18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tidligere Manchester United spiller revser dårlig Rashford: Ingen forventninger til ham

Den forgangne Premier League-sæson er ovre og den nye bliver snart sparket igang. Her forventer den tidligere Manchester United-forsvarer, Paul Parker, at De Røde Djævle præsterer bedre.

Marcus Rashford i pre-season kamp mod Arsenal – Foto: IMAGO / Andrew Mordzynski

SpilXperten har talt med Paul Parker, der deler sine tanker omkring Manchester United og hvilke spillere, der skal træde i karakter. Her er der lidt overraskende bud på Casemiro og Martinez.

Han stikker også til Marcus Rashford, som Parker ikke forventer at se træde i karakter, da han absolut ingen forventninger har til angriberen. Han mener faktisk, at Rashford var dårlig i sidste sæson, på trods af at være holdets topscorer.

Disse spillere skal træde i karakter

Alejandro Garnacho, Lisandro Martinez, Raphael Varane og Casemiro skal alle hæve deres niveau, og Parker forventer, at de alle bliver nøglespillere i den kommende sæson.

Han nævner også, at Erik ten Hag må se frem til at arbejde videre med Alejandro Garnacho, der forlængede sin kontrakt med Manchester United i slutningen af seneste sæson.

“Jeg vil forvente, at Garnacho løfter sit niveau i sæsonopstarten og jeg forventer at se ham i startopstillingen i sæsonens første kamp”, siger Parker og fortsætter.

“Han vil virkelig gerne bevise sig og Erik ten Hag vil ligeså gerne arbejde med ham. Han udrettede mere end resten af de offensive spillere, på trods af sine skader.”

Brasilianske Casemiro er en af de spillere, som Paul Parker har store forventninger til – Foto: IMAGO / Rich Graessle

Martinez, Varane og Casemiro var krumtapperne for Manchester United i sidste sæson, men Parker forlanger og forventer endnu mere af trioen.

“Jeg forventer også, at Lisandro Martinez stepper op og i værste tænkelige scenarie er på samme niveau, som før skaden. Tilskuerne elsker ham virkelig og han vil have hele Old Traffords støtte, så han burde komme tilbage stærkere end nogensinde.”

“Raphael Varane bliver også bedre. Han har været god, men en smule skrøbelig. Forhåbentlig kan han blive en af de ledere, som vi alle ønsker, i næste sæson.”

“Casemiro skal også løfte sig. Han har været fantastisk, men han har lavet nogle dumme tacklinger, som satte hans holdkammerater i dårlige situationer. Han er helt sikkert en anden spiller, der kan gøre det bedre.”

Sidst, men ikke mindst, siger Parker, at han ingen forventninger har til Marcus Rashford, hvilket er hvorfor han ikke ser englænderen hæve sit niveau.

“Jeg er nødt til at sige, at jeg nævner disse spillere fordi jeg rent faktisk har forventninger til dem. Det samme kan jeg ikke sige om Rashford, som har været decideret dårlig.”

Læs også:

Skriv et svar