18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tog Rasmus Højlund det rette valg? Man United er den forkerte klub for ham

Rasmus Højlund tog i sommers et stort spring fra Atalanta til Manchester United, men ifølge en tidligere stjerne i klubben, var Manchester United ikke det rette valg for Højlund. 

Foto: IMAGO / Colorsport

Vi kender den efterhånden allesammen. Historien om Rasmus Højlund. 

Den blonde dansker forlod FC København til fordel for Sturm Graz, inden vejen krydsede Atalanta for derefter at ende i en af verdens største klubber. 

Men ifølge Paul Parker, som tørnede ud for klubben under Sir Alex Ferguson, så ankom Højlund til Manchester-klubben på det forkerte tidspunkt. 

Højlund har vist sig positivt frem

“Jeg ved, at fansene er meget glade for Rasmus Højlund. Selvfølgelig vil de gerne se nogle mål i Premier League, men i Manchester Uniteds nuværende situation er arbejdsmoralen det vigtigste. Han arbejder så hårdt”, indleder Paul Parker og fortsætter: 

“Han er en meget dygtig angriber, det kan jeg se med den måde, han holder bolden på i opspillet, og især de løb, han laver. Han skiller ud som noget meget positivt lige nu .” 

Potentiel fanfavorit, men tog han det rette valg?

Parker understreger, at Rasmus Højlund hurtigt har skabt et stærkt bånd til fansene, som meget muligt inden længe vil se danskeren som en decideret fanfavorit. 

Den tidligere engelske landsholdsspiller er dog bange for, at den blonde angriber ankom til Manchester-klubben på det forkerte tidspunkt. 

“Fansene kan virkelig godt lide ham, og jeg vil sige, at han har potentiale til at blive en fanfavorit. Han har den her ærlighed over sig, som er sjælden i moderne fodbold.”

 “Der er bestemt meget at bygge på, også med hans alder i tankerne, men vi må stille spørgsmålene: Er Manchester United den rette klub for ham på nuværende tidspunkt? Nej, det er det ikke. Bliver han trænet af den rette manager? Ja, det synes jeg. Ankom han til Manchester United på det forkerte tidspunkt? Ja, det gjorde han. 100%.”

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar