18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga transfernyheder og transferrygter 2024

Superliga transferoverblik med fodbold transfers og rygter. Se hvilke spillere, der er skiftet til og fra Superligaen i sommerens transfervindue – og hold dig opdateret på de seneste Superliga transferrygter.

Superliga transfervindue datoer 2024

01. januar 2024 – 31. januar 2024 22:59.

Superliga transfers

Herunder finder du det komplette transferoverblik for alle klubber i Superligaen.

FC København transfers

Brøndby IF transfers

FC Midtjylland transfers

AGF transfers

OB transfers

FC Nordsjælland transfers

Viborg FF transfers

Randers FC transfers

Lyngby BK transfers

Silkeborg IF transfers

Vejle BK transfers

Hvidovre IF transfers

Superliga transferrygter

Ovenfor har du læst om de handler, der allerede ER foretaget. Vil du læse om de handler, der måske bliver til noget i den nærmeste fremtid? Tjek vores liveopdaterede liste med Superliga transferrygter:

Sommerens største Superliga transfer

Hákon Haraldsson - FCK til Lille - 126,5 millioner kroner

FCK har lavet endnu et kæmpesalg denne sommer. Islandske Hákan Haraldsson nåede ellers ikke at brænde Superligaen fuldkommen af i sine to FCK-sæsoner, men i en alder af bare 20 år har han altså vist nok til, at flere europæiske klubber var ude med snøren efter den dygtige offensivspiller.

Det blev franske Lille, som løb med islændingens underskrift for et beløb på 126,5 millioner kroner. Et af de største salg i Superliga-historien. Stærkt FC! Og stærkt PC!

Haraldsson har vist sig fint frem i sin FCK-tid, men har ofte manglet lidt slutprodukt. Det gjorde han dog ikke i sin første testkamp for Lille, hvor det blev til hele 3 scoringer. Franskmændene har sikret sig en spændende spiller for fremtiden.

Hvad er datoerne for vinterens transfervindue i Superligaen?

01. januar 2024 - 31. januar 2024 22:59.

Hvem er den dyreste transfer i Superligaen 2023?

Ernest Nuamah fra FC Nordsjælland til RWD Molenbeek for 225 millioner

Superliga transferrygter

Ovenfor har du læst om de handler, der allerede ER foretaget. Vil du læse om de handler, der måske bliver til noget i den nærmeste fremtid? Tjek vores liveopdaterede liste med Superliga transferrygter: