18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tovtrækkeri om stortalent: Han vil helst spille for Skotland

Archie Gray er godt i gang med at følge i sin families fodspor, og forventningen er, at han kommer til at gå linen ud ifølge en tidligere Premier League stjerne. 

IMAGO / Pro Sports Images

Archie Gray er mere end almindeligt eftertragtet, og det gælder både på klubplan og landshold. 

Den talentfulde midtbanespiller har været rygtet til alle de store klubber i Premier League, men i øjeblikket er det et andet valg, stortalentet står overfor at skulle træffe. 

Både Steve Clark og Gareth Southgate har snøren ude efter Archie Gray, der altså kan vælge at repræsentere både Skotland og England. Indtil videre har han valgt at repræsentere England på ungdomsniveau, men ifølge Paul Parker, der tidligere har været en stor profil for Manchester United, kan det meget vel ændre sig i fremtiden.

Leeds i blodet

Far, Andy Gray spillede for Leeds, og bedstefar Frank og grandonkel Eddie repræsenterede Skotland i deres aktive karriere, hvorfor det virker sandsynligt, at den yngste mand i Gray-familien kommer til at gøre netop det, lyder det fra Parker. 

“Når det kommer til, hvad Gareth Southgate har sagt. Jeg tror, at knægten vil spille for Skotland. Southgate prøver måske at overtale Gray, fordi han er født i England, men han kommer til at spille for Skotland”, indleder den tidligere Premier League-stjerne, der nåede at repræsentere blandt andre Manchester United, Queens Park Rangers og Fulham, ligesom det blev til flere landskampe for England. 

“Det er uden tvivl det rigtige valg for ham. Knægten ser sig selv som Leeds og Skotland hele vejen igennem, og han vil være så stolt af at være gået i familiens fodspor ved at repræsentere Leeds og Skotland.”

IMAGO / Every Second Media

He’s here, he’s there, he’s every fucking where

Sådan lyder den berømte sang mod Archie Gray fra de inkarnerede Leeds fans, og den beskrivelse kan Parker godt genkende, og han kan tydeligt se, at teenage sensationen er midtbanespiller, selvom han oftest har optrådt som back i indeværende sæson.

“Han har været god, og han har endda spillet som back for Leeds, men man kan se, på måden han altid spiller fremad på, at han er midtbanespiller. Han bevæger sig i alle områder på banen, så man kan tydeligt se, at han er midtbanespiller.”

“Alle steder, hvor han har bolden, kan man se, at han er en god spiller, men han vil gerne spille midtbane. Lige nu har Leeds dog så mange gode spillere, men man kan se, at træneren bare gerne vil spille med ham.”

Og det betyder da også ekstra meget for fansene, at det netop er en fra Gray-familien, der har fået sit gennembrud, bemærker Parker. 

“Når man har en spiller fra den familie, så vil fansene se ham spille, og så er det jo bare endnu bedre, når træneren kan se, at han endda også fortjener at spille.”

“Det kan bare ikke lade sig gøre lige nu at spille ham på midtbanen, fordi Leeds har bedre spillere dér lige nu, men det fortæller jo også noget om, hvilket niveau Leeds er på i denne sæson.”

“De her fans elsker ham bare, fordi de kan se, at han bliver en god spiller. Det havde været sværere, hvis han ikke havde haft niveauet, men det har han uden tvivl.”

Afslutningsvis ser Parker en smule bort fra den ældgamle rivalisering mellem Manchester United og Leeds, da han påpeger, at Leeds er en klub, han i allerhøjeste grad ønsker at se tilbage i Premier League. 

“De er et bedre hold, end det Leeds-hold, der senest var i Premier League. Langt bedre hold, og fansene nyder at se en fra Gray-familien spille.”

“Leeds er stadig en fantastisk klub i England, og deres support fra fans i hele verden er fantastisk. Man vil helt sikkert gerne have en klub som Leeds i Premier League.”

Leeds fører i skrivende stund Championship, hvor de har kurs mod oprykning til Premier League, hvor det dog må bemærkes, at Leicester har en kamp i hånden.

Se et klip fra interviewet med Parker her:

https://www.instagram.com/p/C4sdZyqM_Dv/

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar