18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyskland – Letland: Odds og optakt den 7. juni 2021

Foto: Bildbyrån

Mandag spiller Tyskland sidste test, inden de den 14.juni starter EM-slutrunden ud med et gigantmøde imod Frankrig! Tyskerne fik presset Danmark godt i bund senest, men måtte alligevel se sejren glide ud af deres hænder. Fortsætter Tyskland de fine spillemæssige takter mandag aften mod miniputterne fra Letland? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Letland. Der er kampstart mandag d. 7. juni 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren!

GÅ TILTyskland – Letland: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: ESPRIT arena, Dusseldorf
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Tyskland
Letland
Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 20:40.


Optakt til Tyskland – Letland: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er sidste chance for tyskerne til at finpudse de sidste detaljer, for inden længe går det løs, og det bliver lige på og hårdt for tyskerne, som ligger ud den 14.juni mod de franske verdensmestre. Efter ca. 15 års tro tjeneste er det Joachim Löws sidste chance for endnu engang at vinde sølvtøj til de sejrsvante tyskere, det er et lille mirakel at han får lov til at stå i spidsen for Die Mannschaft ved endnu en slutrunde, efter fadæsen ved VM 2018. Tyskland viste sig godt frem i seneste test mod Danmark, og de havde vel ret beset fortjent alle 3 point, indsatsen var i hvert fald opløftende når man tænker på tyskernes lidt svingende præstationer.

Letland er virkelig en miniputnation i fodboldsammenhæng, det er der da heller ikke noget at sige til med deres knap 2 millioner indbyggere. En eneste gang har de dog været med til en slutrunde, EM i 2004, og her stødte de faktisk ind i Tyskland, som de på en eller anden måde formåede at stjæle point fra! Denne gang var Letland ikke i nærheden af at kvalificere sig, faktisk endte de sidst i deres gruppe med sølle 3 point for 10 kampe. De kommer virkelig på en prøve mandag aften.

Tyskland:

Letland

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Sule, Rudiger, Hummels, Gunter; Neuhaus, Kimmich, Gundogan; Havertz, Muller, Werner

Letland forventet startopstilling: Ozols; Savalnieks, Cernomordijs, Oss, Jurkovskis; Emsis, Zjuzins; Kamess, Ikaunieks, Ciganiks; Uldrikis


Odds på Tyskland – Letland

Oddsene peger på, at bookmakerne har Tyskland som gigantiske favoritter i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 7. juni 2021 20:40.


Odds-forslag: Tyskerne skruer ned for ydmygelsen

Endnu en landskamp, endnu en David vs. Goliat – der er kæmpe stor forskel på Tyskland og Letlands fodboldmæssige niveau, og et sådan niveaumæssigt mismatch ser vi nærmest hver gang der er landskampe på programmet. Der er formentlig ikke så meget tvivl om, at Tyskland kører den her sikkert i land, men som altid i disse opgør, så kan det være svært at spå om sejrens størrelse. Lige som vi så det i Danmarks sidste testkamp, så bliver der sikkert plads til en masse reserver hos tyskerne, for de vigtigste spillere skal for guds skyld være klar og uden skavanker til den 14.

I de testkampe vi har set indtil videre, så har der ikke været mange eksempler på, at favoritterne har udraderet deres modstander. Der er ikke nogle af EM-deltagerne som for alvor spiller sig ud nu, faktisk er det vigtigst bare at komme igennem forberedelserne med så friske stænger som muligt. Og det tror jeg bliver Letlands chance for at undgå en ordentlig røvfuld, i VM-kvalen i marts tabte letterne blot med 2-0 til Holland, mens de fik 3-3 mod Tyrkiet, så de kan altså godt yde lidt modstand. Jeg tror det bliver et tysk mandskab på lav damp, så sejren bliver ikke vanvittig stor. Pengene kommer retur ved Letland nederlag på præcis 4 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,83
Letland plus 4 (AH)
Besøg Bet365 *


Tyskland – Letland: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyskland kvalificerede sig i sikker stil til EM-slutrunden. 21 point i 8 kampe gjorde, at tyskerne snuppede 1.pladsen for næsen af Holland.

  • Letland var den helt store prygelknabe i deres kvalifikationsgruppe med kun 3 point efter 10 kampe.

  • Tysklands topscorer i 2021 er indtil videre Ilkay Gündogan, som er noteret for 2 scoringer i 4 kampe. 

  • 2021’s skarpeste spiller i Letland har været Ikaunieks, som scorede både mod Montenegro og Tyrkiet, da der spillet VM-kval i marts.

  • De to nationer krydsede senest klinger tilbage i 2004, dengang endte med noget overraskende med point til letterne efter 0-0.


Expected Goals: Tyskland vs. Letland – de seneste tre kampe

TysklandResultatxGLetlandResultatxG
Tyskland – Danmark(1-1)1,7 – 0,66Tyrkiet – Letland(3-3) 1,99 – 1,79
Tyskland – Nordmakedonien(1-2)1,95 – 1,20Holland – Letland(2-0)5,58 – 0,53
Rumænien – Tyskland(0-1)1,21 – 2,66Letland – Montenegro(1-2)2,58 – 3,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar