18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Tyrkiet – Norge: Odds og optakt den 8. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Tyrkiet og Norge mødes i VM-kvalifikationens gruppe G i en kamp, der kan få meget afgørende indflydelse på andenpladsen i gruppen. Selv om Tyrkiet lige nu er á point med Holland i toppen, og Norge blot er to point efter, må disse to nationer forvente at skulle slås om andenpladsen. Så dette er et nøgleopgør, og nordmændene vil få det umanerligt vanskeligt, hvis de taber. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tyrkiet – Norge. Der er kampstart fredag d. 8. oktober 2021 kl. tid. Se kampen på Canal9 eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Tyrkiet – Norge: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Felix Brych, Tyskland
Stadion: Ülker Stadyumu, Istanbul
Vejret: 18° og frisk vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Optakt til Tyrkiet – Norge: Skader, karantæner og startopstillinger

Hold da fast for en start, tyrkerne fik på denne VM-kvalifikation. En næsten magisk sejr over Holland på 4:2 blev fulgt op af 3:0 i Norge. Så landede de første ugler i den tyrkiske mose med 3:3 mod Letland efter 3:1-føring. Pausen i VM-kvalifikationen brugte tyrkerne blandt andet på at spille EM-slutrunde i sommer, og her blev det skilt ad. Tre gange. Tre nederlag og en samlet score på 1:8 og et generelt indtryk af, at de var chanceløse i alle tre kampe. Av. 

Da de i september vendte tilbage til VM-kvalifikationen, var det med håbet om, at nu blev det godt igen. En hjemmekamp mod Montenegro gav 2:0-føring efter en halv time, men gæsterne reducerede og fik udlignet i kampens overtid. Endnu en skuffelse men trods alt stadig ingen nederlag. Så fulgte en pligtsejr ude mod Gibraltar på 3:0 efter en målløs første halvleg, og så skulle slaget stå i Holland. Tyrkiet skulle bevise, at sejren i første møde ikke var en tilfældighed, der mere skyldtes en dårlig hollandsk dag end tyrkisk styrke. Av-av-av. Igen blev tyrkerne fuldstændig afmonterede og sat på plads med hele 6:1. 

Norge åbnede i marts med sejre ude over Gibraltar og Montenegro, men nederlaget hjemme mod Tyrkiet vil have ærgret træner Solbakken enormt. Pointtab. Hjemme. Mod direkte konkurrenter. Den er ikke god. Så så det mere solidt ud i september, hvor Norge hentede 1:1 hjemme mod Holland og efterfølgende slog Letland og Gibraltar. Men de er to point efter Tyrkiet, og selv med uafgjort her ser det vanskeligt ud at hente tyrkerne, for programmet for de sidste tre kampe indeholder en norsk udekamp i Holland. 

Men det er et skadesramt norsk mandskab, der må undvære både Håland, King og Sørloth i front, mens forsvarsklippen Kristoffer Ajer og Sander Berge på midtbanen også er skadet. Det er alvorlige svækkelser og næsten et halvt hold fra den ideelle startopstilling ude til en af de allervigtigste kampe for Norge i bestræbelserne på endelig at nå med til en slutrunde igen. 

Tyrkiet:

 • Caglar Söyüncü (Forsvar, Fast) – Karantæne

Norge:

 • Andre Hansen (Mål, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kristoffer Ajer (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Sander Berge (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Alexander Sørloth (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Joshua King (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Erling Håland (Angreb, Fast) – Skadet

Tyrkiet forventet startopstilling: Cakir; Ayhan, Demiral, Kabak, Muldur; Kokcu, Yokuşlu; Under, Çalhanoğlu, Karaman; Yilmaz.

Norge forventet startopstilling: Nyland; Pedersen, Strandberg, Hanche-Olsen, Meling; Ødegaard, Berg, Thorsby, Thorstvedt; Berisha, Elyounoussi.


Odds på Tyrkiet – Norge

Oddsene peger på en kneben favoritværdighed til Tyrkiet.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.

Odds-forslag: To skrøbelige mandskaber skal bruge mål

Det er svært at forestille sig, at Tyrkiet på forhånd bare siger, at de vil drage fordel af de mange norske fravær ved at stille sig solidt og forsvare det ene point hjem, der vil holde afstanden til forfølgerne. For de har jo mulighed for at komme frem over stepperne, sikre en sejr og sende nordmændene helt ud i mørket i kampen om de to forreste pladser i gruppen. Tyrkiet vandt det omvendte opgør 3:0, og de har i højeste grad brug for oprejsning efter ydmygelsen i Amsterdam mod Holland. 

Omvendt kan Norge heller ikke bruge det ene point til ret meget. Det skal godt nok være en kuet træner Solbakken, der resignerer og ikke går efter muligheden for selv at få indflydelse på holdets muligheder. For en uafgjort vil efterlade Norge med et kampprogram, hvor der formentlig skal hentes tre point i Holland i den sidste gruppekamp. Så virker det – selv med et skadesramt mandskab – mere realistisk at nappe point i Tyrkiet. Og selv om det er stjernerne, der er ude, så er der måske ikke så stor niveauforskel på de allerbedste nordmænd og dem i anden række. Nuvel, Håland er svær at erstatte, men han har også haft svært ved for alvor at præstere jævnt på landsholdet. 

Der er faldet 29 scoringer i Tyrkiets foreløbige seks kampe i gruppen. Det er et gribende snit på 4,8 mål per kamp, mens Norges seks kampe har budt på 17 scoringer og altså lidt mere end 2,8 mål i snit. Anbefalingen går derfor efter et opgør, hvor Norge er tvunget til at jagte mål, mens tyrkerne helt naturligt vil frem på banen i jagten på oprejsning, point og mål, mål, mål. Der falder mindst tre scoringer på fredag i Istanbul. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,01
Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Tyrkiet – Norge: Statistik, topscorer og H2H

 • Tyrkiet er nummer 3 i tabellen i VM-kvalifikationens gruppe G. De har 11 point efter seks runder. 

 • Statistikken for Tyrkiet siger 3-2-1, og deres score er på 16:13.

 • Norge indtager 2. pladsen i gruppen med 13 point efter de første seks kampe. 

 • Norges tal er 4-1-1 og scoren 12:5.

 • Hos tyrkerne er det Burak Yilmaz, der er flittigste mand som målscorer. Han har scoret 4 mål.

 • Norges topscorer er Erling Håland, som er noteret for 5 mål. 
Info
NavnNorgeNO
Land
Norge
NOR
CheftrænerStåle Solbakken
Websitewww.fotball.no
Form
Statistik
Turnering
VM-kvalifikation UEFA grp. G
Kampe spillet
8
Mål
15
Mål imod
6
Rent bur
4
Gule kort
13
Røde kort
1
Turnering
UEFA Nations League B Grp. 1
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
4
Rent bur
3
Gule kort
11


Expected Goals: Tyrkiet vs. Norge de seneste tre kampe:

TyrkietResultatxGNorgeResultatxG
Holland – Tyrkiet(6-1)3,62 – 1,09Norge – Gibraltar(5-1)8,12 – 0,39 
Gibraltar – Tyrkiet(0-3)0,41 – 2,77Letland – Norge(0-2)0,16 – 2,50 
Tyrkiet – Montenegro(0-2)1,68 – 0,88 Norge – Holland(1-1)1,09 – 2,53 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar