seneste tre kampe:

TysklandResultatxGRumænienResultatxG
Island – Tyskland (0-4) 0,42 – 2,29Nordmakedonien – Rumænien (0-0) 1,29 – 0,22 
Tyskland – Armenien(6-0) 2,40 – 0,21Rumænien – Liechtenstein (2-0)  1,10 – 0,11
Liechtenstein – Tyskland(0-2) 0,10 – 4,14 Island – Rumænien (0-2) 1,42 – 1,65 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar