18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham Hotspur – West Ham United: Odds og optakt den 22. december 2021

I weekenden delte Tottenham Hotspur 2:2 med Liverpool FC. Det var de vist meget tilfredse med. (Foto: Bildbyrån)

Der er kvartfinale i Carabao Cuppen onsdag aften. Tottenham Hotspur tager mod West Ham United, og det er med værterne som favoritter. Begge hold byder sig til i subtoppen i Premier League, men én enkelt kamp fra Carabao Cup-semifinaler burde nok kunne få mundvandet til at løbe hos dem begge. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Tottenham Hotspur – West Ham United. Der er kampstart onsdag d. 22. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV3 Max eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Tottenham Hotspur – West Ham United: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Chris Kavanagh
Stadion: Tottenham Hotspur Stadium, London
Vejret: 1° og svag vind

Optakt til Tottenham Hotspur – West Ham United: Skader, karantæner og startopstillinger

Det ser rent faktisk ud til, at det har pyntet på Tottenham Hotspur at slippe af med Nuno Espirito Santo. Antonio Conte har i hvert fald fået noget glød tilbage i øjnene hos spillerne, og det er ikke kun feber fra coronaen, der skinner. I hvert fald var de involverede i en fremragende og intens fodboldkamp mod Liverpool FC, hvor tacklingerne, målene og kortene fløj til alle sider med 2:2 på måltavlen og otte gule kort og et enkelt rødt fra dommeren. 

Der skal samme tænding på her også, hvis Tottenham Hotspur vil sikre sejren, for West Ham United er en kapabel modstander. De mange fravær fra corona er svundet ind til Bryan Gil på kanten, mens Cristian Romero i defensiven er ude til efter nytår. Højbjerg sad helt over i weekenden mod Liverpool FC, og det er tvivlsomt, om han får lov at være med her. 

Gæsterne fik et slag over snuden mod Arsenal FC, og med nederlaget på 2:0 røg de ud af top 4. Måske er en semifinaleplads i den lille cupturnering en form for plaster på såret, men holdet har egentlig set lidt slidt ud på det seneste, og der er ikke samme gejst og modstandskraft som tidligere på sæsonen. De trænger til julepause. Men den får de ikke, for kampene kommer tæt i den kommende tid, så måske vælger træner Moyes at rotere en anelse for at spare på ressourcerne. 

De er stadig uden både Zouma og Ogbonna i midterforsvaret, mens backen Coufal sidder over med karantæne efter rødt kort mod Arsenal FC. West Ham United har hverken vundet eller scoret i de tre seneste kampe, hvor 0:0 mod Burnley FC er det resultatmæssige højdepunkt pakket inde mellem nederlag til Dinamo Zagreb og Arsenal FC.

De kan måske finde håb i, at de har vundet de to seneste opgør mod Tottenham Hotspur som de begge har spillet på hjemmebane, mens sidste sæsons duel hos Tottenham Hotspur endte 3:3, hvor gæsterne indhentede 0:3 på kampens sidste 10 minutter. Dér har du din gejst og modstandskraft, Moyes. Men hvordan får du hevet den med ind i december 2021?


Tottenham Hotspur:

  • Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pierre-Emile Højbjerg (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Bryan Gil (Kant, Fast) – COVID-19


West Ham United:

  • Angelo Ogbonna (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Kurt Zouma (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Vladimir Coufal (Back, Fast) – Karantæne
  • Aaron Cresswell (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Ryan Fredericks (Back, Reserve) – Skadet
  • Benjamin Johnson (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Tottenham Hotspur forventet startopstilling: Lloris; Sanchez, Rondon, Davies, Tanganga; Winks, Skipp, Ndombele, Reguillon; Son, Kane.

West Ham United forventet startopstilling: Areola; Ashby, Dawson, Diop, Masuaku; Kral, Noble; Vlasic, Lanzini, Fornals; Yarmolenko.


Odds på Tottenham Hotspur – West Ham United

Skæver vi til bookmakernes odds, ser vi, de regner med Tottenham Hotspur som favoritter her.  


Odds-forslag: Flid, brok, fight og mål

Tottenham Hotspur kommer ikke til at savne gejst og motivation, så længe træner Conte spæner op og ned af sidelinjen og bjæffer efter sine spillere. Kampen mod Liverpool FC viste, at holdet trods corona-pause har masser af vilje og evne til at knytte næverne. Det kommer de også til at gøre her, og mon ikke en samlet sejr i Carabao Cuppen vil rangere cirka lige så højt som den forspildte i Conference League? Det er i hvert fald en hel del mindre mas, færre kampe og rejseri. 

West Ham United er uden de store armbevægelser havnet i en lille krise med blot to sejre i de seneste otte kampe, der også har budt på fire nederlag. Mest bekymrende er det dog nok, at de nu har gået tre kampe uden at score. Dét skal der laves om på. Måske er løsningen at give Yarmolenko en mulighed i front, og så kan topscorer Antonio hvile ordentligt ud og have mål i støvlerne til næste gang. 

Det kan snildt vise sig at blive en kamp med gang i fløjten og kortlegen, og det ser for anbefalingen vanskeligt ud at forudsige, hvem der løber med sejren. Tottenham Hotspur virker i bedre form, men gæsterne har det meste af sæsonen lignet det mest solide fodboldhold. Buddet her bliver, at der endnu engang falder mål til begge mandskaber, som der gjorde i sidste sæsons vanvittige 3:3-kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,77
Begge hold scorer
Gå til Bwin *


Tottenham Hotspur – West Ham United: Statistik, topscorer og H2H

  • Tottenham Hotspur er på tabellens 7. plads med 26 point for 15 kampe. 

  • Statistikken hos Tottenham Hotspur lyder på 8-2-5 med scoren 18:19.

  • Vejen til Carabao Cuppens kvartfinaler har været to kampe lang for Tottenham Hotspur, for de har slået Wolverhampton Wanderers efter straffe og Burnley FC med 1:0.

  • West Ham United indtager 5. pladsen med deres 28 point for 17 kampe.

  • West Ham Uniteds tal siger 8-4-5 med scoren 28:21.

  • Træner David Moyes og hans slæng har taget den hårde lodtrækning på vej til Carabao Cuppens kvartfinaler, for de har slået først Manchester City og derefter Manchester United. 

  • Hos værterne er det stadig Son Heung-Min med 7 mål, der er flittigste mand foran mål.

  • West Ham Uniteds topscorer er Michail Antonio med 6 fuldtræffere.


Expected Goals: Tottenham Hotspur vs. West Ham United de seneste tre kampe:

Tottenham HotspurResultatxGWest Ham UnitedResultatxG
Tottenham Hotspur – Liverpool FC (2-2)2,37 – 1,58Arsenal FC – West Ham United (2-0) 3,08 – 0,82 
Tottenham Hotspur – Norwich City(3-0) 2,01 – 0,68Burnley FC – West Ham United (0-0) 1,26 – 1,02 
Tottenham Hotspur – Brentford FC (2-0) 1,68 – 0,17West Ham United – Dinamo Zagreb(0-1) 0,66 – 0,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Tottenham Hotspur – West Ham United?

Tottenham Hotspur – West Ham United spilles onsdag den 22. december 20:45.

Hvor spilles Tottenham Hotspur – West Ham United?

Tottenham Hotspur – West Ham United spilles på Tottenham Hotspur Stadium i London i England.

Skriv første kommentar

Skriv et svar