18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.75
2/10
Valentin Vacherot
Andrea Vavassori
Tipped at 1.75
Bech-avatar
19. mar.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

2.20
4/10
Valentin Vacherot
Andrea Vavassori
Tipped at 2.20
Bech-avatar
19. mar.
17:30
sport-icon

Anbefalet til

1.67
1/10
Ajax
Chelsea FC Kvinder
Tipped at 1.67
Dagens Spil-avatar
19. mar.
18:45

Twente – Ajax: Odds og optakt den 9. februar 2023

Torsdag står den på hollandsk pokalfodbold, når Twente og Ajax tørner sammen i jagten på en kvartfinalebillet. I januar spillede de to klubber 0-0 i Æresdivisionen, hvor kun 3 point i øvrigt adskiller dem. Noget tyder på, at vi har et tæt opgør i vente. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Twente – Ajax. Der er kampstart torsdag d. 9. februar 2023 kl. 18:45.

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: De Grolsch Veste, Enschede
Vejret: 3°, svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

: Skader, karantæner og startopstillinger

Torsdag aften står den på pokalfodbold i Holland, når Twente og Ajax duellerer om en plads i kvartfinalen. Hjemmeholdet vandt senest pokalturneringen tilbage i 10/11 med en sejr over netop Ajax. Gæsterne har til gengæld også i de seneste år vist sig fint frem i turneringen, som de vandt i 18/19 og 20/21, og hvor de var i finalen i sidste sæson. Skønt med en pokalturnering, som storklubberne tager seriøst!

Æresdivisionen er nærmest uhørt tæt i denne sæson. Normalt tromler Ajax alene afsted mod mesterskabet, og får en sjælden gang imellem følgeskab af PSV eller Feyenoord, men situtationen er helt anderledes i denne sæson. Feyenoord topper rækken, AZ er nummer 2 (WHAT), Ajax og PSV blot 3 og 4, og så har vi Twente på 5.pladsen. Fra 1. til 5.plads er der blot 6 point, så hollænderne ser altså ind i en voldsomt spændende forårssæson.

En af grundende til den spændende topstrid i ligaen er, at Ajax slet ikke har leveret på samme niveau som vi er vant til. Hovedstadsklubben har sat point til 9 af 20 kampe, hvilket allerede er flere end i hele sidste sæson. Træner Alfred Schreuder blev fyret i slutningen af januar, og siden er det blevet til to sejre under Heitinga, som overtager tøjlerne sæsonen ud. Sejrene har dog været mod hold fra bunden af rækken, så dette bliver den første rigtige test for den nye træner, som skal op imod Æresdivisionens suverænt bedste defensiv i denne sæson.

: Skader og karantæner

Ingen kendte fravær

: Skader og karantæner

Florian Grillitsch (Midtbane, Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger –

Odds på

Ajax sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Odds-forslag: Twente er uovervindelige på eget græs

Ajax har været en skygge af dem selv i denne sæson, som allerede har kastet flere pointtab af sig i 20 kampe end i alle 36 kampe i sidste sæson. Gæsterne har endnu til gode at besejre nogen af de andre tophold i Æresdivisionen, og har således både tabt til AZ og PSV, og blot fået uafgjort mod Twente og Feyenoord.

Twente er Holland bedste hjemmehold i denne sæson med 8 sejre og 2 X’er i 10 kampe og en fantastisk målscore på 24:3. Defensiven har været hjemmeholdets helt store styrke i denne sæson, hvorfor de også er det klart mindst inkasserede hold i Æresdivisionen. Umiddelbart tegner der sig et tættere opgør end hvad oddset indikerer.

Ajax har vundet to ud af to kampe efter fyringen Schreuder for et par uger siden, men har også været oppe imod overkommelig modstand fra bunden af rækken. Denne gang venter en langt sværere opgave mod Twente, som endnu har sæsonens første hjemmebanenederlag til gode. Anbefalingen lyder på, at hjemmeholdet holder den fine hjemmebanestatistik.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,83
Twente eller uafgjort
Gå til unibet *

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

: Statistik, topscorer og H2H

  • Twente er nummer 5 i Æresdivisionen med 37 point. Statistikken er på 10-7-3 og målscoren 32:13
  • Ajax er nummer 3 med 40 point. Statistikken er på 11-7-2 og målscoren 56:21
  • Ricky van Wolfswinkel er topscorer for Twente med 7 kasser.
  • Brian Brobbey topper listen for Ajax med 10 scoringer.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør mellem de to klubber endte 0-0 i Amsterdam.

Expected Goals: vs. de seneste tre kampe:

TwenteResultatxGAjaxResultatxG
Groningen – Twente(1-1)1,86 – 0,99Cambuur – Ajax(0-5) 0,74 – 2,34 
Twente – Feyenoord(1-1) 2,05 – 1,08Excelsior – Ajax(1-4) 1,62 – 1,89 
Vitesse – Twente(2-2)1,4 – 2,3Ajax – Volendam(1-1) 2,61 – 0,16 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Twente – Ajax?

Twente – Ajax spilles torsdag den 9. februar 2023 klokken 18:45.

Hvor spilles Twente – Ajax?

Twente – Ajax spilles på De Grolsch Veste, Enschede

Skriv første kommentar

Skriv et svar