18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyskland – Armenien: Odds og optakt den 5. september 2021

Foto: Bildbyrån

Tyskland tager i Stuttgart mod Armenien i VM-kvalifikationsgruppe J, og med en sejr kravler tyskerne på 1 .pladsen i gruppen, som armenerne lige nu passer på. Tyskland vandt ganske vist blot 2:0 over Liechtenstein i torsdags, men holdet havde 29 afslutninger, så får de styr på effektiviteten, virker det til, de er i stand til at skabe masser af chancer. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyskland – Armenien. Der er kampstart søndag d. 5. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på Eurosport 1 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Tyskland – Armenien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: William Collum, Skotland
Stadion: Mercedes Benz Arena, Stuttgart
Vejret: 18° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.


Optakt til Tyskland – Armenien: Skader, karantæner og startopstillinger

Tyskland måtte skuffende forlade EM-slutrunden allerede i ottendedelsfinalen, og isoleret set var det ikke gruopvækkende at ryge ud mod England, men reelt spillede tyskerne måske halvanden fornuftig kamp ved slutrunden, og de formåede kun at vinde en af deres fire kampe. Det er aldrig godkendt for de sejrsvante tyskere. Nu er Löw på linjen skiftet ud med den tidligere Bayern-træner Hansi Flick, og han åbnede altså sin karriere som Bundestrainer med 2:0 ude over Liechtenstein. 

Tilbage i marts åbnede tyskerne med pligtsejre hjemme mod Island og ude mod Rumænien, men så tabte de sensationelt hjemme mod Nordmakedonien, og det er derfor, de aktuelt må finde sig i, at Armenien har sat sig på gruppens øverste plads. Nederlaget var samtidig det første nederlag i en VM-kvalifikationskamp siden 2001, hvor det var England, der hentede en 5:1-sejr i Tyskland. Og før det? Så skal vi tilbage til 1985, hvor Portugal med 1:0 tilføjede tyskerne det første nederlag på hjemmebane i VM-kvalifikationen nogensinde. Det ér altså ikke hverdag, at tyskerne på den måde lader sig besejre hjemme, når der er VM-billetter på spil.

Og det ligger da heller ikke lige for, at armenerne ligefrem skal fortsætte stimen, selv om de blot har et nederlag i deres seneste 11 kampe i alle turneringer. I deres seneste 10 udekampe er det blevet til to armenske sejre – mod Georgien og mod Liechtenstein. Og for knap to år siden blev Armenien blæst af banen mod Italien, som vandt hele 9:1. I dag byder Armenien sig til som en potentiel VM-deltager, og det er jo herligt, de har fundet en bid medvind at boltre sig med. De hentede tre sejre tilbage i marts mod Liechtenstein, Island og Rumænien, og så måtte de altså torsdag nøjes med 0:0 ude mod nordmakedonerne. Men der er absolut stadig muligheder i gruppen for Armenien.

Tyskland:

  • Ingen kendte fravær

Armenien:

  • Ingen kendte fravær

Tyskland forventet startopstilling: Neuer; Baku, Süle, Rüdiger, Gosens; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Havertz, Sané; Werner.

Armenien forventet startopstilling:  Yurchenko; Hambardzumyan, Voskanyan, Calisir, Hovhannisyan; Bichakhchyan, Grigoryan, Udo, Vardanyan; Adamyan, Mkhitaryan.


Odds på Tyskland – Armenien

Oddsene peger på, at bookmakerne har Tyskland som kolonorme favoritter.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. november 2021 09:34.

Odds-forslag: Tyskerne rykker bordet på plads og kravler til tops

Det er blot det fjerde indbyrdes møde mellem de to nationer, og Tyskland har vundet de tre hidtidige med samlet 15:2. To af kampene er fra VM-kvalifikationen tilbage i 1996-1997, mens de mødtes i en testkamp i Mainz i 2014, som tyskerne vandt 6:1. Da kampuret rundede 70 minutter, havde armenernes Mkhitaryan lige udlignet til 1:1. Så på 20 minutter bombede tyskerne altså yderliger fem kasser i nettet. 

Helt så galt er det vel ikke givet, det går her, men det er altid en potentiel risiko, når mindre kapable mandskaber gæster tyskerne, at de får en endefuld, som for eksempel Letland fik det kort før EM-slutrunden, hvor Tyskland i den sidste testkamp vandt 7:1. I 2021 har tyskerne spillet tre hjemmekampe med to sejre og et nederlag til følge. Der er ikke plads til mere slinger for træner Flick og hans flok. 

Derfor tror anbefalingen, vi får en ganske klar sejr til Tyskland her. Armenien har gjort det mere end godkendt indtil nu, men bortset fra 1:0 ude mod Liechtenstein er det på hjemmebane, de har hentet point, og her får de intet med hjem fra et tysk mandskab, der skal bevise både over for deres nye træner og for hjemmepublikummet, at det er nye tider for tysk fodbold. Derfor bliver buddet, at hjemmesejren bliver på mindst tre overskydende kasser.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,73
Tyskland vinder med mindst 3 overskydende mål
Gå til Bet365 *


Tyskland – Armenien: Statistik, topscorer og H2H

  • Tyskland er på en foreløbig 2. plads i VM-kvalifikationens gruppe J. De har 9 point efter de første 4 runder. 

  • Tysklands statistik er 3-0-1 og scoren 7:2.

  • Armenien er en kende overraskende aktuelt nummer 1 i gruppen med 10 point efter deres første 4 kampe. 

  • Tallene for Armenien er 3-1-0 med målforskellen 6:2.

  • Hos Tyskland er Ilkay Gündogan topscorer med 2 træffere indtil nu. 

  • Armeniens topscorer hedder Tigran Barseghyan, som har scoret 2 mål. 


Expected Goals: Tyskland vs. Armenien – de seneste tre kampe

TysklandResultatxGArmenienResultatxG
Liechtenstein – Tyskland(0-2)0,10 – 4,14Nordmakedonien – Armenien(0-0)0,60 – 0,76 
England – Tyskland(2-0)0,95 – 1,15Sverige – Armenien(3-1)3,20 – 0,78 
Tyskland – Ungarn(2-2)2,27 – 0,65 Kroatien – Armenien(1-1) 2,52 – 0,34
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar