18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tidligere Premier League-stjerner er uenige: Thomas Frank er som Sam Allardyce

Thomas Frank og Brentford imponerer stort i Premier League i øjeblikket, hvor mandskabet senest slog Liverpool med 3-1. 

SpilXperten har talt med de to tidligere Premier League stjerner John Barnes og Paul Parker, der er uenige, når det kommer til den danske træners kvaliteter. 

Thomas Frank jubler efter en sejr over Liverpool. Foto: Paul Terry/AP/Ritzau Scanpix

De store klubber gider ikke at spille den slags fodbold

Liverpool-legenden John Barnes er imponeret af, hvad Thomas Frank har opnået med Brentford, men han falder ikke på halen over spillestilen. 

“Han minder lidt om Sam Allardyce. Han foretrækker at spille med lange bolde, så selvom hans resultater taler for, at han kunne skifte til en større klub, ser jeg det ikke for mig.”

“Han har gjort det godt, men de store klubber vil ikke spille den slags fodbold. De gider ikke at sparke langt og satse på et mål efter en dødbold, siger John Barnes”

Thomas Frank er stjernen og Oscar-gate

Den tidligere Manchester United-stjerne Paul Parker storroser derimod Thomas Frank, som han sagtens kunne se i en større klub. 

“Jeg kunne sagtens se ham i en større klub, men jeg ved ikke, om han selv har lyst til det. Han har det som blommen i et æg i Brentford, hvor han er stjernen. Han får, hvad han peger på.”

“Alle sagde, at de ville rykke ned, da Christian Eriksen forlod dem, men de er bare blevet endu stærkere.”

“De spiller en positiv form for fodbold, som behager de passionerede tilskuere, Brentford har.”

“Desuden ville Brentfords ejer aldrig lave en burner-account og skrive lort om manageren”, griner Parker, men sender samtidig en stikpille til Jan Bech Andersen, der som bekendt var hovedperson i det, vi kender som Oscar-gaten herhjemme. 

Skriv et svar