18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Transferstatus på det danske guld

Nissen, Højbjerg, Højlund og Lindstrøm… Flere danske landsholdsspillere er varme på transfermarkedet denne sommer. Får de alle et skifte i hus?

Foto: IMAGO/NurPhoto

Der er fuld smæk på sommerens transfermarked, hvor saudiarabiske og engelske klubber allerede har handlet for flere penge end den danske regering sparer ved afskaffelsen af Store Bededag… Det er en spændende periode for både klubber og spillere… og egentlig også det danske landshold. Flere af Hjulmands disciple står nemlig foran potentielle transfers denne sommer. Fx er Dolberg allerede strået til belgisk fodbold og Anderlecht for at få kickstartet karrieren. Hvem andre søger nye græsgange?

Mourinhos nye gladiator

Rasmus Nissen er et mulehår fra at kunne kalde sig Roma-spiller. Italienske medier kalder handlen for sikker og den italienske transferguru Fabrizio Romano har også bekræftet den forestående handel. Den er ikke offentliggjort endnu, men i Italien meldes der om lægetjek allerede i denne weekend.

Angiveligt er der blot tale om et lejeophold, uden købsoption. Det gør dog ikke skiftet mindre interessant. Som det ser ud nu, kommer Nissen til at kæmpe med hollandske Karsdorp og tyrkiske Celik om spilletiden på højre wingback, men det er tvivlsomt om begge de spillere er i Roma, når transfervinduet smækker i til september, og derfor skal det nok blive til masser af spilletid til danskeren. Måske han endda kan ende som førstevalget, hvis Karsdorp og Celik ikke leverer på højere niveau end i sidste sæson.

Roma-fansene er allerede godt begejstrede efter et klip af en uhyre aggressiv Nissen fra sidste sæson er begyndt at florere på sociale medier. En attitude, som passer som fod i hose med resten af Mourinhos garde af romerske gladiatorer. Fra nedrykning med Leeds til Europa League og formodet topstrid med Roma. Det lyder spændende!

Højbjerg mod varmere himmelstrøg

Daily Mail melder om konkrete forhandlinger mellem Tottenham og Atletico Madrid. Foto: IMAGO/Petter Arvidson

Vi har tidligere skrevet om et forestående Højbjerg-skifte denne sommer, og det tyder mere og mere på, at der er noget om snakken. Den nye Spurs-træner Ange Postecoglou skulle eftersigende se andre veje end Højbjergs i sin foretrukne midtbanekonstellation, og derfor er Tottenham ifølge The Athletic da også klar til at sælge danskeren i dette transfervindue.

Hvor der for et par uger siden var tiltagende rygter om et skifte ‘hjem’ til Bayern München, så er det nu spanske Atletico Madrid, som skulle være førstebejler til vores danske midtbane-motor. I sidste uge meldte Daily Mail om konkrete forhandlinger mellem Atletico Madrid og Tottenham, så selvom Daniel Levy som regel er en hård mand at forhandle med, så kunne noget tyde på, at et skifte kommer nærmere.

Det er ikke svært at se matchet mellem Atletico-træner Diego Simeone og Pierre-Emile Højbjergs evner som hårdt knoklende midtbanemand, hvorfor man snildt kunne forestille sig, at den argentinske træner skulle have set sig varm på danskeren.

Dyre danske ‘Young Guns’ på vej videre?

Manchester United og PSG er eftersigende ude med snøren efter Højlund. Foto: IMAGO/Stefano Nicoli

Rasmus Højlund er nok det hotteste danske navn på sommerens transfermarked. Størrelsen på de klubber, som nævnes som bejlere og det beløb, som Atalanta forlanger for den danske måltyv, er ikke hverdagskost for spillere med rødbedefarvet pas.

Som ConteNestor allerede har været inde på, så kan Højlund ende med at blive en del af de europæiske storklubbers angriber-kabale denne sommer. Manchester United har længe været meldt interesseret, og er da også bookmakernes favorit til at løbe med den 20-årige angriber. Aktuelt har Betfair* et potentielt United-skifte helt nede i 1.36.

I sidste uge meldte Fabrizio Romano om en ny bejler til Højlund i form af PSG, som eftersigende skulle have forespurgt på danskerens situation. Et Højlund-skifte til den franske hovedstad giver pengene 3.75 tilbage hos Betfair*.

En anden dansk ‘young gun’, som kan stå overfor et skifte denne sommer er Jesper Lindstrøm, som eftersigende har interesse fra flere store europæiske klubber. Ifølge Bild, gør både Milan og Newcastle klar til et bud på danskeren, mens Leipzig angiveligt allerede skulle have fået afvist et bud på 25 millioner euro.

Alle spændende destinationer for den danske offensivspiller, som selv tidligere har meldt ud, at han er klar til et skifte væk fra Frankfurt.

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

spx logo

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen! 📩

Skriv et svar