18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fodbold transferrygter og transfernyheder juli 2024

Dit store transferoverblik med fodbold transfers og rygter. Se hvilke spillere, der er skiftet, og hvor de er skiftet hen – og hold dig opdateret på de seneste transferrygter på tværs af alle de store fodboldligaer.

Udover at du kan holde dig opdateret på de handler, der er bekræftet og de rygter der er i ligaerne, kan du også se analyser om, hvorfor holdene kigger efter spillere på den position.

Derudover er der også analyser af de forskellige transfer i løbet af transfervinduet denne sommer.

Hvornår åbner transfervinduet i sommeren 2024?

  • Premier League – 14. juni 2024 (lukker 2. september 2024)
  • Superliga – 15. juni 2024 (lukker 2. september 2024)
  • La Liga – 1. juli 2024 (lukker 2. september 2024)
  • Bundesliga – 1. juli 2024 (lukker 2. september 2024)
  • Serie A – 1. juli 2024 (lukker 31. august 2024)
  • Ligue 1 – 1. juli 2024 (lukker 2. september 2024)

Transfer nyheder – Se dagens transfers

Gå til vores dedikerede transfersider herunder for at se de seneste bekræftede transfers:

Premier League transfers
Bundesliga transfers
La Liga transfers
Serie A transfers
Ligue 1 transfers
Superliga transfers

Fodboldrygter – Se dagens rygtebørs

Hold dig opdateret på de seneste rygter her. Er din yndlingsspiller på vej mod et skifte?


Premier League transferrygter


Bundesliga transferrygter


La Liga transferrygter


Serie A transferrygter


Ligue 1 transferrygter


Superliga transferrygter

Hvorfor er vi så vilde med transferrygter?

Transferrygter er interessante at læse, fordi de giver os fans et lille vindue ind i, hvordan vores favorithold ser sig selv, og hvad de regner med kan lade sig gøre. Som fans kan vi synes, at en specifik spiller kan hjælpe med at blive meget bedre i denne sæson, og få bedre resultater. Det er håbet om, at det hold vi holder med, bliver bedre.

Udover at du kan læse rygter på dagens rygtebørs, vil der løbende være opdatering på de mest interessante rygter. Vi gør vores bedste for at henvise til rygter, der kommer fra troværdige kilder, men det er altid op til dig selv, om du tror på rygtet.

Der findes forskellige former for transferhandler:

  • Køb/salg. Når to klubber bliver enige om en pris for en spiller, og spilleren bliver enig med den nye klub om en kontrakt. Det er den mest almindelige transfer. Den største handel er Neymar, da han skiftede fra Barcelona til PSG for over 1,6 milliarder
  • Lejeaftaler. Spilleren skifter til en ny klub, men kun for en bestemt periode, hvorefter spilleren vender tilbage til den gamle klub. Holdene kan blive enige om en pris, hvis lejeopholdet går godt, og alle parter ønsker at fastholde det. Arsenals anfører Martin Ødegaard skiftede til Arsenal på en lejeaftale, hvorefter den engelske klub købte ham fri fra Real Madrid
  • Bosman. Siden 1995 har spillere frit kunne skifte, når deres kontrakt er udløbet med en klub. Forhandlinger må begynde seks måneder før kontrakten udløber. Da danske Andreas Christiansen skiftede i sommeren 2022 fra den engelske Premier League klub Chelsea til den spanske LaLiga klub Barcelona skete det på en bosmantransfer.
  • Fri Transfer. Den hænger en smule sammen med bosman, men der er en lille forskel. Hvis en spillers kontrakt udløber i et åbent vindue, bestemmer spilleren selv, hvornår denne måtte ønske at skrive med et nyt hold. Ved en bosman har man skrevet en kontrakt med det nye hold, og man kan starte med det samme. Ved en fri transfer når spilleren at blive arbejdsløs, og skal finde et nyt hold. Den tidligere Manchester United og Atletico Madrid målmand David de Gea er for tiden uden kontrakt.